patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kokteilis B-52

kokteilis b Mums reikės:
50 ml kavos likerio Kahlua
50 ml airiško grietinėlės likerio Baileys Irish Cream
50 ml apelsinų likerio Grand Marnier

Gaminame. Kokteilis B-52
Į taurę įpilame kavos likerio Kahlua, po to lėtai šaukštelio nugarėle atsargiai supilame airišką grietinėlės likerį Baileys Irish Cream ir apelsinų likerį Grand Marnier.
Kokteilis B-52 - tai kokteilis iš trijų vienas ant kito supiltų likerių sluoksnių.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kokteilis cosmopolitan
Kokteilis Cosmopolitan
Kokteilis Cosmopolitan. Alkoholinis kokteilis su degtine, Cointreau likeriu, spanguolių ir laimo sultimis, ledukais.
kokteilis margarita
Kokteilis Margarita
Kokteilis Margarita. Alkoholinis kokteilis su tekila, apelsinų likeriu, citrinų sultimis, laimu, ledukais. Receptas su nuotrauka.
kokteilis cuba libre
Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba)
Alkoholinis Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba). Baltas romas, coca-cola, laimo skiltelės, ledukai.
kokteilis atsuktuvas
Kokteilis "Atsuktuvas"
Kokteilis Atsuktuvas. Alkoholinis kokteilis su degtine ir apelsinų sultimis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.