patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kokteilis B-52

kokteilis b Mums reikės:
50 ml kavos likerio Kahlua
50 ml airiško grietinėlės likerio Baileys Irish Cream
50 ml apelsinų likerio Grand Marnier

Gaminame. Kokteilis B-52
Į taurę įpilame kavos likerio Kahlua, po to lėtai šaukštelio nugarėle atsargiai supilame airišką grietinėlės likerį Baileys Irish Cream ir apelsinų likerį Grand Marnier.
Kokteilis B-52 - tai kokteilis iš trijų vienas ant kito supiltų likerių sluoksnių.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kokteilis baltoji ledi white
Kokteilis White lady (Baltoji ledi)
Alkoholinis kokteilis White lady - Baltoji ledi. Džinas, apelsinų likeris, citrinų sultys, ledo gabalėliai, citrinos griežinėliai.
kokteilis pina colada
Kokteilis Pina colada
Alkoholinis kokteilis Pina colada su baltuoju romu, kokoso sirupu, grietinėle, ananasų sultimis.
kokteilis cuba libre
Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba)
Alkoholinis Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba). Baltas romas, coca-cola, laimo skiltelės, ledukai.
kokteilis brandy cola
Kokteilis Brandy cola (Brendis su kola)
Kokteilis Brandy cola (Brendis su kola). Alkoholinis kokteilis su brendžiu, kola, ledukais, citrinos skiltele.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena