patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kokteilis Cosmopolitan

kokteilis cosmopolitan Mums reikės:
40 ml degtinės
15 ml Cointreau likerio
30 ml spanguolių sulčių
15 ml laimo sulčių (žaliųjų citrinų)
ledukų

Gaminame. Kokteilis Cosmopolitan
Į kokteilių plaktuvą pridedame ledukų, supilame degtinę, likerį, spanguolių ir laimo sultis ir gerai išplakame. Pilame į kokteilių (martini) taurę ir papuošiame laimo skiltele. Jei norite kokteilį Cosmopolitan labiau papuošti, taurės sieneles sušlapinkite ir panadrinkite i cukrų. Kokteilis Cosmopolitan yra gaivinantis maišytasis gėrimas, patiekiamas karštą dieną.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kokteilis baltoji ledi white
Kokteilis White lady (Baltoji ledi)
Alkoholinis kokteilis White lady - Baltoji ledi. Džinas, apelsinų likeris, citrinų sultys, ledo gabalėliai, citrinos griežinėliai.
kokteilis atsuktuvas
Kokteilis "Atsuktuvas"
Kokteilis Atsuktuvas. Alkoholinis kokteilis su degtine ir apelsinų sultimis.
kokteilis margarita
Kokteilis Margarita
Kokteilis Margarita. Alkoholinis kokteilis su tekila, apelsinų likeriu, citrinų sultimis, laimu, ledukais. Receptas su nuotrauka.
kokteilis cuba libre
Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba)
Alkoholinis Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba). Baltas romas, coca-cola, laimo skiltelės, ledukai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena