patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba)

kokteilis cuba libre Mums reikės:
60 ml balto romo
120 ml coca-cola
2 laimo skiltelių -
(žaliosios citrinos)
ledukų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba)
Į taurę pridedame ledukų, supilame romą, coca-colą, įmetame laimo skiltelę. Kokteilį Cuba libre papuošiame laimo skiltele ir patiekiame.
Kokteilis Cuba libre atsirado 1893 metais. Kubos nepriklausomybės šventės metu, amerikiečių armijos karininkas, romą Bacardi sumaišė su coca-cola, taip visiems laikams išsaugodamas kokteilio Cuba libre pavadinimą.

Komentarai

2010-05-17
Midas
Kaip manot kas prie sio kokteilio BacardiSuperior ar HavanaClub? Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kokteilis medkirtys
Kokteilis "Medkirtys"
Alkoholinis kokteilis "Medkirtys". Airiškas viskis, obuolių sultys, muskato riešutas, keletas skiltelių obuolių.
kokteilis atsuktuvas
Kokteilis "Atsuktuvas"
Kokteilis Atsuktuvas. Alkoholinis kokteilis su degtine ir apelsinų sultimis.
kokteilis mojito
Kokteilis "Mojito"
Alkoholinis kokteilis "Mojito" su romu, sodos vandeniu, laimo sultimis, cukrumi ir mėtos šakele.
kokteilis kruvinoji meri
Kokteilis Kruvinoji Meri
Kokteilis Kruvinoji Meri. Alkoholinis kokteilis su degtine, pomidorų sultimis, citrinų sultimis, tabasko padažo, vorčesterio padažo, druskos, pipirų, ledukų.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu