patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba)

kokteilis cuba libre Mums reikės:
60 ml balto romo
120 ml coca-cola
2 laimo skiltelių -
(žaliosios citrinos)
ledukų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba)
Į taurę pridedame ledukų, supilame romą, coca-colą, įmetame laimo skiltelę. Kokteilį Cuba libre papuošiame laimo skiltele ir patiekiame.
Kokteilis Cuba libre atsirado 1893 metais. Kubos nepriklausomybės šventės metu, amerikiečių armijos karininkas, romą Bacardi sumaišė su coca-cola, taip visiems laikams išsaugodamas kokteilio Cuba libre pavadinimą.

Komentarai

2010-05-17
Midas
Kaip manot kas prie sio kokteilio BacardiSuperior ar HavanaClub? Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kokteilis margarita
Kokteilis Margarita
Kokteilis Margarita. Alkoholinis kokteilis su tekila, apelsinų likeriu, citrinų sultimis, laimu, ledukais. Receptas su nuotrauka.
kokteilis pina colada
Kokteilis Pina colada
Alkoholinis kokteilis Pina colada su baltuoju romu, kokoso sirupu, grietinėle, ananasų sultimis.
kokteilis brandy cola
Kokteilis Brandy cola (Brendis su kola)
Kokteilis Brandy cola (Brendis su kola). Alkoholinis kokteilis su brendžiu, kola, ledukais, citrinos skiltele.
kokteilis mojito
Kokteilis "Mojito"
Alkoholinis kokteilis "Mojito" su romu, sodos vandeniu, laimo sultimis, cukrumi ir mėtos šakele.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.