patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kokteilis Margarita

kokteilis margarita Mums reikės:
40 ml tekilos
20 ml apelsinų likerio
20 ml citrinų sulčių
laimo (žaliosios citrinos)
ledukų

Gaminame. Kokteilis Margarita
Į kokteilių plaktuvą pridedame ledukų, supilame tekilą, apelsinų likerį, citrinų sultis ir gerai išplakame. Taurės kraštus perbraukiame laimo skiltele ir pamirkome druskoje. Kokteilis Margarita supilamas į kokteilio taurę su druskos apvadėliu ir papuošiamas laimo griežinėliu.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kokteilis cuba libre
Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba)
Alkoholinis Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba). Baltas romas, coca-cola, laimo skiltelės, ledukai.
kokteilis baltoji ledi white
Kokteilis White lady (Baltoji ledi)
Alkoholinis kokteilis White lady - Baltoji ledi. Džinas, apelsinų likeris, citrinų sultys, ledo gabalėliai, citrinos griežinėliai.
kokteilis pina colada
Kokteilis Pina colada
Alkoholinis kokteilis Pina colada su baltuoju romu, kokoso sirupu, grietinėle, ananasų sultimis.
kokteilis mojito
Kokteilis "Mojito"
Alkoholinis kokteilis "Mojito" su romu, sodos vandeniu, laimo sultimis, cukrumi ir mėtos šakele.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena