patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kokteilis "Medkirtys"

kokteilis medkirtys Mums reikės:
50 ml airiško viskio "Jameson";
150 ml obuolių sulčių;
2 g muskato riešuto;
2 skiltelių obuolio;
ledukų.

Gaminame. Kokteilis "Medkirtys"
Kokteilių taurė pridedama ledukų. Supilamas viskis, obuolių sultys, įberiama sutarkuoto muskato riešuto ir viskas išmaišoma baro šaukštu (specialus šaukštas ilgu kotu kokteiliams maišyti). Kokteilis "Medkirtys" papuošiamas obuolio skiltelėmis ir patiekiamas. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kokteilis pina colada
Kokteilis Pina colada
Alkoholinis kokteilis Pina colada su baltuoju romu, kokoso sirupu, grietinėle, ananasų sultimis.
kokteilis mojito
Kokteilis "Mojito"
Alkoholinis kokteilis "Mojito" su romu, sodos vandeniu, laimo sultimis, cukrumi ir mėtos šakele.
kokteilis brandy cola
Kokteilis Brandy cola (Brendis su kola)
Kokteilis Brandy cola (Brendis su kola). Alkoholinis kokteilis su brendžiu, kola, ledukais, citrinos skiltele.
kokteilis b
Kokteilis B-52
Alkoholinis kokteilis B-52. Kavos likeris Kahlua, airiškas grietinėlės likeris Baileys Irish Cream, apelsinų likeris Grand Marnier.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena