patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kokteilis "Mojito"

kokteilis mojito Mums reikės:
60 ml šviesaus romo
30 ml sodos vandens
20 ml laimo sulčių
2 arb. š. cukraus
mėtų šakelės
laimo skiltelės
ledukų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kokteilis "Mojito"
Cukrus sumaišomas su laimo sultimis. Aukštoje stiklinėje sutrinami mėtų lapeliai, suberiamas kopotas ledas, supilamas romas, laimo sultys su cukrumi. Viskas gerai išmaišoma, supilamas sodos vanduo. Patiekiant papuošiama mėtos šakele ir laimo skiltele. Skanaus.
Mojito - tai kokteilis, kurio pagrindą sudaro šviesus romas ir aromatinė mėta. Mojito kokteilis kilęs iš Kubos, o 1980 metais tapo labai populiarus JAV. Šiandien kokteilis Mojito yra vienas iš populiariausių pasaulio kokteilių ir turi daugybę variantų.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kokteilis medkirtys
Kokteilis "Medkirtys"
Alkoholinis kokteilis "Medkirtys". Airiškas viskis, obuolių sultys, muskato riešutas, keletas skiltelių obuolių.
kokteilis kruvinoji meri
Kokteilis Kruvinoji Meri
Kokteilis Kruvinoji Meri. Alkoholinis kokteilis su degtine, pomidorų sultimis, citrinų sultimis, tabasko padažo, vorčesterio padažo, druskos, pipirų, ledukų.
kokteilis cosmopolitan
Kokteilis Cosmopolitan
Kokteilis Cosmopolitan. Alkoholinis kokteilis su degtine, Cointreau likeriu, spanguolių ir laimo sultimis, ledukais.
kokteilis brandy cola
Kokteilis Brandy cola (Brendis su kola)
Kokteilis Brandy cola (Brendis su kola). Alkoholinis kokteilis su brendžiu, kola, ledukais, citrinos skiltele.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.