patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kokteilis "Mojito"

kokteilis mojito Mums reikės:
60 ml šviesaus romo
30 ml sodos vandens
20 ml laimo sulčių
2 arb. š. cukraus
mėtų šakelės
laimo skiltelės
ledukų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kokteilis "Mojito"
Cukrus sumaišomas su laimo sultimis. Aukštoje stiklinėje sutrinami mėtų lapeliai, suberiamas kopotas ledas, supilamas romas, laimo sultys su cukrumi. Viskas gerai išmaišoma, supilamas sodos vanduo. Patiekiant papuošiama mėtos šakele ir laimo skiltele. Skanaus.
Mojito - tai kokteilis, kurio pagrindą sudaro šviesus romas ir aromatinė mėta. Mojito kokteilis kilęs iš Kubos, o 1980 metais tapo labai populiarus JAV. Šiandien kokteilis Mojito yra vienas iš populiariausių pasaulio kokteilių ir turi daugybę variantų.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kokteilis cuba libre
Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba)
Alkoholinis Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba). Baltas romas, coca-cola, laimo skiltelės, ledukai.
kokteilis atsuktuvas
Kokteilis "Atsuktuvas"
Kokteilis Atsuktuvas. Alkoholinis kokteilis su degtine ir apelsinų sultimis.
kokteilis baltoji ledi white
Kokteilis White lady (Baltoji ledi)
Alkoholinis kokteilis White lady - Baltoji ledi. Džinas, apelsinų likeris, citrinų sultys, ledo gabalėliai, citrinos griežinėliai.
kokteilis medkirtys
Kokteilis "Medkirtys"
Alkoholinis kokteilis "Medkirtys". Airiškas viskis, obuolių sultys, muskato riešutas, keletas skiltelių obuolių.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!