patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kokteilis Pina colada

kokteilis pina colada Mums reikės:
40 ml baltojo romo
40 ml kokosinio sirupo
40 ml grietinėlės
80 ml ananasų sulčių
griežinėlio ananaso, vyšnios
ledukų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kokteilis Pina colada
Į indą kokteiliams ruošti pridedame ledukų, supilame romą, kokosinį sirupą, ananasų sultis, gietinėlę ir gerai pakratome. Kokteilis Pina colada supilamas į aukštą stiklinę ir papuošiamas ananaso griežinėliu bei vyšnia. Kokteilis Pina colada yra švelnus, gaiviai saldus gėrimas.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kokteilis atsuktuvas
Kokteilis "Atsuktuvas"
Kokteilis Atsuktuvas. Alkoholinis kokteilis su degtine ir apelsinų sultimis.
kokteilis b
Kokteilis B-52
Alkoholinis kokteilis B-52. Kavos likeris Kahlua, airiškas grietinėlės likeris Baileys Irish Cream, apelsinų likeris Grand Marnier.
kokteilis cosmopolitan
Kokteilis Cosmopolitan
Kokteilis Cosmopolitan. Alkoholinis kokteilis su degtine, Cointreau likeriu, spanguolių ir laimo sultimis, ledukais.
kokteilis cuba libre
Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba)
Alkoholinis Kokteilis Cuba libre (laisva Kuba). Baltas romas, coca-cola, laimo skiltelės, ledukai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.

Naujausi komentarai

Dalia
Labai labai skanu! Nepaisant to, jog mėlynių uogienės nemėgstu, labai patiko Šypsena
Laima
Aš vietoje grietinėlės standiklio dėjau šitam kremo kiekiui 10g. želatinos. Gavosi puikiai. Šypsena
Asta
Labai patiko, labai skanu. Pagal si recepta gaminu jau kelinta syki, visai seimynai skanu.
Rasa
Greitas, gal ir skanus tortukas, bet bandysiu i varske det maziau cukraus, juk jau zefyrai labai saldūs.
Renata
Net seilė nutįso, kaip skanu Šypsena kepsiu brolio gimtadieniui, tada parašysiu, kaip sekėsi. Šypsena