patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kokteilis Pina colada

kokteilis pina colada Mums reikės:
40 ml baltojo romo
40 ml kokosinio sirupo
40 ml grietinėlės
80 ml ananasų sulčių
griežinėlio ananaso, vyšnios
ledukų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kokteilis Pina colada
Į indą kokteiliams ruošti pridedame ledukų, supilame romą, kokosinį sirupą, ananasų sultis, gietinėlę ir gerai pakratome. Kokteilis Pina colada supilamas į aukštą stiklinę ir papuošiamas ananaso griežinėliu bei vyšnia. Kokteilis Pina colada yra švelnus, gaiviai saldus gėrimas.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kokteilis medkirtys
Kokteilis "Medkirtys"
Alkoholinis kokteilis "Medkirtys". Airiškas viskis, obuolių sultys, muskato riešutas, keletas skiltelių obuolių.
kokteilis b
Kokteilis B-52
Alkoholinis kokteilis B-52. Kavos likeris Kahlua, airiškas grietinėlės likeris Baileys Irish Cream, apelsinų likeris Grand Marnier.
kokteilis brandy cola
Kokteilis Brandy cola (Brendis su kola)
Kokteilis Brandy cola (Brendis su kola). Alkoholinis kokteilis su brendžiu, kola, ledukais, citrinos skiltele.
kokteilis atsuktuvas
Kokteilis "Atsuktuvas"
Kokteilis Atsuktuvas. Alkoholinis kokteilis su degtine ir apelsinų sultimis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.

Naujausi komentarai

Egle
Jau antri metai gaminu tik pagal jusu recepta...va ir dabar namai kvepia taip saaaaaaldziai Šypsena tortas taip seimai patiko, kad net ir vyras isitrauke i procesa...kepa lakstus Šypsena Kepam du...vienas mums, kitu grupes draugus ryt vaisinsiu. Aciu, aciu, aciu Myliu
Eglė
Labai labai skanus pyragas! Patiko visai seimai! Šypsena
Asta
Tesla gaunasi liuks ir neplysta, jei tiksliai islaikyt visu produktu proporcijas, kaip nurodyta. Jau kepa orkaiteje, lygiai toks, is vaikystes megstamiausias Šypsena
Auguskis
Pasakiski balandeliai. Aciu ikelusiems  Šypsena
Viktorija
Inkstai nera blogis, tiesiog reikia juos pusdieni myrkit ir butinai bent kas valanda naujam vandeny, nebus smarves, sugaminau juos su skrandziu Liūdesys , todel sia sriuba bandysiu su sirdim gamint, manau turetu gautis visai neblogas patiekalas.