patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kokteilis White lady (Baltoji ledi)

kokteilis baltoji ledi white Mums reikės:
30 ml džino
30 ml apelsinų likerio
30 ml citrinų sulčių
ledo gabalėlių
citrinos griežinėlio

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kokteilis White lady (Baltoji ledi)
Visus komponentus su ledo gabalėliais suplakame plaktuvėje, perpilame į kokteilio taurę ir papuošiame citrinos griežinėliu. Klasikinis kokteilis White lady (Baltoji ledi) yra kvapus, trumpai geriamas gėrimas, patiekiamas kaip aperityvas.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kokteilis b
Kokteilis B-52
Alkoholinis kokteilis B-52. Kavos likeris Kahlua, airiškas grietinėlės likeris Baileys Irish Cream, apelsinų likeris Grand Marnier.
kokteilis laukine vysnia
Kokteilis "Laukinė vyšnia"
Kokteilis "Laukinė vyšnia". Alkoholinis kokteilis su Campari, romu, vyšnių sirupu, sprite, apelsinų skiltelėmis, laimu.
kokteilis cosmopolitan
Kokteilis Cosmopolitan
Kokteilis Cosmopolitan. Alkoholinis kokteilis su degtine, Cointreau likeriu, spanguolių ir laimo sultimis, ledukais.
kokteilis margarita
Kokteilis Margarita
Kokteilis Margarita. Alkoholinis kokteilis su tekila, apelsinų likeriu, citrinų sultimis, laimu, ledukais. Receptas su nuotrauka.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu