patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Aštri indiška sriuba

astri indiska sriuba Mums reikės:
700 g vištienos filė
1,5 l vištienos sultinio
400 g brokolių
2 svogūnų
2 skiltelių česnako
100 ml riebios grietinėlės
2 valg. š. sviesto
2-3 valg. š. miltų
2-3 valg. š. kokoso drožlių
1-2 valg. š. citrinos sulčių
¼ arb. š. malto imbiero
1 arb. š. kario miltelių
čili pipiro, druskos

Gaminame. Aštri indiška sriuba
Vištienos filė išverdama ir supjaustoma stambesniais gabaliukais. Smulkiai supjaustyti svogūnai, susmulkintas česnakas pakepinami svieste 3 - 4 min. Suberiami miltai, kario milteliai, imbieras, išmaišoma ir pakaitinama 2 min. Supilamas vištienos sultinys, grietinėlė, užvirinama ir ant nestiprios ugnies paverdama 5 min. Sudedami brokoliai ir dar paverdama kelias minutes (svarbu brokolių nepervirti). Sausoje keptuvėje lengvai pakepinamos kokoso drožlės. Sriuba pasūdoma, sudedami vištienos gabaliukai, supjaustytas čili pipiras, suberiamos kokoso drožlės, supilamos citrinos sultys ir išmaišoma. Aštri indiška sriuba paruošta. Patiekiant, į kiekvieną sriubos dubenėlį įdedamas citrinos griežinėlis. Skanaus.

Komentarai

2017-02-27
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

charcio sriuba
Charčio sriuba
Charčio sriuba. Aštri jautienos sriuba su prieskoniais.
charco_sriuba_su_aviena
Charčo sriuba su aviena
Charčo sriuba su aviena. Aštri charčo sriuba išsiskirianti skoniu ir aromatu.
astri pomidoru sriuba su pupelemis
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
Aštri pomidorų sriuba su konservuotomis pupelėmis, svogūnais, čili pipirais. Recepras su nuotraukomis.
avienos sriuba su avinzirniais
Avienos sriuba su avinžirniais
Aštri avienos sriuba su avinžirniais, daržovėmis, čili pipiru, prieskoniais.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.