patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Aštri indiška sriuba

astri indiska sriuba Mums reikės:
700 g vištienos filė
1,5 l vištienos sultinio
400 g brokolių
2 svogūnų
2 skiltelių česnako
100 ml riebios grietinėlės
2 valg. š. sviesto
2-3 valg. š. miltų
2-3 valg. š. kokoso drožlių
1-2 valg. š. citrinos sulčių
¼ arb. š. malto imbiero
1 arb. š. kario miltelių
čili pipiro, druskos

Gaminame. Aštri indiška sriuba
Vištienos filė išverdama ir supjaustoma stambesniais gabaliukais. Smulkiai supjaustyti svogūnai, susmulkintas česnakas pakepinami svieste 3 - 4 min. Suberiami miltai, kario milteliai, imbieras, išmaišoma ir pakaitinama 2 min. Supilamas vištienos sultinys, grietinėlė, užvirinama ir ant nestiprios ugnies paverdama 5 min. Sudedami brokoliai ir dar paverdama kelias minutes (svarbu brokolių nepervirti). Sausoje keptuvėje lengvai pakepinamos kokoso drožlės. Sriuba pasūdoma, sudedami vištienos gabaliukai, supjaustytas čili pipiras, suberiamos kokoso drožlės, supilamos citrinos sultys ir išmaišoma. Aštri indiška sriuba paruošta. Patiekiant, į kiekvieną sriubos dubenėlį įdedamas citrinos griežinėlis. Skanaus.

Komentarai

2017-02-27
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

cili sriuba
Čili sriuba
Čili sriuba. Aštri čili sriuba iš jautienos faršo, svogūnų, pomidorų, čili pipirų, konservuotų pupelių ir česnako.
astri pomidoru sriuba su pupelemis
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
Aštri pomidorų sriuba su konservuotomis pupelėmis, svogūnais, čili pipirais. Recepras su nuotraukomis.
charcio sriuba
Charčio sriuba
Charčio sriuba. Aštri jautienos sriuba su prieskoniais.
charco_sriuba_su_aviena
Charčo sriuba su aviena
Charčo sriuba su aviena. Aštri charčo sriuba išsiskirianti skoniu ir aromatu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena