patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Aštri indiška sriuba

astri indiska sriuba Mums reikės:
700 g vištienos filė
1,5 l vištienos sultinio
400 g brokolių
2 svogūnų
2 skiltelių česnako
100 ml riebios grietinėlės
2 valg. š. sviesto
2-3 valg. š. miltų
2-3 valg. š. kokoso drožlių
1-2 valg. š. citrinos sulčių
¼ arb. š. malto imbiero
1 arb. š. kario miltelių
čili pipiro, druskos

Gaminame. Aštri indiška sriuba
Vištienos filė išverdama ir supjaustoma stambesniais gabaliukais. Smulkiai supjaustyti svogūnai, susmulkintas česnakas pakepinami svieste 3 - 4 min. Suberiami miltai, kario milteliai, imbieras, išmaišoma ir pakaitinama 2 min. Supilamas vištienos sultinys, grietinėlė, užvirinama ir ant nestiprios ugnies paverdama 5 min. Sudedami brokoliai ir dar paverdama kelias minutes (svarbu brokolių nepervirti). Sausoje keptuvėje lengvai pakepinamos kokoso drožlės. Sriuba pasūdoma, sudedami vištienos gabaliukai, supjaustytas čili pipiras, suberiamos kokoso drožlės, supilamos citrinos sultys ir išmaišoma. Aštri indiška sriuba paruošta. Patiekiant, į kiekvieną sriubos dubenėlį įdedamas citrinos griežinėlis. Skanaus.

Komentarai

2017-02-27
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

avienos sriuba su avinzirniais
Avienos sriuba su avinžirniais
Aštri avienos sriuba su avinžirniais, daržovėmis, čili pipiru, prieskoniais.
charco_sriuba_su_aviena
Charčo sriuba su aviena
Charčo sriuba su aviena. Aštri charčo sriuba išsiskirianti skoniu ir aromatu.
cenachai cenakai
Čenachai (čenakai)
Čenachai (čenakai). Aštri, puikaus skonio, tiršta mėsos sriuba su daržovėmis. Receptas su nuotraukomis.
charcio sriuba
Charčio sriuba
Charčio sriuba. Aštri jautienos sriuba su prieskoniais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.