patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis

astri pomidoru sriuba su pupelemis Mums reikės:
500 g pomidorų tyrės
500 g konservuotų raudonųjų pupelių
500 ml jautienos sultinio
2 svogūnų
2 arb. šaukštelių maltų čili pipirų
40 ml aliejaus
druskos
petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
Svogūnus nulupame, supjaustome ir apkepiname aliejuje iki auksinės spalvos. Sudedame pomidorų tyrę, čili pipirus ir pakaitiname kelias minutes.astri pomidoru sriuba su pupelemis 1
Supilame savo sultyse konservuotas pupeles ir viską troškiname 15-20 min.astri pomidoru sriuba su pupelemis 2
Baigiant troškinti supilame karštą sultinį ir dar pakaitiname kelias minutes, jei reikia įberiame druskos. Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis pabarstoma smulkintomis petražolėmis ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

charco_sriuba_su_aviena
Charčo sriuba su aviena
Charčo sriuba su aviena. Aštri charčo sriuba išsiskirianti skoniu ir aromatu.
cenachai cenakai
Čenachai (čenakai)
Čenachai (čenakai). Aštri, puikaus skonio, tiršta mėsos sriuba su daržovėmis. Receptas su nuotraukomis.
avienos sriuba su avinzirniais
Avienos sriuba su avinžirniais
Aštri avienos sriuba su avinžirniais, daržovėmis, čili pipiru, prieskoniais.
astri indiska sriuba
Aštri indiška sriuba
Aštri indiška sriuba. Vištienos filė, brokolių, svogūnų, česnakų, grieitnėlės bei prieskonių sriuba pagal Indišką receptą.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu