patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis

astri pomidoru sriuba su pupelemis Mums reikės:
500 g pomidorų tyrės
500 g konservuotų raudonųjų pupelių
500 ml jautienos sultinio
2 svogūnų
2 arb. šaukštelių maltų čili pipirų
40 ml aliejaus
druskos
petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
Svogūnus nulupame, supjaustome ir apkepiname aliejuje iki auksinės spalvos. Sudedame pomidorų tyrę, čili pipirus ir pakaitiname kelias minutes.astri pomidoru sriuba su pupelemis 1
Supilame savo sultyse konservuotas pupeles ir viską troškiname 15-20 min.astri pomidoru sriuba su pupelemis 2
Baigiant troškinti supilame karštą sultinį ir dar pakaitiname kelias minutes, jei reikia įberiame druskos. Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis pabarstoma smulkintomis petražolėmis ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

avienos sriuba su avinzirniais
Avienos sriuba su avinžirniais
Aštri avienos sriuba su avinžirniais, daržovėmis, čili pipiru, prieskoniais.
cenachai cenakai
Čenachai (čenakai)
Čenachai (čenakai). Aštri, puikaus skonio, tiršta mėsos sriuba su daržovėmis. Receptas su nuotraukomis.
cili sriuba
Čili sriuba
Čili sriuba. Aštri čili sriuba iš jautienos faršo, svogūnų, pomidorų, čili pipirų, konservuotų pupelių ir česnako.
astri indiska sriuba
Aštri indiška sriuba
Aštri indiška sriuba. Vištienos filė, brokolių, svogūnų, česnakų, grieitnėlės bei prieskonių sriuba pagal Indišką receptą.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.

Naujausi komentarai

Oksana
Katik isbandziau sita receptuka. Is tikro labai skanus varskeciai gavosi, dar priedo dejau vanilinio cukraus ir truputi kepimo milteliu, tai labai purus gavosi. Aciu uz recepta, seima liko patenkinta.
Zuza
Labai skanus plovas gaunasi pagal si recepta, visada verdu siuo receptu Šypsena Aciu.
ekpor
Kazkada esu dares tai nelabai buvo gavesis, o pagal sita recepta gavosi idealus, net nesitiki kad pavyko ir ziauriai skanus. Aciu uz gera recepta Šypsena
Kometa
Plova ar ka ten gaminau pirma karta, pagal si recepta. GUODZIANTIS SKONIS gavosi, kazkas naujo sotaus ir gaivaus. P.S. vietoj paprikos idejau nekepintu pomidoru. mmmm  Myliu
Karolina
Anglijoje yra pirkti sodos, baking soda buna parasyta, arba discarbonate (ar panasiai sis zodis rasosi) soda, baking skyriuje buna prie visu, cukraus pudru ir panasiai. Šypsena Aciu uz recepta, labai skanus! Jau ne pirma karta kepu pagal si recepta, o skonis yum yum Šypsena