patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Čili sriuba

cili sriuba Mums reikės:
500 g jautienos faršo
2 svogūnų
500 g pomidorų
400 g konservuotų pupelių pomidorų padaže
1 paprikos
1-2 čili pipirų
2-3 skiltelių česnako
80 g tarkuoto sūrio
aliejaus
maltos kalendros
druskos, maltų juodųjų pipirų, petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Čili sriuba.
Jautienos faršą šiek tiek apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus (2 valg. šaukštai). Svogūnus, česnaką, čili pipirus susmulkiname, papriką supjaustome kubeliais ir pakepiname keletą minučių kartu su jautienos faršu. Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu, nulupame odeles, supjaustome kubeliais ir patroškiname kartu su jautiena apie 20 min. Supilame konservuotas pupeles pomidorų padaže, prieskonius ir dar patroškiname 2-3 minutes. Jei čili sriuba per tiršta, galima įpilti pomidorų sulčių. Čili sriuba pabarstoma tarkuotu sūriu, smulkintomis petražolėmis ir patiekiama į stalą. Čili sriuba skanu su paskrudinta baltos duonos riekele užtepta sviestu ir pabarstyta smulkintomis petražolėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

charco_sriuba_su_aviena
Charčo sriuba su aviena
Charčo sriuba su aviena. Aštri charčo sriuba išsiskirianti skoniu ir aromatu.
astri indiska sriuba
Aštri indiška sriuba
Aštri indiška sriuba. Vištienos filė, brokolių, svogūnų, česnakų, grieitnėlės bei prieskonių sriuba pagal Indišką receptą.
astri pomidoru sriuba su pupelemis
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
Aštri pomidorų sriuba su konservuotomis pupelėmis, svogūnais, čili pipirais. Recepras su nuotraukomis.
charcio sriuba
Charčio sriuba
Charčio sriuba. Aštri jautienos sriuba su prieskoniais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.

Naujausi komentarai

Rita
Apsivalgyti galima - tikrai labai skanu Šypsena
Aukse
Man labai patiko sis patiekalas. Jis paprastas ir mazai ingrendientu, nuo siol sis maistas man labai patinka, ji kepsiu ir valgysiu Šypsena  Myliu
Edita
Puikus receptas, moku gaminti plova visaip, taciau sis labai patiko. Aciu.
Loreta
Aciu uz pasidalinta recepta, tikrai skanios spurgos gavosi, super Šypsena Šypsena
Laima
Laba diena! Ar galima obuoliu kompota vakuoti be svarainiu nes ju neturiu? Liūdesys