patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Čili sriuba

cili sriuba Mums reikės:
500 g jautienos faršo
2 svogūnų
500 g pomidorų
400 g konservuotų pupelių pomidorų padaže
1 paprikos
1-2 čili pipirų
2-3 skiltelių česnako
80 g tarkuoto sūrio
aliejaus
maltos kalendros
druskos, maltų juodųjų pipirų, petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Čili sriuba.
Jautienos faršą šiek tiek apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus (2 valg. šaukštai). Svogūnus, česnaką, čili pipirus susmulkiname, papriką supjaustome kubeliais ir pakepiname keletą minučių kartu su jautienos faršu. Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu, nulupame odeles, supjaustome kubeliais ir patroškiname kartu su jautiena apie 20 min. Supilame konservuotas pupeles pomidorų padaže, prieskonius ir dar patroškiname 2-3 minutes. Jei čili sriuba per tiršta, galima įpilti pomidorų sulčių. Čili sriuba pabarstoma tarkuotu sūriu, smulkintomis petražolėmis ir patiekiama į stalą. Čili sriuba skanu su paskrudinta baltos duonos riekele užtepta sviestu ir pabarstyta smulkintomis petražolėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

charcio sriuba
Charčio sriuba
Charčio sriuba. Aštri jautienos sriuba su prieskoniais.
astri indiska sriuba
Aštri indiška sriuba
Aštri indiška sriuba. Vištienos filė, brokolių, svogūnų, česnakų, grieitnėlės bei prieskonių sriuba pagal Indišką receptą.
cenachai cenakai
Čenachai (čenakai)
Čenachai (čenakai). Aštri, puikaus skonio, tiršta mėsos sriuba su daržovėmis. Receptas su nuotraukomis.
charco_sriuba_su_aviena
Charčo sriuba su aviena
Charčo sriuba su aviena. Aštri charčo sriuba išsiskirianti skoniu ir aromatu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.

Naujausi komentarai

Neringa
Tortas super gavosi, labai skanus ir paprastas padaryti. Myliu
Evgenija
Torčiukas labai skanus kas ragavo visiems patiko. Viska dariau kaip parašyta, gal vos vos subliuško.  Myliu
Reda
Ismeginau si recepta sunaus pirmojo gimtadienio proga. Ir galiu drasiai teigti, kad idetos pastangos buvo vertos galutinio rezultato. Nerealiai skanus tortas.
Joli
Nuostabus ir greitai paruosiamas pyragas, tik viena dalyka pakeiciau, tai antra karta kepdama dejau 100g maziau cukraus, nes toks biskiuka per saldus pirma karta buvo Šypsena
Sandra
Nuostabūs, dėjau dar džiovintas spanguoles, pasakiški sausainiai.  Myliu