patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Čili sriuba

cili sriuba Mums reikės:
500 g jautienos faršo
2 svogūnų
500 g pomidorų
400 g konservuotų pupelių pomidorų padaže
1 paprikos
1-2 čili pipirų
2-3 skiltelių česnako
80 g tarkuoto sūrio
aliejaus
maltos kalendros
druskos, maltų juodųjų pipirų, petražolių

Gaminame. Čili sriuba.
Jautienos faršą šiek tiek apkepiname nedideliame kiekyje aliejaus (2 valg. šaukštai). Svogūnus, česnaką, čili pipirus susmulkiname, papriką supjaustome kubeliais ir pakepiname keletą minučių kartu su jautienos faršu. Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu, nulupame odeles, supjaustome kubeliais ir patroškiname kartu su jautiena apie 20 min. Supilame konservuotas pupeles pomidorų padaže, prieskonius ir dar patroškiname 2-3 minutes. Jei čili sriuba per tiršta, galima įpilti pomidorų sulčių. Čili sriuba pabarstoma tarkuotu sūriu, smulkintomis petražolėmis ir patiekiama į stalą. Čili sriuba skanu su paskrudinta baltos duonos riekele užtepta sviestu ir pabarstyta smulkintomis petražolėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

charcio sriuba
Charčio sriuba
Charčio sriuba. Aštri jautienos sriuba su prieskoniais.
astri pomidoru sriuba su pupelemis
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
Aštri pomidorų sriuba su konservuotomis pupelėmis, svogūnais, čili pipirais. Recepras su nuotraukomis.
charco_sriuba_su_aviena
Charčo sriuba su aviena
Charčo sriuba su aviena. Aštri charčo sriuba išsiskirianti skoniu ir aromatu.
astri indiska sriuba
Aštri indiška sriuba
Aštri indiška sriuba. Vištienos filė, brokolių, svogūnų, česnakų, grieitnėlės bei prieskonių sriuba pagal Indišką receptą.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.