patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Avienos patiekalai

Mėsos patiekalai su nuotraukomis. Patiekalų receptai iš avienos.

Aštri aviena su džiovintomis slyvomis

astri aviena su dziovintomis slyvomis
Mums reikės:
700 g minkštos avienos
200 g džiovintų slyvų (be kauliukų)
4-5 vid. dydžio bulvių
1 didelio svogūno
2 morkų
1 čili pipiro
120 ml aliejaus
10-15 vnt. kvepiančiųjų pipirų žirnelių
1 arb. š. kmynų
2 arb. š. kalendros žirnelių
1 arb. š. malto kardamono
1 vnt. mažos cinamono lazdelės
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
kalendros lapelių
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Aviena su perlinėmis kruopomis ir daržovėmis

aviena su perlinemis kruopomis ir darzovemis
Mums reikės:
500 g minkštos avienos
1,5 stiklinės perlinių kruopų
200 g įvairių šaldytų daržovių
1 svogūno
3-4 skiltelių česnako
1 arb. š. kmynų
1 arb. š. saldžios paprikos miltelių
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Kepta ėriuko koja su česnakais

kepta eriuko koja su cesnakais
Mums reikės:
1,5-1,7 kg ėriuko kojos
6 skiltelių česnako
5 valg. š. alyvuogių aliejaus
1 valg. š. mairūno
1 valg. š. čiobrelių
10 vnt. juodųjų pipirų žirnelių
druskos
Receptas, gaminimas

Avienos ragu (2)

avienos ragu
Mums reikės:
500 g minkštos avienos (nugarinės, dubens)
500 g savo sultyse konservuotų pomidorų
250 g stambių baltų pupelių
1 didelio svogūno
3 skiltelių česnako
1 lauro lapo
0,5 saliero gumbo
1 valg. š. pomidorų pastos
1 arb. š. prieskonių mišinio Baharat
3 valg. š. aliejaus
druskos, pipirų, kalendros
petražolių, krapų
Receptas, gaminimas

Avienos kotletai (1)

avienos kotletai
Mums reikės:
700 g avienos faršo
100 ml pieno arba grietinėlės
100 g batono
1 svogūno
30 g petražolių
30 g krapų
aliejaus kepimui
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Pekino aviena

pekino aviena
Mums reikės:
800 g minkštos avienos
2 paprikų (geltonos, raudonos)
1 svogūno
2 skiltelių česnako
150 ml jautienos sultinio
2 valg. š. sojų padažo
2 valg. š. sauso chereso
1 valg. š. krakmolo
1 valg. š. balzaminio acto
1 valg. š. sezamo aliejaus
3 valg. š. žemės riešutų (arachisų) sviesto
0,5 čili pipiro
šviežio imbiero (apie 3 cm)
Receptas, gaminimas

Aviena su alyvuogėmis ir rozmarinais

aviena su alyvuogemis ir rozmarinais
Mums reikės:
900 g minkštos avienos
200 g alyvuogių (be kauliukų)
250 ml balto sauso vyno
2-3 skiltelių česnako
2 šakelių rozmarino
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
2 valg. šaukštų pomidorų pastos
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Troškinta aviena (1)

troskinta aviena
Mums reikės:
1,5 kg minkštos avienos
600 g moliūgo
1 svogūno
50 g šviežio imbiero
3 valg. šaukštų medaus
80 g vynuogių
100 g sviesto
12 datulių
12 kalendros lapų
žiupsnelio cinamono, šafrano, druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

aviena su perlinemis kruopomis ir darzovemis
Aviena su perlinėmis kruopomis ir daržovėmis
Aviena su perlinėmis kruopomis ir įvairiomis šaldytomis ar šviežiomis daržovėmis.
astri aviena su dziovintomis slyvomis
Aštri aviena su džiovintomis slyvomis
Apkepinta bei troškinta aštri aviena su džiovintomis slyvomis ir daržovėmis.
avienos kotletai
Avienos kotletai
Avienos faršo kotletai su žalumynais. Receptas su nuotraukomis.
troskinta aviena
Troškinta aviena
Troškinta aviena su moliūgais, vynuogėmis, datulėmis, medumi, svogūnu ir prieskoniais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.