patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Bulviniai blynai

bulviniai blynai 2 Mums reikės:
1 kg bulvių
2 kiaušinių
1 svogūno
aliejaus kepimui
druskos

Gaminame. Bulviniai blynai
Bulves nuplauname, nuskutame, sutarkuojame smulkia trintuve ir nupilame nereikalingą skystį. Smulkiai supjaustome svogūną. Į bulvių tarkius sudedame kiaušinius, smulkintą svogūną, druską. Gerai išmaišome.bulviniai blynai 1
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame po šaukštą bulvių masės kiekvienam blynui. Bulviniai blynai kepami iš abiejų pusių, kol gražiai paruduoja.bulviniai blynai
Bulviniai blynai patiekiami su grietine, varškės-grietinės padažu, grybų padažu. Gero apetito.

Komentarai

2010-05-14
Jurga
Galima grietines sauksta ideti - bulviniai blynai sviesesni, grazus gaunasi. Galima siek tiek maltu kmynu, lauro lapo ideti del skonio ir aromato.
2010-05-12
algimantas
as dar cesnako skiltele-kita pridedu. bulviniai blynai aromatingesni gaunasi.
2010-05-10
Regina
na geriau jau ant virsaus farso sauksta ir dar viena blyna...gaunasi Kedainiu bulviniai blynai Myliu
2010-05-01
Diana
turbut skaniausi bulviniai blynai gaunasi is svieziu bulviu Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

zemaiciu blynai
Žemaičių blynai
Žemaičių blynai. Išvirtų su lupenomis, nuluptų ir sutrintų bulvių, miltų, krakmolo blynai su virtos mėsos idaru. Receptas su NUOTRAUKOMIS.
keptos idarytos bulves
Keptos įdarytos bulvės
Keptos įdarytos bulvės. Skanus ir gražiai atrodantis patiekalas.
virtu bulviu didzkukuliai
Didžkukuliai
Virtų bulvių didžkukuliai. Didžkukulių receptai su varške ir su mėsa.
bulviu virtiniai su idaru
Bulvių virtiniai su įdaru
Virtų ir sumaltų bulvių virtiniai su pievagrybių, rūkyto kumpio, česnako įdaru.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.