patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Bulviniai blynai

bulviniai blynai 2 Mums reikės:
1 kg bulvių
2 kiaušinių
1 svogūno
aliejaus kepimui
druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Bulviniai blynai
Bulves nuplauname, nuskutame, sutarkuojame smulkia trintuve ir nupilame nereikalingą skystį. Smulkiai supjaustome svogūną. Į bulvių tarkius sudedame kiaušinius, smulkintą svogūną, druską. Gerai išmaišome.bulviniai blynai 1
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame po šaukštą bulvių masės kiekvienam blynui. Bulviniai blynai kepami iš abiejų pusių, kol gražiai paruduoja.bulviniai blynai
Bulviniai blynai patiekiami su grietine, varškės-grietinės padažu, grybų padažu. Gero apetito.

Komentarai

2010-05-14
Jurga
Galima grietines sauksta ideti - bulviniai blynai sviesesni, grazus gaunasi. Galima siek tiek maltu kmynu, lauro lapo ideti del skonio ir aromato.
2010-05-12
algimantas
as dar cesnako skiltele-kita pridedu. bulviniai blynai aromatingesni gaunasi.
2010-05-10
Regina
na geriau jau ant virsaus farso sauksta ir dar viena blyna...gaunasi Kedainiu bulviniai blynai Myliu
2010-05-01
Diana
turbut skaniausi bulviniai blynai gaunasi is svieziu bulviu Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kedainiu blynai
Kėdainių blynai
Kėdainių blynai. Kėdainių blynų receptas. Tarkuotų bulvių Kėdainių blynai su mėsos faršu. Receptas su gaminimo eigos NUOTRAUKOMIS.
cepelinai
Cepelinai
Cepelinai su mėsa. Tradiciniai, lietuviški tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos faršu.
bulviu kose
Bulvių košė
Bulvių košė. Trinta virtų bulvių košė su sviestu ir virintu pienu.
bulviu ir raugintu kopustu sklindziai
Bulvių ir raugintų kopūstų sklindžiai
Bulvių ir raugintų kopūstų sklindžiai

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Gyvenu Olandijoje, tad vienoje lenkiskoje parduotuveje nusipirkau varskes ir issikepiau varskeciu-pasijutau tarsi vel sedeciau prie lietuvisko stalo Šypsena
Saule
Labai skanus ir pasakiskas tortas, jau kepiau 4 kartus.
Sandrute
Gavosi skaniai, bet as suri dejau ant kepimo galo ir mano svoguniukai nebuvo gerai iskepe, tik neznau kame beda, gal mano orkaitės Liūdesys . Tai sekanti karta as juos pirmiau siek tiek apkepsiu, o tik tada maisysiu su mejonezu ir pomidorų padazu  Mirktelti
Indre
Aciu uz labai gera kibinu recepta Myliu. Kibinai gavosi fantastiski, labai skanus ir vidus toks sultingas  Myliu  Myliu
Sigita
Ar tesla turi but plona kai iskocioji? Nes as kepiau 45min ir tai ne iki galo iskepe.