patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Bulviniai blynai

bulviniai blynai 2 Mums reikės:
1 kg bulvių
2 kiaušinių
1 svogūno
aliejaus kepimui
druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Bulviniai blynai
Bulves nuplauname, nuskutame, sutarkuojame smulkia trintuve ir nupilame nereikalingą skystį. Smulkiai supjaustome svogūną. Į bulvių tarkius sudedame kiaušinius, smulkintą svogūną, druską. Gerai išmaišome.bulviniai blynai 1
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame po šaukštą bulvių masės kiekvienam blynui. Bulviniai blynai kepami iš abiejų pusių, kol gražiai paruduoja.bulviniai blynai
Bulviniai blynai patiekiami su grietine, varškės-grietinės padažu, grybų padažu. Gero apetito.

Komentarai

2010-05-14
Jurga
Galima grietines sauksta ideti - bulviniai blynai sviesesni, grazus gaunasi. Galima siek tiek maltu kmynu, lauro lapo ideti del skonio ir aromato.
2010-05-12
algimantas
as dar cesnako skiltele-kita pridedu. bulviniai blynai aromatingesni gaunasi.
2010-05-10
Regina
na geriau jau ant virsaus farso sauksta ir dar viena blyna...gaunasi Kedainiu bulviniai blynai Myliu
2010-05-01
Diana
turbut skaniausi bulviniai blynai gaunasi is svieziu bulviu Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kugelis su sonkauliais
Kugelis su šonkauliais
Kugelis su šonkauliais. Tarkuotų bulvių kugelis su kiaulienos šonkauliais, keptas orkaitėje.
uzkeptos avinzirniais idarytos bulves
Užkeptos avinžirniais įdarytos bulvės
Užkeptos avinžirniais, varškės bei Mocarela sūriais įdarytos bulvės.
keptos idarytos bulves
Keptos įdarytos bulvės
Keptos įdarytos bulvės. Skanus ir gražiai atrodantis patiekalas.
bulviu apkepas su farsu ir kopustais
Bulvių apkepas su faršu ir kopūstais
Orkaitėje keptas bulvių apkepas su apkepintu faršu, svogūnais ir raugintais kopūstais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.
Ingrida
Pasaka Šypsena buvau uzmirsus koks skonis ir duona tikrai reikia deti ir nekeisti niekuom kitu, tas skonis neispasakytas mmmm  Mirktelti  Mirktelti
Silvija
Kepu ir aš, tik dar dedu tarkuotą morką ir pakepintos rūkytos šoninės kartu su svogūnais. Gaunasi labai skanus, sultingas, valgė net tie vaikai, kurie mėsos nevalgydavo.
Ingrida
Dabaiginejau virti ceburekus. Pasaka, sunus 4 suvalge iskart. Super!!!!!! Myliu  Myliu  Myliu  Myliu