patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Bulviniai blynai

bulviniai blynai 2 Mums reikės:
1 kg bulvių
2 kiaušinių
1 svogūno
aliejaus kepimui
druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Bulviniai blynai
Bulves nuplauname, nuskutame, sutarkuojame smulkia trintuve ir nupilame nereikalingą skystį. Smulkiai supjaustome svogūną. Į bulvių tarkius sudedame kiaušinius, smulkintą svogūną, druską. Gerai išmaišome.bulviniai blynai 1
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame po šaukštą bulvių masės kiekvienam blynui. Bulviniai blynai kepami iš abiejų pusių, kol gražiai paruduoja.bulviniai blynai
Bulviniai blynai patiekiami su grietine, varškės-grietinės padažu, grybų padažu. Gero apetito.

Komentarai

2010-05-14
Jurga
Galima grietines sauksta ideti - bulviniai blynai sviesesni, grazus gaunasi. Galima siek tiek maltu kmynu, lauro lapo ideti del skonio ir aromato.
2010-05-12
algimantas
as dar cesnako skiltele-kita pridedu. bulviniai blynai aromatingesni gaunasi.
2010-05-10
Regina
na geriau jau ant virsaus farso sauksta ir dar viena blyna...gaunasi Kedainiu bulviniai blynai Myliu
2010-05-01
Diana
turbut skaniausi bulviniai blynai gaunasi is svieziu bulviu Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

tarkuotu bulviu uzkepele su grybais
Tarkuotų bulvių užkepėlė su grybais
Tarkuotų bulvių užkepėlė su grybais
bulviu apkepas su vistiena ir spinatais
Bulvių apkepas su vištiena ir špinatais
Bulvių apkepas su vištiena ir špinatais
keptos bulves su pievagrybiais
Keptos bulvės su pievagrybiais
Keptos bulvės su pievagrybiais, porais, morkomis, paprika.
bulviniai krepseliai su vistiena
Bulviniai krepšeliai su vištiena
Bulviniai krepšeliai su vištiena

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Laura
Labai paprastai padaromi, taciau labai nepaprasti ciburekai  Šypsena ypac jei dar idedi meiles prieskonio  Myliu Juokas tikrai visai seimai patiko Šypsena
Natasa
ziauriai skanus. Gaminau 100 kartu... Nerealus Juokas
Muledija
Sudomino pasiūlymas įdėti virtą bulvę. Išbandysiu.
Oksana
Katik isbandziau sita receptuka. Is tikro labai skanus varskeciai gavosi, dar priedo dejau vanilinio cukraus ir truputi kepimo milteliu, tai labai purus gavosi. Aciu uz recepta, seima liko patenkinta.
Zuza
Labai skanus plovas gaunasi pagal si recepta, visada verdu siuo receptu Šypsena Aciu.