patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Bulviniai blynai

bulviniai blynai 2 Mums reikės:
1 kg bulvių
2 kiaušinių
1 svogūno
aliejaus kepimui
druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Bulviniai blynai
Bulves nuplauname, nuskutame, sutarkuojame smulkia trintuve ir nupilame nereikalingą skystį. Smulkiai supjaustome svogūną. Į bulvių tarkius sudedame kiaušinius, smulkintą svogūną, druską. Gerai išmaišome.bulviniai blynai 1
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame po šaukštą bulvių masės kiekvienam blynui. Bulviniai blynai kepami iš abiejų pusių, kol gražiai paruduoja.bulviniai blynai
Bulviniai blynai patiekiami su grietine, varškės-grietinės padažu, grybų padažu. Gero apetito.

Komentarai

2010-05-14
Jurga
Galima grietines sauksta ideti - bulviniai blynai sviesesni, grazus gaunasi. Galima siek tiek maltu kmynu, lauro lapo ideti del skonio ir aromato.
2010-05-12
algimantas
as dar cesnako skiltele-kita pridedu. bulviniai blynai aromatingesni gaunasi.
2010-05-10
Regina
na geriau jau ant virsaus farso sauksta ir dar viena blyna...gaunasi Kedainiu bulviniai blynai Myliu
2010-05-01
Diana
turbut skaniausi bulviniai blynai gaunasi is svieziu bulviu Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

bulviu grybu apkepas
Bulvių - grybų apkepas
Bulvių - grybų apkepas. Virtų ir sutrintų bulvių piurė apkepas su baravykais ir voveraitėmis.
uzkeptos bulves
Užkeptos įdarytos bulvės
Užkeptos įdarytos bulvės. Išskobtos bulvės įdarytos virtų bulvių, plaktų kiaušinių, kepinto poro, kumpio įdaru.
kepukai svilpikai
Švilpikai (Kepukai)
Švilpikai arba Kepukai. Iš virtų ir sutrintų bulvių, miltų, kiaušinių, grietinės tešlos suformuoti ir orkaitėje kepti švilpikai - kepukai su rūkytos šoninės padažu.
kedainiu blynai
Kėdainių blynai
Kėdainių blynai. Kėdainių blynų receptas. Tarkuotų bulvių Kėdainių blynai su mėsos faršu. Receptas su gaminimo eigos NUOTRAUKOMIS.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jūratė
Puikus! Pirmą kartą išbandžiau prieš metus - puikiai pavyko! Artinasi gimtadienis - pakartosiu dar. Svečius tikrai nustebinsiu! Mirktelti
Ernestas
Tikra vyru sriuba, labai skaniai gavosi is pirmo karto, dekui uz skanu recepta. Šypsena Rekomenduoju visiems vyrams kas megsta jautiena.
Viola
Labai jau skanus atrodo, tai bandysiu siandien pagamint Šypsena
Edita
Man šitas receptas - puikus! Labai skaniai išsitroškina daugybė daržovių!
Ona
Esu si recepta gaminusi ir tikrai skanu ir sotu Myliu