patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Bulviniai krepšeliai su vištiena

bulviniai krepseliai su vistiena Mums reikės:
6 bulvių
2 kiaušinių
100 g miltų
druskos
Įdarui:
350 g vištienos filė
80 g fermentinio sūrio
1 svogūno
1 morkos
kelių brokolių galvučių (žiedynų)
druskos, maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Bulviniai krepšeliai su vištiena
Bulvės nuvalomos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Vanduo nupilamas, bulvės sutrinamos kaip bulvių košei. Įmušami kiaušiniai, suberiami miltai ir viskas gerai išmaišoma.
Įdarui: vištienos filė supjaustoma mažais gabaliukais ir apkepinama keptuvėje. Smulkiai supjaustytas svogūnas ir stambiai sutarkuota morka pakepinami nedideliame kiekyje aliejaus. Apkepinti svogūnai ir morkos sumaišomi su vištienos gabaliukais, pagardinama druska, pipirais ir viskas kartu pakepinama 1-2 min.

Brokolių žiedynai paverdami 5-7 min. pasūdytame vandenyje, supilami į kiaurasamtį ir paliekami nusivarvėti.

Keksiukų formos ištepamos sviestu ir užpildomos paruošta bulvine tešla, paliekant viduryje duobutę įdarui. Užpildoma įdaru ir dedama į įkaitintą orkaitę. Kepama 170 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Išimama iš orkaitės, pabarstoma tarkuotu sūriu, uždedama po nedidelį brokolio žiedyną ir vėl dedama į orkaitę 6-8 min., kol sūris išsilydo. Bulviniai krepšeliai su vištiena patiekiami su daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

2015-12-20
Rasa
Labai skanu ir greita Juokas

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

bulviniai paploteliai su brokoliais
Bulviniai paplotėliai su brokoliais
Bulviniai paplotėliai su brokoliais. Kepti virtų ir sutrintų bulvių paplotėliai įdaryti brokoliais.
bulviu paploteliai
Bulvių paplotėliai
Bulvių paplotėliai. Kepti bulvių paplotėliai iš virtų ir pertrintų bulvių.
cepelinai
Cepelinai
Cepelinai su mėsa. Tradiciniai, lietuviški tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos faršu.
bulviu ir raugintu kopustu sklindziai
Bulvių ir raugintų kopūstų sklindžiai
Bulvių ir raugintų kopūstų sklindžiai

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.