patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Bulviniai krepšeliai su vištiena

bulviniai krepseliai su vistiena Mums reikės:
6 bulvių
2 kiaušinių
100 g miltų
druskos
Įdarui:
350 g vištienos filė
80 g fermentinio sūrio
1 svogūno
1 morkos
kelių brokolių galvučių (žiedynų)
druskos, maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Bulviniai krepšeliai su vištiena
Bulvės nuvalomos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Vanduo nupilamas, bulvės sutrinamos kaip bulvių košei. Įmušami kiaušiniai, suberiami miltai ir viskas gerai išmaišoma.
Įdarui: vištienos filė supjaustoma mažais gabaliukais ir apkepinama keptuvėje. Smulkiai supjaustytas svogūnas ir stambiai sutarkuota morka pakepinami nedideliame kiekyje aliejaus. Apkepinti svogūnai ir morkos sumaišomi su vištienos gabaliukais, pagardinama druska, pipirais ir viskas kartu pakepinama 1-2 min.

Brokolių žiedynai paverdami 5-7 min. pasūdytame vandenyje, supilami į kiaurasamtį ir paliekami nusivarvėti.

Keksiukų formos ištepamos sviestu ir užpildomos paruošta bulvine tešla, paliekant viduryje duobutę įdarui. Užpildoma įdaru ir dedama į įkaitintą orkaitę. Kepama 170 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Išimama iš orkaitės, pabarstoma tarkuotu sūriu, uždedama po nedidelį brokolio žiedyną ir vėl dedama į orkaitę 6-8 min., kol sūris išsilydo. Bulviniai krepšeliai su vištiena patiekiami su daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

bulviu dubeneliai
Bulvių dubenėliai
Bulvių dubenėliai. Lietuviškas, tradicinis patiekalas - virti tarkuotų bulvių dubenėliai su spirgučių padažu arba grietine.
bulviniai blynai 2
Bulviniai blynai
Bulviniai blynai. Tarkuotų bulvių blynai. Tradicinis lietuviškas sotus patiekalas.
bulviu kose
Bulvių košė
Bulvių košė. Trinta virtų bulvių košė su sviestu ir virintu pienu.
kugelis su vistiena
Kugelis su vištiena
Kugelis su vištiena. Tarkuotų bulvių kugelis su vištienos sparneliais arba vištienos šlaunelėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Arturas
Pati skaniausia ir megiamiausi sriuba. Be to ir paruosimas labai paprastas ir lengvas Šypsena
Kamile
labai skanūs ledai, aciu uz receptuką! Myliu  Šypsena
Vida
Labai skanus varsketukai gavosi aciu uz receptuka Mirktelti
Viktorija
Žuvį tik apkepus keptuvėje, bulvės apskrunda greičiau nei iškepa pati žuvis (žuvis viduje liko žalia). Todėl viską dar kepiau orkaitėje. Pats receptas neblogas, patiekalas valgytojams patiko Šypsena
jovita
vegetariškas receptas. Labai skanu Šypsena  Myliu