patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Bulviniai krepšeliai su vištiena

bulviniai krepseliai su vistiena Mums reikės:
6 bulvių
2 kiaušinių
100 g miltų
druskos
Įdarui:
350 g vištienos filė
80 g fermentinio sūrio
1 svogūno
1 morkos
kelių brokolių galvučių (žiedynų)
druskos, maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Bulviniai krepšeliai su vištiena
Bulvės nuvalomos ir išverdamos pasūdytame vandenyje. Vanduo nupilamas, bulvės sutrinamos kaip bulvių košei. Įmušami kiaušiniai, suberiami miltai ir viskas gerai išmaišoma.
Įdarui: vištienos filė supjaustoma mažais gabaliukais ir apkepinama keptuvėje. Smulkiai supjaustytas svogūnas ir stambiai sutarkuota morka pakepinami nedideliame kiekyje aliejaus. Apkepinti svogūnai ir morkos sumaišomi su vištienos gabaliukais, pagardinama druska, pipirais ir viskas kartu pakepinama 1-2 min.

Brokolių žiedynai paverdami 5-7 min. pasūdytame vandenyje, supilami į kiaurasamtį ir paliekami nusivarvėti.

Keksiukų formos ištepamos sviestu ir užpildomos paruošta bulvine tešla, paliekant viduryje duobutę įdarui. Užpildoma įdaru ir dedama į įkaitintą orkaitę. Kepama 170 laipsnių temperatūroje apie 20 min. Išimama iš orkaitės, pabarstoma tarkuotu sūriu, uždedama po nedidelį brokolio žiedyną ir vėl dedama į orkaitę 6-8 min., kol sūris išsilydo. Bulviniai krepšeliai su vištiena patiekiami su daržovėmis. Skanaus.

Komentarai

2015-12-20
Rasa
Labai skanu ir greita Juokas

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

bulviu ir darzoviu apkepele
Bulvių ir daržovių apkepėlė
Bulvių ir daržovių apkepėlė su parmezano sūriu, baklažanu, paprika, pomidorais.
bulviniai blynai 2
Bulviniai blynai
Bulviniai blynai. Tarkuotų bulvių blynai. Tradicinis lietuviškas sotus patiekalas.
bulviu virtiniai su idaru
Bulvių virtiniai su įdaru
Virtų ir sumaltų bulvių virtiniai su pievagrybių, rūkyto kumpio, česnako įdaru.
bulviu dubeneliai
Bulvių dubenėliai
Bulvių dubenėliai. Lietuviškas, tradicinis patiekalas - virti tarkuotų bulvių dubenėliai su spirgučių padažu arba grietine.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!