Bulvių ir raugintų kopūstų sklindžiai

bulviu ir raugintu kopustu sklindziai
Mums reikės:
600 g bulvių
300 g raugintų kopūstų
400 g neriebios varškės
200 g grietinės
1 kiaušinio
1 valg. š. krakmolo
druskos, maltų juodųjų pipirų, žiupsnelio muskatinio riešuto, svogūnų laiškų, petražolių.
Gaminame. Bulvių ir raugintų kopūstų sklindžiai
Žalios bulvės nulupamos ir sutarkuojamos stambia trintuve. Rauginti kopūstai nuspaudžiami ir truputį pasmulkinami. Varškė, kiaušinis, krakmolas, grietinė ir prieskoniai gerai išmaišomi. Sudedami bulvių tarkiai, rauginti kopūstai, susmulkintos petražolės ir dar kartą viskas gerai išmaišoma. Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, dedama po šaukštą bulvių - raugintų kopūstų sklindžių masės ir kepama iš abiejų pusių po 3 - 4 min. Bulvių ir raugintų kopūstų sklindžiai pabarstomi svogūnų laiškais ir patiekiami su grietine. Skanaus.

Panašūs receptai

Komentarai

Indre
As kepiau supaprastinta varianta: susitarkavau bulves, jas sumaisiau su raugintais kopustais, įmusiau kiausini, idejau krakmolo, prieskoniu ir sutarkavau svoguna. Pavyko puikiai, buvo labai skanu ir greita, tik kita karta dar patobulinsiu ir idesiu farso i mase, manau bus super! Mirktelti
 
Rašyti komentarą
  1. Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
  2. Saugos kodas