patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Bulvių paplotėliai

bulviu paploteliai Mums reikės:
1 kg  bulvių
2 kiaušinių
40 g sviesto
50 g miltų
aliejaus kepimui
druskos

Gaminame. Bulvių paplotėliai
Bulves nuvalome ir išverdame pasūdytame vandenyje. Vandenį, kuriame virė bulvės, nupilame, įdedame sviesto ir sutriname kaip bulvių košei.bulviu paploteliai 1 Sudedame kiaušinius, miltus ir viską gerai išmaišome.bulviu paploteliai 2
Iš gautos masės formuojame paplotėlius.bulviu paploteliai 3 Kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta.bulviu paploteliai 4
Bulvių paplotėlius valgome su grietine, džiovintų grybų padažu, daržovių salotomis. Gero apetito.

Komentarai

2013-09-18
Aurika
puikus receptas man viskas gavosi  Juokas

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

bulviu dubeneliai
Bulvių dubenėliai
Bulvių dubenėliai. Lietuviškas, tradicinis patiekalas - virti tarkuotų bulvių dubenėliai su spirgučių padažu arba grietine.
bulviniai vedarai
Bulviniai vėdarai
Bulviniai, bulvių vėdarai. Tradiciniai lietuviški vedarai iš bulvių. Bulvių vėdarai. Receptas su nuotraukomis.
kedainiu blynai
Kėdainių blynai
Kėdainių blynai. Kėdainių blynų receptas. Tarkuotų bulvių Kėdainių blynai su mėsos faršu. Receptas su gaminimo eigos NUOTRAUKOMIS.
bulviniai paploteliai su brokoliais
Bulviniai paplotėliai su brokoliais
Bulviniai paplotėliai su brokoliais. Kepti virtų ir sutrintų bulvių paplotėliai įdaryti brokoliais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena