patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Bulvių patiekalai

Patiekalų iš bulvių receptai su nuotraukomis. Bulvių patiekalai.

Bulvės su kiaušiniu ūkiškai

bulves su kiausiniu ukiskai
Mums reikės:
6 gražių didesnių bulvių
12 plonų juostelių šaltai rūkytos šoninės
6 nedidelių kiaušinių
1-2 skiltelių česnako
10 g sviesto
druskos, šviežiai maltų pipirų
krapų, petražolių
Receptas, gaminimas
Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas

Bulviniai krepšeliai su vištiena

bulviniai krepseliai su vistiena
Mums reikės:
6 bulvių
2 kiaušinių
100 g miltų
druskos
Įdarui:
350 g vištienos filė
80 g fermentinio sūrio
1 svogūno
1 morkos
kelių brokolių galvučių (žiedynų)
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Užkeptos avinžirniais įdarytos bulvės

uzkeptos avinzirniais idarytos bulves
Mums reikės:
4 vid. dydžio bulvių
1 stiklinės virtų avinžirnių
2 valg. š. sviesto
2 askaloninių svogūnų
150 ml grietinės
100 g varškės sūrio
100 g Mocarela sūrio
pundelio šviežių špinatų
druskos, pipirų
Receptas, gaminimas

Keptos įdarytos bulvės (1)

keptos idarytos bulves
Mums reikės:
800 g vid. dydžio bulvių
150 g virtos dešros
100 g fermentinio sūrio
2 kiaušinių
1 svogūno
100 ml pieno
4 valg. š. grietinės
1 valg. š. sviesto
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
krapų
Receptas, gaminimas

Didžkukuliai (1)

virtu bulviu didzkukuliai
Mums reikės:
1 virtų bulvių (su lupenomis)
2 kiaušinių
4-5 v. š. bulvių krakmolo
druskos
Mėsos įdarui:
300 g virtos mėsos
1 svogūno
1 v. š. sviesto
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Bulvių apkepas su vištiena ir špinatais

bulviu apkepas su vistiena ir spinatais
Mums reikės:
600 g bulvių
100 g morkų
200 g vištienos filė
150 g šviežių špinatų
3 kiaušinių
50 g sviesto
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Bulvių paplotėliai su varške

bulviu paploteliai su varske
Mums reikės:
4 vid. dydžio bulvių
250 g varškės
80 g miltų
1 kiaušinio
1 arb. š. druskos
ketvirtis arb. š. ciberžolės
Receptas, gaminimas

Bulvių pyragėliai su kumpiu ir sūriu (1)

bulviu pyrageliai su kumpiu ir suriu
Mums reikės:
5 bulvių
200 g virto arba rūkyto kumpio
100 g fermentinio sūrio
30 g sviesto
1-2 arb. š. majonezo
džiūvėsėlių
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Tarkuotų bulvių užkepėlė su grybais (3)

tarkuotu bulviu uzkepele su grybais
Mums reikės:
1-1,2 kg bulvių
250 g virtų grybų arba pievagrybių
200 ml pieno
2 kiaušinių
1-2 svogūnų
druskos, maltų juodųjų pipirų
Receptas, gaminimas

Bulvių ir raugintų kopūstų sklindžiai (1)

bulviu ir raugintu kopustu sklindziai
Mums reikės:
600 g bulvių
300 g raugintų kopūstų
400 g neriebios varškės
200 g grietinės
1 kiaušinio
1 valg. š. krakmolo
druskos, maltų juodųjų pipirų, žiupsnelio muskatinio riešuto, svogūnų laiškų, petražolių.
Receptas, gaminimas

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

bulviu kose
Bulvių košė
Bulvių košė. Trinta virtų bulvių košė su sviestu ir virintu pienu.
kedainiu blynai
Kėdainių blynai
Kėdainių blynai. Kėdainių blynų receptas. Tarkuotų bulvių Kėdainių blynai su mėsos faršu. Receptas su gaminimo eigos NUOTRAUKOMIS.
uzkeptos avinzirniais idarytos bulves
Užkeptos avinžirniais įdarytos bulvės
Užkeptos avinžirniais, varškės bei Mocarela sūriais įdarytos bulvės.
bulviu apkepas su farsu ir kopustais
Bulvių apkepas su faršu ir kopūstais
Orkaitėje keptas bulvių apkepas su apkepintu faršu, svogūnais ir raugintais kopūstais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Karolina
Tikrai labai skanu ir iskepiau visai šeimai Juokas
anonimas
Kad vedarai netrukinetu ir neisbegtu bei butu grazios apvalios plonos formos, juos reikia prikimstus ideti i verdancio vandens puoda po viena ir su mentele graziai sulyginti kol jie igaus grazia tolygia apvalia mase, isimti ir isdelioti i skarda, bekepant tankiai susmaigstyti su dantu krapstukais ir palikti kol apkeps viena puse, ta pati padaryti ant apverstos puses, rezultatas super gaunasi.
Laura
Labai paprastai padaromi, taciau labai nepaprasti ciburekai  Šypsena ypac jei dar idedi meiles prieskonio  Myliu Juokas tikrai visai seimai patiko Šypsena
Natasa
ziauriai skanus. Gaminau 100 kartu... Nerealus Juokas
Muledija
Sudomino pasiūlymas įdėti virtą bulvę. Išbandysiu.