patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Adžika su obuoliais

adzika su obuoliais Mums reikės:
2,5 kg pomidorų
500 g morkų
500 g svogūnų
500 g paprikos
500 g obuolių
1-2 čili pipirų
150 g česnako
250 ml aliejaus
100 ml obuolių acto 6 proc.
100 g cukraus
2,5-3 valg. š. druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Adžika su obuoliais
Visos daržovės, išskyrus česnakus, sumalamos mėsmale arba sutrinamos blenderiu. Supilamas aliejus, suberiamas cukrus ir druska. Viskas gerai išmaišoma, dedama ant ugnies ir troškinama ant nestiprios ugnies apie 50 min.adzika su obuoliais 1
Supilamas actas, suberiamas susmulkintas česnakas ir patroškinama 10 min. Adžika supilstoma į paruoštus stiklainius, sandariai uždaroma, apverčiama dangteliais į apačią ir paliekama atvėsti. Laikoma vėsioje vietoje. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

marinuoti cili pipirai
Marinuoti čili pipirai
Marinuoti žali ir raudoni čili pipirai.
kopustu salotos ziemai
Kopūstų salotos žiemai
Kopūstų salotos žiemai. Kopūstų ir įvairių kitų daržovių asorti.
astrus marinuoti agurkai
Aštrūs marinuoti agurkai
Aštrūs marinuoti agurkai su česnaku, čili pipirais.
agurkai su garstyciomis
Agurkai su garstyčiomis
Agurkai su garstyčiomis - traškūs, pikantiško skonio. Puikiai tinka prie mėsos ar užkandžių.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.