patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Agurkai korėjietiškai

agurkai korejietiskai Mums reikės:
2 kg agurkų
0,5 kg morkų
100 g cukraus
100 ml aliejaus
100-120 ml acto
3-4 skiltelių česnako
2 valg. š. sojų padažo
1,5 valg. š. druskos
0,5 arb. š. maltų juodųjų pipirų
0,5 arb. š. aitriosios paprikos miltelių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Agurkai korėjietiškai
Agurkai supjaustomi plonais griežinėliais. Morkos sutarkuojamos ilgais šiaudeliais, česnakas supjaustomas griežinėliais.

Į didelį dubenį sudedamos daržovės. Sumaišomi visi marinato ingredientai ir juo užpilamos daržovės. Išmaišoma ir paliekama kambario temperatūroje pastovėti 5 val.

Daržovių masė sudedama į paruoštus 1 L stiklainius, užpilama tuo pačiu marinatu, pridengiama dangteliais ir pasterizuojama 10 min. Stiklainiai sandariai uždaromi, apverčiami ir atvėsinami. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

marinuota paprika
Marinuota paprika
Marinuota paprika. Klasikinis marinuotos paprikos receptas.
marinuotu darzoviu asorti
Marinuotų daržovių asorti
Įvairių marinuotų daržovių asorti ir kasdieniniam valgymui, ir šventiniam stalui.
marinuoti agurkai su garstyciomis
Marinuoti agurkai su garstyčiomis
Marinuoti agurkai su garstyčiomis. Skanūs ir traškūs.
konservuoti pomidorai su paprika
Konservuoti pomidorai su paprika
Konservuoti pomidorai su paprika, svogūnais, česnako skiltelėmis, krapais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.