patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Aštrūs marinuoti agurkai

astrus marinuoti agurkai Mums reikės:
3 l stiklainiui:
2 kg agurkų
2 valg. šaukštų druskos
3 valg. šaukštų cukraus
9 valg. šaukštų acto 9 proc.
2 česnako skiltelių
kelių čili pipiro griežinėlių
juodųjų pipirų žirnelių
krapų, juodųjų serbentų lapų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Aštrūs marinuoti agurkai
Į stiklainio dugną sudedami žalumynai, česnakas ir agurkai. Užpilama verdančiu vandeniu ir paliekama kelioms minutėms, po to vanduo nupilamas. Į stiklainį sudedama druska, cukrus, čili pipiro griežinėliai, juodieji pipirai, supilamas actas ir užpilama verdančiu vandeniu. Stiklainis sandariai uždaromas, apverčiamas, šiltai apdengiamas ir atvėsinamas. Taip paruošti aštrūs marinuoti agurkai išlieka kieti ir traškūs. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

marinuoti agurkai su garstyciomis
Marinuoti agurkai su garstyčiomis
Marinuoti agurkai su garstyčiomis. Skanūs ir traškūs.
marinuoti cili pipirai
Marinuoti čili pipirai
Marinuoti žali ir raudoni čili pipirai.
kopustu salotos ziemai
Kopūstų salotos žiemai
Kopūstų salotos žiemai. Kopūstų ir įvairių kitų daržovių asorti.
sausai rauginti agurkai
Sausai rauginti agurkai greitam valgymui
Sausai ir greitai rauginti traškūs bei labai skanūs agurkai per valandą.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.