patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Konservuoti pomidorai su paprika

konservuoti pomidorai su paprika Mums reikės:
2,5 kg pomidorų
1,5 kg paprikų
3 svogūnų
3 valg. š. aliejaus
kelių česnako skiltelių
krapų
Marinatui:
3 l vandens
3 valg. š. druskos
7 valg. š. cukraus
3 valg. š. acto
2 lauro lapų
kelių kvapnių pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Konservuoti pomidorai su paprika
Į stiklainius  sudedami krapai, česnakas, įpilama aliejaus ir sluoksniuojant sudedami pomidorai, paprika (paprikų puselės) ir svogūnų žiedai. Daržovės užpilamos karštu marinatu, pridengiamos dangteliais ir pasterizuojamos 10-12 min. Stiklainiai sandariai uždaromi, apverčiami ir paliekami atvėsti. Konservuoti pomidorai su paprika paruošti. Skanaus.

Komentarai

2012-11-11
patiekalu-receptai.lt
Na bent jau 48 valandas (dvi paras) reikėtų luktelti Šypsena
2012-11-11
Jolanta
Labai jau skaniai atrodo, va dabar meginsiu pasidaryt. O kada, turiu omeny, po dienos ar dvieju ar triju, galima valgyt, kada jie buna gatavi?
2012-09-25
dovile
tikiuosi gausis Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

marinuoti svogunai
Marinuoti svogūnai
Marinuoti svogūnai. Puikiai tinka prie mėsos kepsnių, šašlykų, šaltų užkandžių.
darzoviu salotos ziemai
Daržovių salotos
Daržovių salotos. Įvairių marinuotų daržovių salotos žiemai.
marinuoti pjaustyti agurkai ir pomidorai
Marinuoti pjaustyti agurkai ir pomidorai
Marinuoti pjaustyti agurkai, pomidorai, svogūnai.
marinuoti cili pipirai
Marinuoti čili pipirai
Marinuoti žali ir raudoni čili pipirai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu