patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Konservuoti pomidorai su paprika

konservuoti pomidorai su paprika Mums reikės:
2,5 kg pomidorų
1,5 kg paprikų
3 svogūnų
3 valg. š. aliejaus
kelių česnako skiltelių
krapų
Marinatui:
3 l vandens
3 valg. š. druskos
7 valg. š. cukraus
3 valg. š. acto
2 lauro lapų
kelių kvapnių pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Konservuoti pomidorai su paprika
Į stiklainius  sudedami krapai, česnakas, įpilama aliejaus ir sluoksniuojant sudedami pomidorai, paprika (paprikų puselės) ir svogūnų žiedai. Daržovės užpilamos karštu marinatu, pridengiamos dangteliais ir pasterizuojamos 10-12 min. Stiklainiai sandariai uždaromi, apverčiami ir paliekami atvėsti. Konservuoti pomidorai su paprika paruošti. Skanaus.

Komentarai

2012-11-11
patiekalu-receptai.lt
Na bent jau 48 valandas (dvi paras) reikėtų luktelti Šypsena
2012-11-11
Jolanta
Labai jau skaniai atrodo, va dabar meginsiu pasidaryt. O kada, turiu omeny, po dienos ar dvieju ar triju, galima valgyt, kada jie buna gatavi?
2012-09-25
dovile
tikiuosi gausis Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

marinuoti cili pipirai
Marinuoti čili pipirai
Marinuoti žali ir raudoni čili pipirai.
marinuotu darzoviu asorti
Marinuotų daržovių asorti
Įvairių marinuotų daržovių asorti ir kasdieniniam valgymui, ir šventiniam stalui.
Astrios pomidoru salotos su abrikosais
Aštrios pomidorų salotos su abrikosais
Aštrios pomidorų salotos su abrikosais, kitomis daržovėmis bei prieskoniais
adzika su obuoliais
Adžika su obuoliais
Adžika su obuoliais. Adžika tai aštrokas pagardas prie mėsos patiekalų ar koldūnų.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.