patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Konservuoti pomidorai su paprika

konservuoti pomidorai su paprika Mums reikės:
2,5 kg pomidorų
1,5 kg paprikų
3 svogūnų
3 valg. š. aliejaus
kelių česnako skiltelių
krapų
Marinatui:
3 l vandens
3 valg. š. druskos
7 valg. š. cukraus
3 valg. š. acto
2 lauro lapų
kelių kvapnių pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Konservuoti pomidorai su paprika
Į stiklainius  sudedami krapai, česnakas, įpilama aliejaus ir sluoksniuojant sudedami pomidorai, paprika (paprikų puselės) ir svogūnų žiedai. Daržovės užpilamos karštu marinatu, pridengiamos dangteliais ir pasterizuojamos 10-12 min. Stiklainiai sandariai uždaromi, apverčiami ir paliekami atvėsti. Konservuoti pomidorai su paprika paruošti. Skanaus.

Komentarai

2012-11-11
patiekalu-receptai.lt
Na bent jau 48 valandas (dvi paras) reikėtų luktelti Šypsena
2012-11-11
Jolanta
Labai jau skaniai atrodo, va dabar meginsiu pasidaryt. O kada, turiu omeny, po dienos ar dvieju ar triju, galima valgyt, kada jie buna gatavi?
2012-09-25
dovile
tikiuosi gausis Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

Astrios pomidoru salotos su abrikosais
Aštrios pomidorų salotos su abrikosais
Aštrios pomidorų salotos su abrikosais, kitomis daržovėmis bei prieskoniais
agurkai korejietiskai
Agurkai korėjietiškai
Agurkai korėjietiškai. Agurkų salotos žiemai pagal korėjietišką receptą.
marinuoti pjaustyti agurkai ir pomidorai
Marinuoti pjaustyti agurkai ir pomidorai
Marinuoti pjaustyti agurkai, pomidorai, svogūnai.
konservuoti pomidorai
Konservuoti pomidorai
Konservuoti pomidorai, pomidorų konservavimas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)