patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Konservuoti pomidorai

konservuoti pomidorai Mums reikės:
1 kg kietesnių pomidorų
1 svogūno
2 skiltelių česnako
3 grūdelių juodųjų pipirų
2 juodųjų serbentų lapų
2 vyšnių lapų
krapų, krieno lapo
Marinatui:
1 l vandens, 125 g cukraus, 60 g druskos, 2 valg. š. acto esencijos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Konservuoti pomidorai
Pomidorų konservavimas pakankamai lengvas procesas, tad turint laisvų pomidorų, kiekvienas galime pasiruošti konservuotų pomidorų atsargas žiemai.

Į 1,5 l iškaitinto stiklainio dugną sudedami serbentų, vyšnių, krieno lapai, krapai, pipirai, česnakas ir žiedais supjaustytas svogūnas. Sudedami pomidorai, užpilama verdančiu vandeniu, pridengiama dangteliu ir paliekama 10 min. Vanduo nupilamas  į puodą, suberiama druska, cukrus ir užvirinama. Užvirus supilama acto esencija. Paruoštas marinatas užpilamas ant  pomidorų. Stiklainis sandariai uždaromas, apverčiamas ir atvėsinamas. Konservuoti pomidorai paruošti. Skanaus.

Komentarai

2013-08-22
Laura
Žiauriai daug druskos ir cukraus nurodyta recepte. Aš dedu nekupiną arbatinį šaukštelį druskos ir su kaupeliu valgomą šaukštą cukraus litrui marinato. gaunasi puikiai. o čia kažkokie atominiai pomidorai.  Juokas

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

marinuoti pjaustyti agurkai ir pomidorai
Marinuoti pjaustyti agurkai ir pomidorai
Marinuoti pjaustyti agurkai, pomidorai, svogūnai.
marinuoti svogunai
Marinuoti svogūnai
Marinuoti svogūnai. Puikiai tinka prie mėsos kepsnių, šašlykų, šaltų užkandžių.
astrus marinuoti agurkai
Aštrūs marinuoti agurkai
Aštrūs marinuoti agurkai su česnaku, čili pipirais.
marinuoti mazi patisonai
Marinuoti maži patisonai
Marinuoti maži patisonai - puikus garnyras prie mėsos patiekalų.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Dalia
Labai labai skanu! Nepaisant to, jog mėlynių uogienės nemėgstu, labai patiko Šypsena
Laima
Aš vietoje grietinėlės standiklio dėjau šitam kremo kiekiui 10g. želatinos. Gavosi puikiai. Šypsena
Asta
Labai patiko, labai skanu. Pagal si recepta gaminu jau kelinta syki, visai seimynai skanu.
Rasa
Greitas, gal ir skanus tortukas, bet bandysiu i varske det maziau cukraus, juk jau zefyrai labai saldūs.
Renata
Net seilė nutįso, kaip skanu Šypsena kepsiu brolio gimtadieniui, tada parašysiu, kaip sekėsi. Šypsena