patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Konservuoti pomidorai

konservuoti pomidorai Mums reikės:
1 kg kietesnių pomidorų
1 svogūno
2 skiltelių česnako
3 grūdelių juodųjų pipirų
2 juodųjų serbentų lapų
2 vyšnių lapų
krapų, krieno lapo
Marinatui:
1 l vandens, 125 g cukraus, 60 g druskos, 2 valg. š. acto esencijos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Konservuoti pomidorai
Pomidorų konservavimas pakankamai lengvas procesas, tad turint laisvų pomidorų, kiekvienas galime pasiruošti konservuotų pomidorų atsargas žiemai.

Į 1,5 l iškaitinto stiklainio dugną sudedami serbentų, vyšnių, krieno lapai, krapai, pipirai, česnakas ir žiedais supjaustytas svogūnas. Sudedami pomidorai, užpilama verdančiu vandeniu, pridengiama dangteliu ir paliekama 10 min. Vanduo nupilamas  į puodą, suberiama druska, cukrus ir užvirinama. Užvirus supilama acto esencija. Paruoštas marinatas užpilamas ant  pomidorų. Stiklainis sandariai uždaromas, apverčiamas ir atvėsinamas. Konservuoti pomidorai paruošti. Skanaus.

Komentarai

2013-08-22
Laura
Žiauriai daug druskos ir cukraus nurodyta recepte. Aš dedu nekupiną arbatinį šaukštelį druskos ir su kaupeliu valgomą šaukštą cukraus litrui marinato. gaunasi puikiai. o čia kažkokie atominiai pomidorai.  Juokas

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

marinuoti cili pipirai
Marinuoti čili pipirai
Marinuoti žali ir raudoni čili pipirai.
marinuoti mazi patisonai
Marinuoti maži patisonai
Marinuoti maži patisonai - puikus garnyras prie mėsos patiekalų.
marinuoti svogunai
Marinuoti svogūnai
Marinuoti svogūnai. Puikiai tinka prie mėsos kepsnių, šašlykų, šaltų užkandžių.
darzoviu salotos ziemai
Daržovių salotos
Daržovių salotos. Įvairių marinuotų daržovių salotos žiemai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Mėta
Man labai patiko taip skaniai išsikepiau, kad um um  Myliu  Myliu
Aldona
Ka reikia deti i tarkius, kad tesla nejuodotu? Tarkuojant bulves reikia sutarkuoti i jas ir pora svogunu - tada nejuoduos ir bulviu tarkiai cepelinams bus skanesni bei kvapnesni.
Jurgita
Patiko
Vida
Labai skanus gavosi balandeliai pagal si recepta, aciu! Šypsena
Jurate
Labai skainiai gaunasi paprikos, aciu uz recepta Mirktelti