patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Konservuoti pomidorai

konservuoti pomidorai Mums reikės:
1 kg kietesnių pomidorų
1 svogūno
2 skiltelių česnako
3 grūdelių juodųjų pipirų
2 juodųjų serbentų lapų
2 vyšnių lapų
krapų, krieno lapo
Marinatui:
1 l vandens, 125 g cukraus, 60 g druskos, 2 valg. š. acto esencijos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Konservuoti pomidorai
Pomidorų konservavimas pakankamai lengvas procesas, tad turint laisvų pomidorų, kiekvienas galime pasiruošti konservuotų pomidorų atsargas žiemai.

Į 1,5 l iškaitinto stiklainio dugną sudedami serbentų, vyšnių, krieno lapai, krapai, pipirai, česnakas ir žiedais supjaustytas svogūnas. Sudedami pomidorai, užpilama verdančiu vandeniu, pridengiama dangteliu ir paliekama 10 min. Vanduo nupilamas  į puodą, suberiama druska, cukrus ir užvirinama. Užvirus supilama acto esencija. Paruoštas marinatas užpilamas ant  pomidorų. Stiklainis sandariai uždaromas, apverčiamas ir atvėsinamas. Konservuoti pomidorai paruošti. Skanaus.

Komentarai

2013-08-22
Laura
Žiauriai daug druskos ir cukraus nurodyta recepte. Aš dedu nekupiną arbatinį šaukštelį druskos ir su kaupeliu valgomą šaukštą cukraus litrui marinato. gaunasi puikiai. o čia kažkokie atominiai pomidorai.  Juokas

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

astrus marinuoti agurkai
Aštrūs marinuoti agurkai
Aštrūs marinuoti agurkai su česnaku, čili pipirais.
marinuoti cili pipirai
Marinuoti čili pipirai
Marinuoti žali ir raudoni čili pipirai.
agurkai su garstyciomis
Agurkai su garstyčiomis
Agurkai su garstyčiomis - traškūs, pikantiško skonio. Puikiai tinka prie mėsos ar užkandžių.
marinuotu darzoviu asorti
Marinuotų daržovių asorti
Įvairių marinuotų daržovių asorti ir kasdieniniam valgymui, ir šventiniam stalui.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Juta
Kadangi iš po rudenėlio turim dar marinuotų baravykų ir voveraičių. Bus proga pabandyti tik gal dar truputį kokio faršiuko įdėsiu Šypsena Myliu Ačiū už receptą!!
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena
Gabriele
Myliu  tiesiog puikus, rekomenduoju paragauti Myliu
Rita
Labai skanus, greitai ir paprastai padaromas pyragas. Aciu uz recepta, seimyna suzaveta.
Koktail
Gal galėtumėte pasakyti kiek citrinos sulčių dėti?