patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Marinuota paprika

marinuota paprika Mums reikės:
3 kg paprikos
Marinatui:
1 l vandens
300 g cukraus
130 ml acto 9 proc.
230 ml aliejaus
2 valg. š. druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Marinuota paprika
Paprika nuplaunama, išvalomos sėklos ir kiekviena perpjaunama į 4 dalis.
Marinatui: į verdantį vandenį sudedami visi ingredientai, užvirinama, sudedama paprika ir užvirus, paverdama 5-7 min. Paprika sudedama į stiklainius, užpilama marinatu, sandariai uždaroma, apverčiama (dangeliu žemyn), uždengiama ir paliekama atvėsti. Laikoma vėsioje patalpoje. Skanaus.

Komentarai

2014-08-06
Ingute
Bandysim, megstu paprikute marinuota, bet nesu dar dariusi Šypsena tikiuosi pavyks.
2013-11-30
diana
Juokas bent man patiko paprikų receptas.
2012-10-10
ingute
Bent man labai patiko sis recetas Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

adzika su obuoliais
Adžika su obuoliais
Adžika su obuoliais. Adžika tai aštrokas pagardas prie mėsos patiekalų ar koldūnų.
konservuoti pomidorai su paprika
Konservuoti pomidorai su paprika
Konservuoti pomidorai su paprika, svogūnais, česnako skiltelėmis, krapais.
marinuoti kopustai
Marinuoti kopūstai
Marinuoti kopūstai su morkomis, česnaku, šlakeliu acto bei aliejumi.
konservuoti pomidorai
Konservuoti pomidorai
Konservuoti pomidorai, pomidorų konservavimas.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

patiekalu-receptai.lt
Mėsa iškepa tik nereikia stengtis įdaro įdėti per daug, reikėtų šiek tiek suploti, kad gautusi plokščia, plonesnė forma. Sėkmės.
Lolita
O idaras iskepa? Nebuna zalias? Nes pati tesla aliejuje gan greit tampa traski.
Giedre
Super, visa seimyna patenkinta liko Myliu
Ugnė ir Artūras
Super skanūs kibinai Mirktelti
Justina
Labai paprastas ir skanus receptas ypač, kai nori suvilioti savo vyrą, kuris šiaip paprastai linkęs valgyti mėsą ir bulves Šypsena