patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Marinuota paprika

marinuota paprika Mums reikės:
3 kg paprikos
Marinatui:
1 l vandens
300 g cukraus
130 ml acto 9 proc.
230 ml aliejaus
2 valg. š. druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Marinuota paprika
Paprika nuplaunama, išvalomos sėklos ir kiekviena perpjaunama į 4 dalis.
Marinatui: į verdantį vandenį sudedami visi ingredientai, užvirinama, sudedama paprika ir užvirus, paverdama 5-7 min. Paprika sudedama į stiklainius, užpilama marinatu, sandariai uždaroma, apverčiama (dangeliu žemyn), uždengiama ir paliekama atvėsti. Laikoma vėsioje patalpoje. Skanaus.

Komentarai

2015-09-09
Persikas
Labai patiko vyriu, bet as mažiau pylau aliejaus Šypsena
2014-08-06
Ingute
Bandysim, megstu paprikute marinuota, bet nesu dar dariusi Šypsena tikiuosi pavyks.
2013-11-30
diana
Juokas bent man patiko paprikų receptas.
2012-10-10
ingute
Bent man labai patiko sis recetas Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

marinuotu darzoviu asorti
Marinuotų daržovių asorti
Įvairių marinuotų daržovių asorti ir kasdieniniam valgymui, ir šventiniam stalui.
sausai rauginti agurkai
Sausai rauginti agurkai greitam valgymui
Sausai ir greitai rauginti traškūs bei labai skanūs agurkai per valandą.
adzika su obuoliais
Adžika su obuoliais
Adžika su obuoliais. Adžika tai aštrokas pagardas prie mėsos patiekalų ar koldūnų.
marinuoti cili pipirai
Marinuoti čili pipirai
Marinuoti žali ir raudoni čili pipirai.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Edita
Man šitas receptas - puikus! Labai skaniai išsitroškina daugybė daržovių!
Ona
Esu si recepta gaminusi ir tikrai skanu ir sotu Myliu
Ema
Labai geras receptas, ką tik išbandžiau! Mirktelti
Neringa
Tortas super gavosi, labai skanus ir paprastas padaryti. Myliu
Evgenija
Torčiukas labai skanus kas ragavo visiems patiko. Viska dariau kaip parašyta, gal vos vos subliuško.  Myliu