patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Marinuoti agurkai su garstyčiomis

marinuoti agurkai su garstyciomis Mums reikės:
4 kg agurkų
200 g cukraus
3 valg. šaukštų druskos
250 g acto 9 proc.
230 g aliejaus
6-8 susmulkintų česnako skiltelių
2 arb. šaukštelių sausų garstyčių
1 valg. šaukšto maltų juodųjų pipirų
2 valg. šaukštų smulkintų petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Marinuoti agurkai su garstyčiomis
Agurkai supjaustomi išilgai į keturias dalis, sudedami į gilų indą ir užpilami iš nurodytų ingredientų
paruoštu marinatu. Viskas atsargiai išmaišoma ir paliekama 4-6 val. pastovėti. Agurkai sudedami į stiklainius, užpilami išsiskyrusiomis sultimis (marinatu), pridengiami dangteliais ir pasterizuojami: 0,5 l stiklainiai - 15 min., 1 l - 25 min. Stiklainiai sandariai uždaromi, apverčiami ir atvėsinami. Marinuoti agurkai su garstyčiomis paruošti. Skanaus.

Komentarai

2014-08-08
Kristina
O tai vandens visai nereikia?
2012-07-31
Erika
Ka tik viska suruosiau, ryt ryte pasterizuosiu...kvapas tai gundantis, marinato skonis irgi pasakiskas, tik as neturejau sausu garstyciu, dejau eilines Šypsena Skoni pasakysiu ziema...

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

Astrios pomidoru salotos su abrikosais
Aštrios pomidorų salotos su abrikosais
Aštrios pomidorų salotos su abrikosais, kitomis daržovėmis bei prieskoniais
darzoviu salotos ziemai
Daržovių salotos
Daržovių salotos. Įvairių marinuotų daržovių salotos žiemai.
agurkai korejietiskai
Agurkai korėjietiškai
Agurkai korėjietiškai. Agurkų salotos žiemai pagal korėjietišką receptą.
marinuoti svogunai
Marinuoti svogūnai
Marinuoti svogūnai. Puikiai tinka prie mėsos kepsnių, šašlykų, šaltų užkandžių.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Edita
Man šitas receptas - puikus! Labai skaniai išsitroškina daugybė daržovių!
Ona
Esu si recepta gaminusi ir tikrai skanu ir sotu Myliu
Ema
Labai geras receptas, ką tik išbandžiau! Mirktelti
Neringa
Tortas super gavosi, labai skanus ir paprastas padaryti. Myliu
Evgenija
Torčiukas labai skanus kas ragavo visiems patiko. Viska dariau kaip parašyta, gal vos vos subliuško.  Myliu