patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Marinuoti agurkai su garstyčiomis

marinuoti agurkai su garstyciomis Mums reikės:
4 kg agurkų
200 g cukraus
3 valg. šaukštų druskos
250 g acto 9 proc.
230 g aliejaus
6-8 susmulkintų česnako skiltelių
2 arb. šaukštelių sausų garstyčių
1 valg. šaukšto maltų juodųjų pipirų
2 valg. šaukštų smulkintų petražolių

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Marinuoti agurkai su garstyčiomis
Agurkai supjaustomi išilgai į keturias dalis, sudedami į gilų indą ir užpilami iš nurodytų ingredientų
paruoštu marinatu. Viskas atsargiai išmaišoma ir paliekama 4-6 val. pastovėti. Agurkai sudedami į stiklainius, užpilami išsiskyrusiomis sultimis (marinatu), pridengiami dangteliais ir pasterizuojami: 0,5 l stiklainiai - 15 min., 1 l - 25 min. Stiklainiai sandariai uždaromi, apverčiami ir atvėsinami. Marinuoti agurkai su garstyčiomis paruošti. Skanaus.

Komentarai

2014-08-08
Kristina
O tai vandens visai nereikia?
2012-07-31
Erika
Ka tik viska suruosiau, ryt ryte pasterizuosiu...kvapas tai gundantis, marinato skonis irgi pasakiskas, tik as neturejau sausu garstyciu, dejau eilines Šypsena Skoni pasakysiu ziema...

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

konservuoti pomidorai
Konservuoti pomidorai
Konservuoti pomidorai, pomidorų konservavimas.
marinuoti svogunai
Marinuoti svogūnai
Marinuoti svogūnai. Puikiai tinka prie mėsos kepsnių, šašlykų, šaltų užkandžių.
kopustu salotos ziemai
Kopūstų salotos žiemai
Kopūstų salotos žiemai. Kopūstų ir įvairių kitų daržovių asorti.
konservuoti pomidorai su paprika
Konservuoti pomidorai su paprika
Konservuoti pomidorai su paprika, svogūnais, česnako skiltelėmis, krapais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

MindaugasKoc
Nesu megejas pats gaminti, bet pamates si receptuka isbandem su zmona, na ir likom labai patenkinti, tiesiog super. Aciu uz recepta  Šypsena
Ernesta
Labai geras receptas, pagaminau tai valgėme labai skaniai, vyras sake, kad visada tokius gaminčiau kol atsibos
Laima
Super pyragas gavosi Šypsena
Monika
O kiek minuciu sildyt mikrobangeje kopusta? Ir kiek mazdaug gaunasi is tokio kiekio balandeliu ?
Dalia
Labai labai skanu! Nepaisant to, jog mėlynių uogienės nemėgstu, labai patiko Šypsena