patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Marinuoti čili pipirai

marinuoti cili pipirai Mums reikės:
1 kg čili pipirų
Marinatui:
1 l vandens
200 ml acto 9 proc.
2-3 lauro lapų
3-4 žirnelių juodųjų pipirų
3 žirnelių kvapniųjų pipirų
1-2 gvazdikėlių
2 valg. š. druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Marinuoti čili pipirai
Atrenkami vienodo dydžio raudoni ir žali čili pipirai. Čili pipirai nuplaunami ir blanširuojami verdančiame vandenyje 2-3 min. Sudedami į paruoštus stiklainius.

Vanduo užvirinamas, sudedama druska, lauro lapai, pipirai, gvazdikėliai ir paverdama 5-7 min. Supilamas actas, užvirinama, užpilama ant čili pipirų, pridengiama dangteliais ir paliekama 10 min. pastovėti. Marinatas nupilamas nuo čili pipirų, perkošiamas, užvirinamas ir užpilamas ant čili pipirų. Stiklainiai sandariai uždaromi, apverčiami ir atvėsinami.

Marinuoti čili pipirai puikiai tinka prie mėsos kepsnių, šašlykų, šaltų užkandžių. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

marinuoti mazi patisonai
Marinuoti maži patisonai
Marinuoti maži patisonai - puikus garnyras prie mėsos patiekalų.
marinuoti pjaustyti agurkai ir pomidorai
Marinuoti pjaustyti agurkai ir pomidorai
Marinuoti pjaustyti agurkai, pomidorai, svogūnai.
adzika su obuoliais
Adžika su obuoliais
Adžika su obuoliais. Adžika tai aštrokas pagardas prie mėsos patiekalų ar koldūnų.
marinuoti kopustai
Marinuoti kopūstai
Marinuoti kopūstai su morkomis, česnaku, šlakeliu acto bei aliejumi.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rasa
Greitas, gal ir skanus tortukas, bet bandysiu i varske det maziau cukraus, juk jau zefyrai labai saldūs.
Renata
Net seilė nutįso, kaip skanu Šypsena kepsiu brolio gimtadieniui, tada parašysiu, kaip sekėsi. Šypsena
Ieva
Nuostabus kotletukai!!! Vietoj svogunu itarkavau morku ir saliero stiebu - puikiai gavosi, butinai kartosim!
Vireja
Prie mesos patiekalu, prie visokiu kotletu, sniceliu ir t.t. tinka baltas padazas arba pievagrybiu Šypsena
Vėjūnė
Labai patiko receptas, labai skanu. Mirktelti