patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Marinuoti čili pipirai

marinuoti cili pipirai Mums reikės:
1 kg čili pipirų
Marinatui:
1 l vandens
200 ml acto 9 proc.
2-3 lauro lapų
3-4 žirnelių juodųjų pipirų
3 žirnelių kvapniųjų pipirų
1-2 gvazdikėlių
2 valg. š. druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Marinuoti čili pipirai
Atrenkami vienodo dydžio raudoni ir žali čili pipirai. Čili pipirai nuplaunami ir blanširuojami verdančiame vandenyje 2-3 min. Sudedami į paruoštus stiklainius.

Vanduo užvirinamas, sudedama druska, lauro lapai, pipirai, gvazdikėliai ir paverdama 5-7 min. Supilamas actas, užvirinama, užpilama ant čili pipirų, pridengiama dangteliais ir paliekama 10 min. pastovėti. Marinatas nupilamas nuo čili pipirų, perkošiamas, užvirinamas ir užpilamas ant čili pipirų. Stiklainiai sandariai uždaromi, apverčiami ir atvėsinami.

Marinuoti čili pipirai puikiai tinka prie mėsos kepsnių, šašlykų, šaltų užkandžių. Skanaus.

Komentarai

2015-09-17
Loreta
Super buper geras receptas Juokas

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

agurkai su garstyciomis
Agurkai su garstyčiomis
Agurkai su garstyčiomis - traškūs, pikantiško skonio. Puikiai tinka prie mėsos ar užkandžių.
marinuota paprika
Marinuota paprika
Marinuota paprika. Klasikinis marinuotos paprikos receptas.
darzoviu salotos ziemai
Daržovių salotos
Daržovių salotos. Įvairių marinuotų daržovių salotos žiemai.
Astrios pomidoru salotos su abrikosais
Aštrios pomidorų salotos su abrikosais
Aštrios pomidorų salotos su abrikosais, kitomis daržovėmis bei prieskoniais

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Edita
Man šitas receptas - puikus! Labai skaniai išsitroškina daugybė daržovių!
Ona
Esu si recepta gaminusi ir tikrai skanu ir sotu Myliu
Ema
Labai geras receptas, ką tik išbandžiau! Mirktelti
Neringa
Tortas super gavosi, labai skanus ir paprastas padaryti. Myliu
Evgenija
Torčiukas labai skanus kas ragavo visiems patiko. Viska dariau kaip parašyta, gal vos vos subliuško.  Myliu