patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Marinuoti maži patisonai

marinuoti mazi patisonai Mums reikės:
1 kg mažų patisonų
1 čili pipiro
4 skiltelių česnako
2 mėtos lapelių
pundelio krapų, petražolių
krieno lapo
Marinatui:
1 l vandens
0,3 stiklinės druskos
0,5 stiklinės acto 9 proc.

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Marinuoti maži patisonai
Patisonai švariai nuplaunami ir blanširuojami 5 min. verdančiame vandenyje. Perliejami šaltu vandeniu ir atvėsinami. Į paruoštų 1 l talpos stiklainių dugną įdedama pasmulkintų petražolių, krapų, krieno lapo, česnakų, čili pipirų žiedelių. Sudedami maži patisonai ir vėl užberiama petražolėmis, krapais, česnakais, čili pipirais.
Marinatui: į verdantį vandenį suberiama druska, supilamas actas ir užvirinama. Užpilama verdančiu marinatu, pridengiama dangteliu ir pasterizuojama 10-15 min. Sandariai uždaroma ir laikoma vėsioje patalpoje. Marinuoti patisonai paruošti. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

marinuoti cili pipirai
Marinuoti čili pipirai
Marinuoti žali ir raudoni čili pipirai.
astrus marinuoti agurkai
Aštrūs marinuoti agurkai
Aštrūs marinuoti agurkai su česnaku, čili pipirais.
marinuoti agurkai su garstyciomis
Marinuoti agurkai su garstyčiomis
Marinuoti agurkai su garstyčiomis. Skanūs ir traškūs.
marinuotu darzoviu asorti
Marinuotų daržovių asorti
Įvairių marinuotų daržovių asorti ir kasdieniniam valgymui, ir šventiniam stalui.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu