patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Baklažanų suktinukai su lašiša

baklazanu suktinukai su lasisa Mums reikės:
2 baklažanų
500 g lašišos filė (be odos)
150 - 200 g rūkytos šoninės ar kumpio
2 - 3 pomidorų
citrinos
džiovinto baziliko
druskos, pipirų

Gaminame. Baklažanų suktinukai su lašiša
Baklažanai supjaustomi išilgai 5 mm storio juostelėmis. Apibarstoma druska ir paliekama 15-20 min. pastovėti. Baklažanų juostelės nuplaunamos, nusausinamos ir lengvai apkepinamos aliejuje iš abiejų pusių. Lašišos filė supjaustoma maždaug 2 cm pločio gabaliukais. Lašišos gabaliukai pabarstomi druska, pipirais, džiovintu baziliku ir apšlakstomi citrinos sultimis. Kiekvienas lašišos gabaliukas apvyniojamas plonai supjaustyta šoninės ar kumpio juostele ir suvyniojamas į baklažano juostelę. Baklažanų suktinukai su lašiša sutvirtinami mediniai smeigtukais.baklazanu suktinukai su lasisa 1
Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, sudedami baklažanų suktinukai ir apkepinami iš visų pusių. Apkepinti suktinukai sudedami į kepimo skardą (mediniai smeigtukai atsargiai išimami). Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 200 laipsnių temperatūroje apie 8 – 10 min. Baklažanų suktinukai su lašiša patiekiami ant pomidoro griežinėlių ir papuošiami citrinos skiltele. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

balandeliai
Balandėliai
Balandėliai. Lietuviški gardūs balandėliai kopūsto lape su mėsos ir ryžių įdaru. Receptas su nuotraukomis.
darzoviu blynai
Daržovių blynai
Daržovių blynai. Cukinijų, aguročių, morkų, fermentinio sūrio blynai. Receptas su nuotraukomis.
kopustu kotletai
Kopūstų kotletai
Kopūstų kotletai. Skanus, sveikas ir greitas paruošiamas patiekalas.
vegetariski balandeliai
Vegetariški balandėliai
Vegetariški balandėliai įdaryti grūstomis bulvėmis, kepintomis daržovėmis ir pievagrybiais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena