patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Cukinijos įdarytos grybais

cukinijos idarytos grybais Mums reikės:
3 nedidelių cukinijų
350 g pievagrybių
5 valg. š. sutarkuoto Parmezano sūrio
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
3 valg. š. džiūvėsėlių
1 svogūno
3 skiltelių česnako
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
šviežio baziliko

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Cukinijos įdarytos grybais
Cukinijos perpjaunamos išilgai pusiau, išskobiamos sėklos, pabarstoma druska. Svogūnas, pievagrybiai nuvalomi ir supjaustomi kubeliais, česnakas susmulkinamas. Svogūnas ir pievagrybiai pakepinami alyvuogių aliejuje apie 4 - 5 min., tada suberiami česnakai, pabarstoma druska, maltais pipirais ir pamaišant dar pakepinama 2 min. Nuimama nuo ugnies ir atvėsinama.
Pievagrybiai sumaišomi su susmulkintu baziliku ir 3 šaukštais parmezano sūrio. Cukinijų puselės įdaromos grybų mase ir sudedamos į riebalais išteptą kepimo formą. Džiūvėsėliai sumaišomi su likusiu parmezano sūriu ir užbarstomi ant cukinijų puselių. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama apie 25 min.180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai pagelsta. Cukinijos įdarytos grybais paruoštos. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

uzkepti baklazanai su pomidorais ir suriu
Užkepti baklažanai su pomidorais ir sūriu
Orkaitėje kepti baklažanai sluoksniuoti pomidorų ir sūrio griežinėliais.
ziediniu kopustu uzkepele su farsu
Žiedinių kopūstų užkepėlė su faršu
Žiedinių kopūstų (kalafiorų) užkepėlė su mėsos faršu. Skanu, greita, paprasta.
troskintos darzoves
Troškintos daržovės
Troškintos daržovės, įvairių daržovių troškinys su žolelėmis ir prieskoniais.
vegetariski balandeliai
Vegetariški balandėliai
Vegetariški balandėliai įdaryti grūstomis bulvėmis, kepintomis daržovėmis ir pievagrybiais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu