patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Cukinijos su česnakų ir sojų padažu

cukinijos su cesnaku ir soju padazu Mums reikės:
600 g nedidelių cukinijų
2-3 česnako skiltelių
40 ml sojų padažo
30 g sezamo sėklų
40 ml sezamo aliejaus

Gaminame. Cukinijos su česnakų ir sojų padažu
Cukinijos švariai nuplaunamos, nusausinamos, nupjaunami galiukai. Cukinijos supjaustomos plonomis juostelėmis taip, kad kiekvienos juostelės šonuose būtų matyti šiek tiek odelės  (cukinijų vidurys su sėklomis nenaudojamas).cukinijos su cesnaku ir soju padazu 1
Į keptuvę įpilama sezamo aliejaus, įkaitinama, sudedamos cukinijų juostelės ir pakepinamos 5 - 6 min. ant vidutinės ugnies, pamaišant. Supilamas sojų padažas, suberiamas susmulkintas česnakas, sezamo sėklos, išmaišoma ir dar pakepinama 2 min. Cukinijos su česnakų ir sojų padažu gali būti patiekiamas kaip lengvas daržovių patiekalas arba kaip garnyras. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kopustu kotletai
Kopūstų kotletai
Kopūstų kotletai. Skanus, sveikas ir greitas paruošiamas patiekalas.
uzkepti baklazanai su pomidorais ir suriu
Užkepti baklažanai su pomidorais ir sūriu
Orkaitėje kepti baklažanai sluoksniuoti pomidorų ir sūrio griežinėliais.
ziediniu kopustu uzkepele su farsu
Žiedinių kopūstų užkepėlė su faršu
Žiedinių kopūstų (kalafiorų) užkepėlė su mėsos faršu. Skanu, greita, paprasta.
ziediniai kopustai su cesnakais ir dziuveseliais
Žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais
Kepinti žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais. Labai lengvas, geria virškinamas ir skanus patiekalas

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena