patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Cukinijų blynai

cukiniju blynai Mums reikės:
2 nedidelių cukinijų
2 kiaušinių
1 svogūno
7-8 valg. šaukštų miltų
aliejaus kepimui
druskos, pipirų
krapų
Padažui:
150 g majonezo arba grietinės
1-2 skiltelių česnako
krapų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Cukinijų blynai
Cukinijos sutarkuojamos stambia trintuve.cukiniju blynai 1
Į cukinijų masę įmušami kiaušiniai.cukiniju blynai 2
Suberiami miltai, smulkiai supjaustytas svogūnas, susmulkinti krapai ir viskas gerai išmaišoma.cukiniju blynai 3
Paruošta masė šaukštu dedama į keptuvėje įkaitintą aliejų. Cukinijų blynai kepami kol iš abiejų pusių gražiai apkepa.cukiniju blynai 5
Padažui: česnakas, krapai susmulkinami ir sumaišomi su majonezu ar grietine. Skanaus.

Komentarai

2013-08-04
dm
niam labai skanu. Myliu  Myliu  Myliu

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

cukiniju sklindziai su feta suriu
Cukinijų sklindžiai su feta sūriu
Skanūs, aštroko skonio cukinijų sklindžiai su feta sūriu.
uzkepti baklazanai su pomidorais ir suriu
Užkepti baklažanai su pomidorais ir sūriu
Orkaitėje kepti baklažanai sluoksniuoti pomidorų ir sūrio griežinėliais.
idaryta kepta paprika
Įdaryta kepta paprika
Įdaryta kepta paprika
idarytas moliugas mesa ir raugintais kopustais
Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais
Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Darius
Nu idomu kas cia gausis, pirma karta gaminsiu plova. Pamenu tevas ant lauzo dideliam ketaus puode gamindavo, nerealu budavo.
anonimas
Labai labai geras. Saldu bet i vieta Šypsena  Gali stoveti kuri laika ir vis tiek bus geras. Ir kas man svarbiausia jis yra lengvas ir greit padaromas.
Irmante
Sveikos, as aplamai nemegstu saldumynu gaminti man niekada niekas nesigauna... bet va velykom sugalvojau surizikuoti ir super receptukas,  gavosi labai puikiai Šypsena Dabar tik reikai sulaukti rytojaus ir ragauti Šypsena bet esu isitikinusi kad skonis bus tai pat geras kaip ir isvaizda Šypsena Jau vyras vis saldytuva varsto ir sake rytojaus nesulauks Juokas  Juokas
Juta
Kadangi iš po rudenėlio turim dar marinuotų baravykų ir voveraičių. Bus proga pabandyti tik gal dar truputį kokio faršiuko įdėsiu Šypsena Myliu Ačiū už receptą!!
Erika
O yra skirtumas kokius sausainius desi? Šypsena