patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Cukinijų sklindžiai su feta sūriu

cukiniju sklindziai su feta suriu Mums reikės:
300 g cukinijų
1 kiaušinio
4 - 5 valg. š. miltų
3 valg. š. fetos sūrio
1 - 2 arb. š. šviežio susmulkinto raudonėlio
1/5 arb. š. čili pipirų
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Cukinijų sklindžiai su feta sūriu
Cukinijos smulkiai sutarkuojamos, fetos sūris sutrinamas šakute. Kiaušinis išplakamas su pipirais ir trupučiu druskos (sūrumą suteikia fetos sūris). Suberiami miltai, susmulkintas raudonėlis, čili pipirai, sudedamos cukinijos ir gerai išmaišoma. Sudedamas fetos sūris ir dar kartą išmaišoma. Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, dedama po šaukštą sklindžių masės ir kepama iš abiejų pusių po 4 min., kol gražiai pagelsta. Cukinijų sklindžiai su feta sūriu patiekiami su grietine. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

ziediniai kopustai su cesnakais ir dziuveseliais
Žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais
Kepinti žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais. Labai lengvas, geria virškinamas ir skanus patiekalas
kopustu kotletai
Kopūstų kotletai
Kopūstų kotletai. Skanus, sveikas ir greitas paruošiamas patiekalas.
cukiniju blynai
Cukinijų blynai
Cukinijų blynai. Daržovių blynai su tarkuotomis cukinijomis. Sveikas ir skanus patiekalas.
cukinijos idarytos grybais
Cukinijos įdarytos grybais
Keptos cukinijos įdarytos grybais, parmezanu, kepintais svogūnais, smulkintu baziliku.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.