patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Daržovių blynai

darzoviu blynai Mums reikės:
1 nedidelės cukinijos
1 nedidelio aguročio
1 didesnės morkos
40 g fermentinio sūrio
1 kiaušinio
3-4 valg. š. miltų
aliejaus kepimui
druskos, pipirų

Gaminame. Daržovių blynai.
Visos daržovės stambiai sutarkuojamos ir sudedamos į sietelį, kad nusivarvėtų nereikalingas skystis. Sūris stambiai sutarkuojamas ir kartu su daržovėmis sudedamas į dubenį. Įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, įberiama druskos, pipirų ir išmaišoma.darzoviu blynai 1
Paruošta blynų masė šaukštu dedama į keptuvėje įkaitintą aliejų. Daržovių blynai kepami iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta. Daržovių blynai patiekiami su grietine. Skanaus.

Komentarai

2010-05-25
Ginte
Musu seimoje labai megstami darzoviu blynai, tik mes visada kepame arba is cukiniju, arba is moliugu. Reiks pabandyti kartu Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

Paprika idaryta kus kus
Įdaryta paprika kus kus ir jautiena
Kepta, įdaryta paprika kus kus ir jautiena. Receptas su nuotrauka.
vistiena idaryti patisonai
Vištiena įdaryti patisonai
Vištiena įdaryti patisonai. Patisonai įdaryti vištienos ir džiovintų grybų įdaru, kepti orkaitėje.
troskintos darzoves
Troškintos daržovės
Troškintos daržovės, įvairių daržovių troškinys su žolelėmis ir prieskoniais.
baklazanu suktinukai su lasisa
Baklažanų suktinukai su lašiša
Baklažanų suktinukai su citrinos sultyse panarinuota lašiša apvyniota šoninės ar kumpio juostele.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena