patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Daržovių troškinys su dešrelėmis

darzoviu troskinys su desrelemis Mums reikės:
500 g žiedinių kopūstų
400 g baklažanų
250 g pieniškų dešrelių
1 morkos
2 svogūnų
aliejaus
svogūnų laiškų
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Daržovių troškinys su dešrelėmis.
Baklažanus supjaustome kubeliais, apibarstome druska ir paliekame 30 min. pastovėti, po to perplauname šaltu vandeniu ir gerai nuvarviname. Žiedinį kopūstą išskaidome atskirais nedideliais žiedynais, dedame į verdantį vandenį ir paverdame 5-7 min. Svogūnus smulkiai supjaustome, morką supjaustome šiaudeliais arba sutarkuojame. Nedideliame kiekyje aliejaus apkepiname svogūnus ir morkas. Sudedame baklažanų gabaliukus ir viską kartu pakepiname 7-10 min. Pieniškas dešreles supjaustome griežinėliais. Į pakepintas daržoves sudedame dešreles, žiedinius kopūstus, pabarstome druska, pipirais ir patroškiname 3-4 min. Daržovių troškinys su dešrelėmis pabarstomas supjaustytais svogūnų laiškais ir patiekiamas. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

ziediniai kopustai su cesnakais ir dziuveseliais
Žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais
Kepinti žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais. Labai lengvas, geria virškinamas ir skanus patiekalas
troskinti kopustai su mesa
Troškinti kopūstai su mėsa
Troškinti švieži kopūstai su kepintais svogūnais ir kiaulienos sprandine, pagardinti svogūnų laiškais.
cukiniju blynai
Cukinijų blynai
Cukinijų blynai. Daržovių blynai su tarkuotomis cukinijomis. Sveikas ir skanus patiekalas.
troskintos darzoves
Troškintos daržovės
Troškintos daržovės, įvairių daržovių troškinys su žolelėmis ir prieskoniais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu