patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Įdaryta kepta paprika

idaryta kepta paprika Mums reikės:
300 g jautienos
300 g kiaulienos
250 g kalakutienos filė
1 morkos, 2 svogūnų
1 nedidelės cukinijos
3 valg. š. avižinių dribsnių
100 ml kefyro arba natūralaus jogurto
paprikų (apie 10-12 vnt. priklauso nuo dydžio)
druskos, maltų juodųjų pipirų
krapų, petražolių

Gaminame. Įdaryta kepta paprika
Jautiena ir kiauliena sumalama mėsmale, kartu su nuvalyta morka ir cukinija. Kalakutienos filė supjaustoma nedideliais kubeliais ir sumaišoma su faršu. Suberiami avižiniai dribsniai, supilamas kefyras, įberiama druskos, pipirų ir gerai išmaišoma. Svogūnai nulupami, supjaustomi kubeliais ir apkepinami aliejuje. Sudedamas paruoštas faršas ir kartu su svogūnais pakepinamas kelias minutes. Suberiami susmulkinti žalumynai, išmaišoma ir paliekama pravėsti.idaryta kepta paprika 3
Paprikos išvalomos, kad nebūtų sėklųidaryta kepta paprika 4
ir įdaromos pravėsusiu faršu. Įdarytos paprikos sudedamos į riebalais išteptą kepimo skardą ir kepamos 200 laipsnių temperatūroje apie 40 – 45 min. Įdaryta kepta paprika labai skanu su marinuotais ar raugintais agurkėliais. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

ziediniai kopustai su cesnakais ir dziuveseliais
Žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais
Kepinti žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais. Labai lengvas, geria virškinamas ir skanus patiekalas
baklazanu suktinukai su lasisa
Baklažanų suktinukai su lašiša
Baklažanų suktinukai su citrinos sultyse panarinuota lašiša apvyniota šoninės ar kumpio juostele.
troskintos darzoves
Troškintos daržovės
Troškintos daržovės, įvairių daržovių troškinys su žolelėmis ir prieskoniais.
darzoviu troskinys su desrelemis
Daržovių troškinys su dešrelėmis
Daržovių troškinys su dešrelėmis. Baklažanai, žiediniai kopūstai, svogūnai, morkos pakepinti ir patroškinti su pieniškomis dešrelėmis.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.