patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Įdaryti patisonai su voveraičių padažu

idaryti patisonai su voveraiciu padazu Mums reikės:
3 jaunų patisonų
400 g kiaulienos faršo
1 kiaušinio
1 svogūno
aliejaus
druskos, pipirų, petražolių
Voveraičių padažui:
300 g voveraičių
50 g sviesto
1 svogūno
250 g grietinėlės
druskos, pipirų, krapų

Gaminame. Įdaryti patisonai su voveraičių padažu
Patisonai nuplaunami, nupjaunamas jų viršus ir išskobiamas vidus.idaryti patisonai su voveraiciu padazu 1
Patisonai ir nupjautos viršūnėlės apverdami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas (be sėklų) supjaustomas nedideliais kubeliais. Į kiaulienos faršą įmušamas kiaušinis, suberiami patisonų minkštimo gabaliukai ir smulkiai supjaustytas svogūnas.idaryti patisonai su voveraiciu padazu 2
Įberiama druskos, pipirų ir išmaišoma. Gauta mase įdaromi patisonai, uždedamos viršūnėlės.idaryti patisonai su voveraiciu padazu 3
Patisonai aptepami aliejumi. Į kepimui skirtą indą sudedami patisonai, įpilama truputį vandens. Dedama į įkaitintą orkaitę ir kepama 220 laipsnių temperatūroje apie 50-55 min.
Pagaminamas voveraičių padažas: voveraitės švariai nuplaunamos, apverdamos pasūdytame vandenyje  apie 5 min. ir nusausinamos. Didesnės voveraitės supjaustomos. Svieste apkepinamas susmulkintas svogūnas iki auksinės spalvos, tada sudedamos voveraitės ir dar truputį pakepinama, kol išgaruoja iš grybų išsiskyręs vanduo.idaryti patisonai su voveraiciu padazu 5
Supilama grietinėlė ir ant silpnos ugnies kaitinama, kol padažas sutirštėja. Įberiama druskos, pipirų, susmulkintų krapų ir išmaišoma.idaryti patisonai su voveraiciu padazu 6
Iškepę įdaryti patisonai užpilami voveraičių padažu, papuošiami petražolių šakele ir patiekiami. Įdaryti patisonai su voveraičių padažu labai skanu su druska ir pipirais paskanintais pomidorais. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

baklazanu suktinukai su lasisa
Baklažanų suktinukai su lašiša
Baklažanų suktinukai su citrinos sultyse panarinuota lašiša apvyniota šoninės ar kumpio juostele.
cukiniju ir farso uzkepele
Cukinijų ir faršo užkepėlė
Cukinijų ir faršo užkepėlė. Sluoksniuota pakepinto faršo ir apkeptų cukinijos griežinėlių, svogūnų užkepėlė su fermentiniu sūriu.
pyragas su kopustais
Pyragas su kopūstais
Pyragas su kopūstais. Miltų ir varškės tešlos pyragas įdarytas šviežiais, troškintais kopūstais ir virtais kiaušiniais. Receptas su NUOTRAUKOMIS.
troskintos darzoves
Troškintos daržovės
Troškintos daržovės. Troškinti pomidorai, baklažanai, svogūnai, marinuoti agurkai, česnakas su prieskoniais.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Verdant mėsą nepjaustykite jos į mažus gabaliukus, nes išvirę maži gabaliukai ne tokie skanūs kaip virtas didelis gabalas.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.