patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Keptos cukinijos, įdarytos faršu

keptos cukinijos idarytos farsu Mums reikės:
2 cukinijų
300 g  kiaulienos faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
100 g fermentinio sūrio
druskos
pipirų
žalumynų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Keptos cukinijos, įdarytos faršu.
Cukinijas perpjauname išilgai pusiau,  išskobiame vidų ir apibarstome druska. Cukinijų minkštimą, kur nėra sėklų, supjaustome mažais kubeliais. Į faršą dedame susmulkintą svogūną, kiaušinį, cukinijų gabaliukus, pusę sūrio supjaustyto kubeliais, druskos, pipirų ir viską gerai išmaišome. Cukinijų puseles įdarome paruoštu faršu, dedame į riebalais išteptą formą ir kepame 200 laipsnių temperatūroje apie valandą. Baigiant kepti, uždedame sūrio griežinėlius.keptos cukinijos idarytos farsu 1 Patiekiant į stalą, pabarstome susmulkintais žalumynais. Labai skanu su virtais ryžiais ir džiovintų grybų padažu. Gero apetito.

Komentarai

2013-08-31
Jelena
Labai skanu, kam patinka cukinija  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

cukiniju sklindziai su feta suriu
Cukinijų sklindžiai su feta sūriu
Skanūs, aštroko skonio cukinijų sklindžiai su feta sūriu.
uzkeptos bulves su cukinija ir sonine
Užkeptos bulvės su cukinija ir šonine
Užkeptos bulvės su cukinija ir šonine. Lengvas ir skanus patiekalas.
moliugu blyneliai
Moliūgų blyneliai
Moliūgų blyneliai. Skanūs miltiniai blyneliai su moliūgais
troskintos darzoves
Troškintos daržovės
Troškintos daržovės. Troškinti pomidorai, baklažanai, svogūnai, marinuoti agurkai, česnakas su prieskoniais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu