patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Keptos cukinijos, įdarytos faršu

keptos cukinijos idarytos farsu Mums reikės:
2 cukinijų
300 g  kiaulienos faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
100 g fermentinio sūrio
druskos
pipirų
žalumynų

Gaminame. Keptos cukinijos, įdarytos faršu.
Cukinijas perpjauname išilgai pusiau,  išskobiame vidų ir apibarstome druska. Cukinijų minkštimą, kur nėra sėklų, supjaustome mažais kubeliais. Į faršą dedame susmulkintą svogūną, kiaušinį, cukinijų gabaliukus, pusę sūrio supjaustyto kubeliais, druskos, pipirų ir viską gerai išmaišome. Cukinijų puseles įdarome paruoštu faršu, dedame į riebalais išteptą formą ir kepame 200 laipsnių temperatūroje apie valandą. Baigiant kepti, uždedame sūrio griežinėlius.keptos cukinijos idarytos farsu 1 Patiekiant į stalą, pabarstome susmulkintais žalumynais. Labai skanu su virtais ryžiais ir džiovintų grybų padažu. Gero apetito.

Komentarai

2013-08-31
Jelena
Labai skanu, kam patinka cukinija  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

cukiniju blynai
Cukinijų blynai
Cukinijų blynai. Daržovių blynai su tarkuotomis cukinijomis. Sveikas ir skanus patiekalas.
moliugu bulviu apkepas
Moliūgų-bulvių apkepas
Moliūgų - bulvių apkepas įdarytas pakepintais kopūstais ir svogūnais.
idaryta kepta paprika
Įdaryta kepta paprika
Įdaryta kepta paprika
baklazanu suktinukai su lasisa
Baklažanų suktinukai su lašiša
Baklažanų suktinukai su citrinos sultyse panarinuota lašiša apvyniota šoninės ar kumpio juostele.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Kad verdami makaronai nesuliptų, į vandenį įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena