patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Keptos cukinijos, įdarytos faršu

keptos cukinijos idarytos farsu Mums reikės:
2 cukinijų
300 g  kiaulienos faršo
1 svogūno
1 kiaušinio
100 g fermentinio sūrio
druskos
pipirų
žalumynų

Gaminame. Keptos cukinijos, įdarytos faršu.
Cukinijas perpjauname išilgai pusiau,  išskobiame vidų ir apibarstome druska. Cukinijų minkštimą, kur nėra sėklų, supjaustome mažais kubeliais. Į faršą dedame susmulkintą svogūną, kiaušinį, cukinijų gabaliukus, pusę sūrio supjaustyto kubeliais, druskos, pipirų ir viską gerai išmaišome. Cukinijų puseles įdarome paruoštu faršu, dedame į riebalais išteptą formą ir kepame 200 laipsnių temperatūroje apie valandą. Baigiant kepti, uždedame sūrio griežinėlius.keptos cukinijos idarytos farsu 1 Patiekiant į stalą, pabarstome susmulkintais žalumynais. Labai skanu su virtais ryžiais ir džiovintų grybų padažu. Gero apetito.

Komentarai

2013-08-31
Jelena
Labai skanu, kam patinka cukinija  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

cukinijos su cesnaku ir soju padazu
Cukinijos su česnakų ir sojų padažu
Cukinijos su česnakų ir sojų padažu gali būti patiekiamas kaip lengvas daržovių patiekalas arba kaip garnyras.
idaryta kepta paprika
Įdaryta kepta paprika
Įdaryta kepta paprika
darzoviu blynai
Daržovių blynai
Daržovių blynai. Cukinijų, aguročių, morkų, fermentinio sūrio blynai. Receptas su nuotraukomis.
troskintos darzoves
Troškintos daržovės
Troškintos daržovės, įvairių daržovių troškinys su žolelėmis ir prieskoniais.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Pjaustyti daržoves geriau ant porcelianinės arba plastikinės lentelės, nes medis sugeria daug vertingų medžiagų.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.