patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kopūstų kotletai

kopustu kotletai Mums reikės:
1 kg kopūsto
80 g miltų
100 g manų kruopų
1 svogūno
1 kiaušinio
2 skiltelių česnako
druskos, maltų pipirų
žalumynų (krapų, petražolių)
džiūvėsėlių paniravimui
aliajaus kepimui

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kopūstų kotletai
Kopūstas padalijamas į 4-6 dalis (kotas išpjaunamas) ir paverdamas pasūdytame vandenyje 8-10 min. Supilama į kiaurasamtį, kad nusivarvėtų ir sumalama mėsmale. Nuspaudžiamas skystis, sudedami susmulkinami žalumynai, smulkiai sutarkuojamas svogūnas, išspaudžiamas česnakas, įmušamas kiaušinis. Suberiami miltai, manų kruopos, pagardinama druska, pipirais ir gerai išmaišoma. Iš paruoštos masės suformuojami kotletai ir apvoliojami džiūvėsėliuose. Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, sudedami kopūstų kotletai ir kepama iš abiejų, kol gražiai pagelsta. Kopūstų kotletai yra lengvai virškinami, skanūs ir greitai  pagaminami. Skanaus.

Komentarai

2015-06-24
Ieva
Nuostabus kotletukai!!! Vietoj svogunu itarkavau morku ir saliero stiebu - puikiai gavosi, butinai kartosim!
2014-07-12
jovita
vegetariškas receptas. Labai skanu Šypsena  Myliu
2013-09-21
Agnė
Aš naudoju garbanotus kopustus. Jie daug skanesni. Žinoma jų sunku, net turguje gauti, reikia pačiam užsiauginti Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

keptos darzoves grietines padaze
Keptos daržovės grietinės padaže
Keptos daržovės grietinės padaže
idaryti patisonai su voveraiciu padazu
Įdaryti patisonai su voveraičių padažu
Įdaryti patisonai su voveraičių padažu. Kepti orkaitėje, įdaryti kiaulienos faršu patisonai, patiekti su kepintų voveraičių, svogūnų ir grietinėlės padažu.
balandeliai
Balandėliai
Balandėliai. Lietuviški gardūs balandėliai kopūsto lape su mėsos ir ryžių įdaru. Receptas su nuotraukomis.
pyragas su kopustais
Pyragas su kopūstais
Pyragas su kopūstais. Miltų ir varškės tešlos pyragas įdarytas šviežiais, troškintais kopūstais ir virtais kiaušiniais. Receptas su NUOTRAUKOMIS.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Kepta žuvis bus ypač skani, jei prieš kepimą ją pamirkysite piene, po to apvoliosite miltuose ir tada dėsite į įkaitintą aliejų.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Mėta
Man labai patiko taip skaniai išsikepiau, kad um um  Myliu  Myliu
Aldona
Ka reikia deti i tarkius, kad tesla nejuodotu? Tarkuojant bulves reikia sutarkuoti i jas ir pora svogunu - tada nejuoduos ir bulviu tarkiai cepelinams bus skanesni bei kvapnesni.
Jurgita
Patiko
Vida
Labai skanus gavosi balandeliai pagal si recepta, aciu! Šypsena
Jurate
Labai skainiai gaunasi paprikos, aciu uz recepta Mirktelti