patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Kopūstų kotletai

kopustu kotletai Mums reikės:
1 kg kopūsto
80 g miltų
100 g manų kruopų
1 svogūno
1 kiaušinio
2 skiltelių česnako
druskos, maltų pipirų
žalumynų (krapų, petražolių)
džiūvėsėlių paniravimui
aliajaus kepimui

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Kopūstų kotletai
Kopūstas padalijamas į 4-6 dalis (kotas išpjaunamas) ir paverdamas pasūdytame vandenyje 8-10 min. Supilama į kiaurasamtį, kad nusivarvėtų ir sumalama mėsmale. Nuspaudžiamas skystis, sudedami susmulkinami žalumynai, smulkiai sutarkuojamas svogūnas, išspaudžiamas česnakas, įmušamas kiaušinis. Suberiami miltai, manų kruopos, pagardinama druska, pipirais ir gerai išmaišoma. Iš paruoštos masės suformuojami kotletai ir apvoliojami džiūvėsėliuose. Į keptuvę įpilama aliejaus, įkaitinama, sudedami kopūstų kotletai ir kepama iš abiejų, kol gražiai pagelsta. Kopūstų kotletai yra lengvai virškinami, skanūs ir greitai  pagaminami. Skanaus.

Komentarai

2014-07-12
jovita
vegetariškas receptas. Labai skanu Šypsena  Myliu
2013-09-21
Agnė
Aš naudoju garbanotus kopustus. Jie daug skanesni. Žinoma jų sunku, net turguje gauti, reikia pačiam užsiauginti Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pyragas su kopustais
Pyragas su kopūstais
Pyragas su kopūstais. Miltų ir varškės tešlos pyragas įdarytas šviežiais, troškintais kopūstais ir virtais kiaušiniais. Receptas su NUOTRAUKOMIS.
idaryta kepta paprika
Įdaryta kepta paprika
Įdaryta kepta paprika
vegetariski balandeliai
Vegetariški balandėliai
Vegetariški balandėliai įdaryti grūstomis bulvėmis, kepintomis daržovėmis ir pievagrybiais.
idarytas moliugas mesa ir raugintais kopustais
Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais
Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Jeigu į verdamas morkas įmesite du gabaliukus cukraus, tai jų skonis bus kaip ką tik išrautų.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Toma
Vakar pasidariau, siandien ragavom, labai skanus!! Aciu uz recepta, rekomenduoju isbandyt. Šypsena
Monika
Sveiki. Kepu šį tortą jau ne pirmą kartą. Tiek išvaizda, tiek skonis super. Sulaukiau daug pagyrų iš gimtadienio šventės svečių. Dėkui už puikų, ne tik išvaizda, bet ir skoniu, tortą  Mirktelti
Laura
Gaminau, sauniai pavyko. Žiauriai skanu Myliu  Myliu
Vaida
Viskas gavosi puikiai ir seimynai labai patiko, o man jis per riebus nuo kokoso pieno Šypsena
Arturas
Labai puikus plovas.