patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais

idarytas moliugas mesa ir raugintais kopustais Mums reikės:
7-8 kg moliūgo;
500 g kiaulienos;
500 g jautienos;
300 g raugintų kopūstų;
200 g morkų;
200 g vyšninių pomidorų;
1-2 raudonųjų svogūnų;
1 paprikos;
100 g sviesto;
100 g rukolos;
100 g kedro riešutų;
druskos, maltų juodųjų pipirų;

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais
Moliūgas švariai nuplaunamas, nusausinamas, nupjaunamas viršus ir išvalomos sėklos. Kiauliena ir jautiena supjaustoma gabaliukais kaip guliašui ir apkepinama keptuvėje (jei mėsa kietesnė, keletą minučių patroškinama). Svogūnai nulupami, supjaustomi stambiais kubeliais, morkos nuvalomos ir supjaustomos stambesniais griežinėliais. Svogūnai, morkos sudedami į keptuvę prie mėsos ir pakepinami 10 min. Pabarstoma druska, pipirais. Mėsa sumaišoma su raugintais kopūstais, gabaliukais pjaustyta paprika, pomidorais, rukola, kedro riešutais ir sviestu.idarytas moliugas mesa ir raugintais kopustais 2
Viskas gerai išmaišoma ir sudedama į moliūgo vidų. Įdarytas moliūgas uždengiamas folija ir dedamas į įkaitintą orkaitę. Kepama 180 laipsnių temperatūroje 1,5 -2 val.idarytas moliugas mesa ir raugintais kopustais 3
Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais paruoštas. Skanaus.

Komentarai

2010-09-10
m&s
Labai skanu taip paruostas moliugas su mesa Myliu, pasirodo ir be bulvių galima apseiti Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

uzkepti baklazanai su pomidorais ir suriu
Užkepti baklažanai su pomidorais ir sūriu
Orkaitėje kepti baklažanai sluoksniuoti pomidorų ir sūrio griežinėliais.
cukiniju blynai
Cukinijų blynai
Cukinijų blynai. Daržovių blynai su tarkuotomis cukinijomis. Sveikas ir skanus patiekalas.
vegetariski balandeliai
Vegetariški balandėliai
Vegetariški balandėliai įdaryti grūstomis bulvėmis, kepintomis daržovėmis ir pievagrybiais.
balandeliai
Balandėliai
Balandėliai. Lietuviški gardūs balandėliai kopūsto lape su mėsos ir ryžių įdaru. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu