patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais

idarytas moliugas mesa ir raugintais kopustais Mums reikės:
7-8 kg moliūgo;
500 g kiaulienos;
500 g jautienos;
300 g raugintų kopūstų;
200 g morkų;
200 g vyšninių pomidorų;
1-2 raudonųjų svogūnų;
1 paprikos;
100 g sviesto;
100 g rukolos;
100 g kedro riešutų;
druskos, maltų juodųjų pipirų;

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais
Moliūgas švariai nuplaunamas, nusausinamas, nupjaunamas viršus ir išvalomos sėklos. Kiauliena ir jautiena supjaustoma gabaliukais kaip guliašui ir apkepinama keptuvėje (jei mėsa kietesnė, keletą minučių patroškinama). Svogūnai nulupami, supjaustomi stambiais kubeliais, morkos nuvalomos ir supjaustomos stambesniais griežinėliais. Svogūnai, morkos sudedami į keptuvę prie mėsos ir pakepinami 10 min. Pabarstoma druska, pipirais. Mėsa sumaišoma su raugintais kopūstais, gabaliukais pjaustyta paprika, pomidorais, rukola, kedro riešutais ir sviestu.idarytas moliugas mesa ir raugintais kopustais 2
Viskas gerai išmaišoma ir sudedama į moliūgo vidų. Įdarytas moliūgas uždengiamas folija ir dedamas į įkaitintą orkaitę. Kepama 180 laipsnių temperatūroje 1,5 -2 val.idarytas moliugas mesa ir raugintais kopustais 3
Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais paruoštas. Skanaus.

Komentarai

2010-09-10
m&s
Labai skanu taip paruostas moliugas su mesa Myliu, pasirodo ir be bulvių galima apseiti Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

balandeliai
Balandėliai
Balandėliai. Lietuviški gardūs balandėliai kopūsto lape su mėsos ir ryžių įdaru. Receptas su nuotraukomis.
uzkeptos bulves su cukinija ir sonine
Užkeptos bulvės su cukinija ir šonine
Užkeptos bulvės su cukinija ir šonine. Lengvas ir skanus patiekalas.
cukiniju sklindziai su feta suriu
Cukinijų sklindžiai su feta sūriu
Skanūs, aštroko skonio cukinijų sklindžiai su feta sūriu.
pyragas su kopustais
Pyragas su kopūstais
Pyragas su kopūstais. Miltų ir varškės tešlos pyragas įdarytas šviežiais, troškintais kopūstais ir virtais kiaušiniais. Receptas su NUOTRAUKOMIS.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)