patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais

idarytas moliugas mesa ir raugintais kopustais Mums reikės:
7-8 kg moliūgo;
500 g kiaulienos;
500 g jautienos;
300 g raugintų kopūstų;
200 g morkų;
200 g vyšninių pomidorų;
1-2 raudonųjų svogūnų;
1 paprikos;
100 g sviesto;
100 g rukolos;
100 g kedro riešutų;
druskos, maltų juodųjų pipirų;

Gaminame. Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais
Moliūgas švariai nuplaunamas, nusausinamas, nupjaunamas viršus ir išvalomos sėklos. Kiauliena ir jautiena supjaustoma gabaliukais kaip guliašui ir apkepinama keptuvėje (jei mėsa kietesnė, keletą minučių patroškinama). Svogūnai nulupami, supjaustomi stambiais kubeliais, morkos nuvalomos ir supjaustomos stambesniais griežinėliais. Svogūnai, morkos sudedami į keptuvę prie mėsos ir pakepinami 10 min. Pabarstoma druska, pipirais. Mėsa sumaišoma su raugintais kopūstais, gabaliukais pjaustyta paprika, pomidorais, rukola, kedro riešutais ir sviestu.idarytas moliugas mesa ir raugintais kopustais 2
Viskas gerai išmaišoma ir sudedama į moliūgo vidų. Įdarytas moliūgas uždengiamas folija ir dedamas į įkaitintą orkaitę. Kepama 180 laipsnių temperatūroje 1,5 -2 val.idarytas moliugas mesa ir raugintais kopustais 3
Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais paruoštas. Skanaus.

Komentarai

2010-09-10
m&s
Labai skanu taip paruostas moliugas su mesa Myliu, pasirodo ir be bulvių galima apseiti Mirktelti

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

troskintos darzoves
Troškintos daržovės
Troškintos daržovės, įvairių daržovių troškinys su žolelėmis ir prieskoniais.
keptos cukinijos idarytos farsu
Keptos cukinijos, įdarytos faršu
Keptos cukinijos, įdarytos faršu, svogūnais, kiaušiniu ir apibarstytos fermentiniu lydytu sūriu.
ziediniu kopustu uzkepele
Žiedinių kopūstų užkepėlė
Žiedinių kopūstų užkepėlė grietinėlės, parmezano sūrio, krienų, muskato riešutų padaže.
idaryti patisonai su voveraiciu padazu
Įdaryti patisonai su voveraičių padažu
Įdaryti patisonai su voveraičių padažu. Kepti orkaitėje, įdaryti kiaulienos faršu patisonai, patiekti su kepintų voveraičių, svogūnų ir grietinėlės padažu.

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Indrė
Kepu jau kažkelinta kartą šį nuostabų tortą ir galiu pasakyti jis tortų KARALIUS, visada puikiai iškepa, receptas paprastas ir aiškus, o skonis - norisi ir norisi dar.
Gražina
Kepu šiuos nuostabius čeburėkus jau ne pirmą kartą , patys skaniausi ir nuostabiausi, ceburekai kokius esu gaminus savo šeimai, ačiū  Šypsena
Karolina
Nuostabūs!!!
Inga
Puikus tiesiog! Visada pavyksta Šypsena
Eimante
Jau porą metų kepu tik šį tortą. Visada pavyksta. Puiku.