patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Moliūgų-bulvių apkepas

moliugu bulviu apkepas Mums reikės:
600 g moliūgo
600 g bulvių
150 g kopūstų
2 kiaušinių
1 svogūno
50 g manų kruopų
1 valg. šaukšto džiūvėsėlių
1 arb. šaukštelio druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Moliūgų - bulvių apkepas
Moliūgas, bulvės nuvalomi, supjaustomi stambiais gabaliukais ir paverdami apie 30 min.moliugu bulviu apkepas 1
Moliūgas, bulvės sutrinami su blenderiu, įmušami kiaušiniai, suberiamos manų kruopos, druska ir viskas gerai išmaišoma iki vientisos masės.moliugu bulviu apkepas 2
Kopūstas supjaustomas šiaudeliais, svogūnas - pusžiedžiais. Į keptuvę įpilama truputį aliejaus ir apkepinami svogūnai ir kopūstai iki auksinės spalvos.moliugu bulviu apkepas 3
Kepimo forma nuimamais kraštais ištepama sviestu ir pabarstoma džiūvėsėliais. Į formą sudedama pusė kiekio moliūgų-bulvių piurės, ant viršaus dedamas kopūstų-svogūnų sluoksnismoliugu bulviu apkepas 4
ir uždengiama likusia piurė. Viršus patepamas aliejumi. Moliūgų - bulvių apkepas dedamas į įkaitintą orkaitę ir kepamas 35-40 min. 200 laipsnių temperatūroje. Moliūgų - bulvių apkepas gali būti patiekiamas ir karštas, ir šaltas. Skanaus.

Komentarai

2011-11-23
lika
siaip lb skanu, bet as dadejau i kopustus farso truputi ir raugintu kopustu tai super skonis. Ir truputi tesla per skysta tokia nes kaip pjaustyt susimaiso su idaru, o ne taip kaip paveiksliuke parodyta.

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

keptos darzoves grietines padaze
Keptos daržovės grietinės padaže
Keptos daržovės grietinės padaže
uzkeptos bulves su cukinija ir sonine
Užkeptos bulvės su cukinija ir šonine
Užkeptos bulvės su cukinija ir šonine. Lengvas ir skanus patiekalas.
cukiniju suktinukai su varske1
Cukinijų suktinukai su varške
Cukinijų suktinukai su varške. Kepintos cukinijų juostelės įdarytos špinatų ir varškės įdaru.
keptos cukinijos idarytos farsu
Keptos cukinijos, įdarytos faršu
Keptos cukinijos, įdarytos faršu, svogūnais, kiaušiniu ir apibarstytos fermentiniu lydytu sūriu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.