patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Troškinti kopūstai su mėsa

troskinti kopustai su mesa Mums reikės:
600 g baltagūžio kopūsto
400 g kiaulienos sprandinės
1-2 svogūnų
200 g pomidorų padažo
40 ml aliejaus
druskos, pipirų
svogūnų laiškų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Troškinti kopūstai su mėsa.
Kiaulienos sprandinę supjaustome maždaug  2x2 cm kubeliais. Svogūnus supjaustome gabaliukais ir apkepiname aliejuje. Sudedame mėsos gabaliukus ir pakepiname, kol mėsa pusiau iškepa.troskinti kopustai su mesa 1
Kopūstą stambiai supjaustome, sudedame į keptuvę prie mėsos, pasūdome, pabarstome pipirais, uždengiame ir ant mažos ugnies troškiname apie 15-20 min.troskinti kopustai su mesa 2
Baigiant troškinti supilame pomidorų padažą ir patroškiname dar 3-5 min.troskinti kopustai su mesa 3
Troškintus kopūstus su mėsa pabarstome susmulkintais svogūnų laiškais ir patiekiame. Troškinti kopūstai su mėsa tinka su virtomis bulvėmis. Skanaus.

Komentarai

2010-06-21
aurika
Super troskinukas Šypsena  pasigaminu bent jau karta i savaite Mirktelti mums labai patiko Myliu  Skanaus gaminantiems Juokas  P.S. vietoj kiaulienos naudoju vistienos file, superiukas Mirktelti  Myliu  Šypsena  Šypsena  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

vistiena idaryti patisonai
Vištiena įdaryti patisonai
Vištiena įdaryti patisonai. Patisonai įdaryti vištienos ir džiovintų grybų įdaru, kepti orkaitėje.
cukiniju sklindziai su feta suriu
Cukinijų sklindžiai su feta sūriu
Skanūs, aštroko skonio cukinijų sklindžiai su feta sūriu.
moliugu bulviu apkepas
Moliūgų-bulvių apkepas
Moliūgų - bulvių apkepas įdarytas pakepintais kopūstais ir svogūnais.
troskintos darzoves
Troškintos daržovės
Troškintos daržovės. Troškinti pomidorai, baklažanai, svogūnai, marinuoti agurkai, česnakas su prieskoniais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Kad petražolės ilgiau išsaugotų kvapą, plaukite jas ne šaltu, bet šiltu vandeniu.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.