patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Troškinti kopūstai su mėsa

troskinti kopustai su mesa Mums reikės:
600 g baltagūžio kopūsto
400 g kiaulienos sprandinės
1-2 svogūnų
200 g pomidorų padažo
40 ml aliejaus
druskos, pipirų
svogūnų laiškų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Troškinti kopūstai su mėsa.
Kiaulienos sprandinę supjaustome maždaug  2x2 cm kubeliais. Svogūnus supjaustome gabaliukais ir apkepiname aliejuje. Sudedame mėsos gabaliukus ir pakepiname, kol mėsa pusiau iškepa.troskinti kopustai su mesa 1
Kopūstą stambiai supjaustome, sudedame į keptuvę prie mėsos, pasūdome, pabarstome pipirais, uždengiame ir ant mažos ugnies troškiname apie 15-20 min.troskinti kopustai su mesa 2
Baigiant troškinti supilame pomidorų padažą ir patroškiname dar 3-5 min.troskinti kopustai su mesa 3
Troškintus kopūstus su mėsa pabarstome susmulkintais svogūnų laiškais ir patiekiame. Troškinti kopūstai su mėsa tinka su virtomis bulvėmis. Skanaus.

Komentarai

2010-06-21
aurika
Super troskinukas Šypsena  pasigaminu bent jau karta i savaite Mirktelti mums labai patiko Myliu  Skanaus gaminantiems Juokas  P.S. vietoj kiaulienos naudoju vistienos file, superiukas Mirktelti  Myliu  Šypsena  Šypsena  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

keptos darzoves grietines padaze
Keptos daržovės grietinės padaže
Keptos daržovės grietinės padaže
idaryta kepta paprika
Įdaryta kepta paprika
Įdaryta kepta paprika
ziediniu kopustu uzkepele
Žiedinių kopūstų užkepėlė
Žiedinių kopūstų užkepėlė grietinėlės, parmezano sūrio, krienų, muskato riešutų padaže.
moliugu blyneliai
Moliūgų blyneliai
Moliūgų blyneliai. Skanūs miltiniai blyneliai su moliūgais

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Kad daržovės būtų skanesnės, verdant įberkite žiupsnelį cukraus.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.