patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Troškinti kopūstai su mėsa

troskinti kopustai su mesa Mums reikės:
600 g baltagūžio kopūsto
400 g kiaulienos sprandinės
1-2 svogūnų
200 g pomidorų padažo
40 ml aliejaus
druskos, pipirų
svogūnų laiškų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Troškinti kopūstai su mėsa.
Kiaulienos sprandinę supjaustome maždaug  2x2 cm kubeliais. Svogūnus supjaustome gabaliukais ir apkepiname aliejuje. Sudedame mėsos gabaliukus ir pakepiname, kol mėsa pusiau iškepa.troskinti kopustai su mesa 1
Kopūstą stambiai supjaustome, sudedame į keptuvę prie mėsos, pasūdome, pabarstome pipirais, uždengiame ir ant mažos ugnies troškiname apie 15-20 min.troskinti kopustai su mesa 2
Baigiant troškinti supilame pomidorų padažą ir patroškiname dar 3-5 min.troskinti kopustai su mesa 3
Troškintus kopūstus su mėsa pabarstome susmulkintais svogūnų laiškais ir patiekiame. Troškinti kopūstai su mėsa tinka su virtomis bulvėmis. Skanaus.

Komentarai

2010-06-21
aurika
Super troskinukas Šypsena  pasigaminu bent jau karta i savaite Mirktelti mums labai patiko Myliu  Skanaus gaminantiems Juokas  P.S. vietoj kiaulienos naudoju vistienos file, superiukas Mirktelti  Myliu  Šypsena  Šypsena  Šypsena

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

darzoviu troskinys su desrelemis
Daržovių troškinys su dešrelėmis
Daržovių troškinys su dešrelėmis. Baklažanai, žiediniai kopūstai, svogūnai, morkos pakepinti ir patroškinti su pieniškomis dešrelėmis.
cukiniju suktinukai su varske1
Cukinijų suktinukai su varške
Cukinijų suktinukai su varške. Kepintos cukinijų juostelės įdarytos špinatų ir varškės įdaru.
idaryti patisonai su voveraiciu padazu
Įdaryti patisonai su voveraičių padažu
Įdaryti patisonai su voveraičių padažu. Kepti orkaitėje, įdaryti kiaulienos faršu patisonai, patiekti su kepintų voveraičių, svogūnų ir grietinėlės padažu.
balandeliai
Balandėliai
Balandėliai. Lietuviški gardūs balandėliai kopūsto lape su mėsos ir ryžių įdaru. Receptas su nuotraukomis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Kotletai bus sultingesni, jei į faršą įpilsite truputį šalto vandens.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Jei norite, kad salotos būtų skanesnės, salotinę patrinkite perpjauta česnako skiltele.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Kad burokėliai neprarastų raudonumo, į verdantį vandenį įpilkite truputį acto arba įberkite šiek tiek citrinos rūgšties.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!