patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Troškintos daržovės

troskintos darzoves Mums reikės:
1 baklažano
1 žalios cukinijos
1 geltonos cukinijos
1 raudonos paprikos
2 vid. dydžio pomidorų
1 didelio svogūno
4-5 skiltelių česnako
1 valg. š. Provanso žolelių mišinio
šakelės rozmarino, čiobrelio
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Troškintos daržovės
Baklažanai supjaustomi stambiais kubeliais, suberiami į dubenį, apibarstomi druska ir paliekami 20-30 min. Cukinijos, pomidorai, svogūnas, paprika supjaustomi stambiais kubeliais. Česnakas truputį pasmulkinamas.

Į keptuvę įpilama alyvuogių aliejaus, įkaitinama, suberiami svogūnai ir pakepinama 5-7 min. iki auksinės spalvos. Suberiami česnakai ir pakepinama 1 min. Baklažanai perliejami šaltu vandeniu, nusausinami, suberiami į keptuvę ir kartu su svogūnais bei česnakais patroškinami 2-3 min. Sudedamos cukinijos, paprikos ir viskas troškinama 4-5 min. Suberiamos provanso žolelės, suberiami pomidorai, įdedama po šakelę rozmarino, čiobrelio, pabarstoma druska, pipirais, gerai išmaišoma, uždengiama ir troškinama 10 min. Nuimamas dangtis, išimamos čiobrelio, rozmarino šakelės ir dar patroškinama kelias minutes.

Troškintos daržovės - paprastas, bet labai skanus patiekalas, kurį galima patiekti ir karštą, ir šaltą. Troškintos daržovės puikiai tinka prie mėsos, makaronų patiekalų, geras užkandis su duona ar krekeriais. Skanaus.

Komentarai

2016-05-17
Edita
Man šitas receptas - puikus! Labai skaniai išsitroškina daugybė daržovių!

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

cukinijos su cesnaku ir soju padazu
Cukinijos su česnakų ir sojų padažu
Cukinijos su česnakų ir sojų padažu gali būti patiekiamas kaip lengvas daržovių patiekalas arba kaip garnyras.
ziediniu kopustu uzkepele su farsu
Žiedinių kopūstų užkepėlė su faršu
Žiedinių kopūstų (kalafiorų) užkepėlė su mėsos faršu. Skanu, greita, paprasta.
idarytas moliugas mesa ir raugintais kopustais
Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais
Moliūgas įdarytas mėsa ir raugintais kopūstais
pyragas su kopustais
Pyragas su kopūstais
Pyragas su kopūstais. Miltų ir varškės tešlos pyragas įdarytas šviežiais, troškintais kopūstais ir virtais kiaušiniais. Receptas su NUOTRAUKOMIS.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

patiekalu-receptai.lt
Taip, galima receptą interpretuoti savaip, bet keptuveje pomidoras ir suris neapskrus taip graziai ir tiesiog gausite "košę" Mirktelti Sėkmės gaminant.
Violeta
Baklazanai kepti aliejuje, o paskui dar kepti orkaitej 30 min! Kodel tiek ilgai? Apvertus baklazanus keptuveje, uzdeti pomidoro, surio, uzdengti ir iskeps viskas vienu metu, nereiks nei orkaites jungti, nei laiko gaisti, nei energijos naudoti Šypsena)))
Jainina
Jau antrą kartą darau agurkus pagal šį receptą. Labai skanu! Tinka ir peraugę agurkai. Juos tik reikia griežinėliais supjaustyti.
Arijus
Super receptas. Labai ačiū Mirktelti
Donata
O kokia mesa naudojate, kad ji virta?