patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Troškintos daržovės

troskintos darzoves Mums reikės:
1 baklažano
1 žalios cukinijos
1 geltonos cukinijos
1 raudonos paprikos
2 vid. dydžio pomidorų
1 didelio svogūno
4-5 skiltelių česnako
1 valg. š. Provanso žolelių mišinio
šakelės rozmarino, čiobrelio
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Troškintos daržovės
Baklažanai supjaustomi stambiais kubeliais, suberiami į dubenį, apibarstomi druska ir paliekami 20-30 min. Cukinijos, pomidorai, svogūnas, paprika supjaustomi stambiais kubeliais. Česnakas truputį pasmulkinamas.

Į keptuvę įpilama alyvuogių aliejaus, įkaitinama, suberiami svogūnai ir pakepinama 5-7 min. iki auksinės spalvos. Suberiami česnakai ir pakepinama 1 min. Baklažanai perliejami šaltu vandeniu, nusausinami, suberiami į keptuvę ir kartu su svogūnais bei česnakais patroškinami 2-3 min. Sudedamos cukinijos, paprikos ir viskas troškinama 4-5 min. Suberiamos provanso žolelės, suberiami pomidorai, įdedama po šakelę rozmarino, čiobrelio, pabarstoma druska, pipirais, gerai išmaišoma, uždengiama ir troškinama 10 min. Nuimamas dangtis, išimamos čiobrelio, rozmarino šakelės ir dar patroškinama kelias minutes.

Troškintos daržovės - paprastas, bet labai skanus patiekalas, kurį galima patiekti ir karštą, ir šaltą. Troškintos daržovės puikiai tinka prie mėsos, makaronų patiekalų, geras užkandis su duona ar krekeriais. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

cukinijos su cesnaku ir soju padazu
Cukinijos su česnakų ir sojų padažu
Cukinijos su česnakų ir sojų padažu gali būti patiekiamas kaip lengvas daržovių patiekalas arba kaip garnyras.
moliugu blyneliai
Moliūgų blyneliai
Moliūgų blyneliai. Skanūs miltiniai blyneliai su moliūgais
vegetariski balandeliai
Vegetariški balandėliai
Vegetariški balandėliai įdaryti grūstomis bulvėmis, kepintomis daržovėmis ir pievagrybiais.
ziediniu kopustu uzkepele
Žiedinių kopūstų užkepėlė
Žiedinių kopūstų užkepėlė grietinėlės, parmezano sūrio, krienų, muskato riešutų padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Jei norite iškočioti lipnią bulvių košę, tai kočėlą ir paviršių kur kočiosite, patepkite aliejumi.
  • Kepdami žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o po to pavoliokite tešloje.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Kepta šoninė bus trapi, traški, jei prieš kepant trumpam pamerksite į pieną ir apvoliosite miltuose.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Vilma
Nelabai supratau tai kiek is viso miltu, nes i tesla dedasi miltai (nes recepte rasoma dedami miltai su kepim milteliais) o trupiniams atskirai dar stikline ar kaip?
Laima
Kopusta galima mikrobangej pakaitinti. Man paprasciau nei virti galva  Šypsena
Beata
Labai patiko! Greita, paprasta ir skanuŠypsena Vyras išlaižė lėkštę, ačiū už receptą Šypsena
Rita
Apsivalgyti galima - tikrai labai skanu Šypsena
Aukse
Man labai patiko sis patiekalas. Jis paprastas ir mazai ingrendientu, nuo siol sis maistas man labai patinka, ji kepsiu ir valgysiu Šypsena  Myliu