patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais

ziediniai kopustai su cesnakais ir dziuveseliais Mums reikės:
1 žiedinio kopūsto
5 skiltelių česnako
8-10 valg. šaukštų aliejaus
130-150 g džiūvėsėlių
druskos, pipirų
žiupsnelio cukraus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais.
Žiedinį kopūstą nuplauname po šaltu vandeniu ir išskirstome didesniais žiedynais. Į puodą įpilame vandens, užverdame, įberiame druskos, cukraus, sudedame kopūstą ir paverdame 4-5 min. Išgriebiame į kiaurasamtį, vandenį nuvarviname, kopūstus pravėsiname. Česnako skilteles nulupame ir supjaustome plonomis juostelėmis. Į keptuvę įpilame 5 šaukštus aliejaus, įkaitiname, suberiame česnako juosteles ir kepiname kol įgauna auksinį atspalvį. Vėliau suberiame džiuvėsėlius ir nuolat maišant pakaitiname 3-4 min. Viską suberiame į dubenį. Į švarią keptuvę supilame likusį aliejų ir ant stiprios ugnies greitai apkepiname kopūsto žiedynus, kad gražiai pagelstų. Apkepusius kopūsto žiedynus sudedame į džiuvėsėlius, įberiame druskos, pipirų ir išmaišome. Skanaus.

Komentarai

2013-08-13
Ingrida
Kodel as neradau ziediniu kopusto ar kalafijoru koncervaimas ziemai? As esu nuliudusi. Kaip sakoma visi regeptai yra, bet kokio reikia tai visada NERA!!! Liūdesys

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

cukiniju sklindziai su feta suriu
Cukinijų sklindžiai su feta sūriu
Skanūs, aštroko skonio cukinijų sklindžiai su feta sūriu.
Paprika idaryta kus kus
Įdaryta paprika kus kus ir jautiena
Kepta, įdaryta paprika kus kus ir jautiena. Receptas su nuotrauka.
troskintos darzoves
Troškintos daržovės
Troškintos daržovės. Troškinti pomidorai, baklažanai, svogūnai, marinuoti agurkai, česnakas su prieskoniais.
darzoviu troskinys su desrelemis
Daržovių troškinys su dešrelėmis
Daržovių troškinys su dešrelėmis. Baklažanai, žiediniai kopūstai, svogūnai, morkos pakepinti ir patroškinti su pieniškomis dešrelėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Jautienos vyniotinis bus gardesnis, jei prieš dedant įdarą mėsą pabarstysite garstyčiomis.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Martyna
Man patiko pyragas. Neriebus, skanus, lengvai panaudojamos kieme užderėtos slyvos.
patiekalu-receptai.lt
Šiame recepte naudojama garstyčių tyrė kurią galite nusipirkti prekybos centruose.
Irena
Man neaišku, garstyčios konservavimui naudojamos grūdeliais ar milteliais.
Arturas
Pati skaniausia ir megiamiausi sriuba. Be to ir paruosimas labai paprastas ir lengvas Šypsena
Kamile
labai skanūs ledai, aciu uz receptuką! Myliu  Šypsena