patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais

ziediniai kopustai su cesnakais ir dziuveseliais Mums reikės:
1 žiedinio kopūsto
5 skiltelių česnako
8-10 valg. šaukštų aliejaus
130-150 g džiūvėsėlių
druskos, pipirų
žiupsnelio cukraus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais.
Žiedinį kopūstą nuplauname po šaltu vandeniu ir išskirstome didesniais žiedynais. Į puodą įpilame vandens, užverdame, įberiame druskos, cukraus, sudedame kopūstą ir paverdame 4-5 min. Išgriebiame į kiaurasamtį, vandenį nuvarviname, kopūstus pravėsiname. Česnako skilteles nulupame ir supjaustome plonomis juostelėmis. Į keptuvę įpilame 5 šaukštus aliejaus, įkaitiname, suberiame česnako juosteles ir kepiname kol įgauna auksinį atspalvį. Vėliau suberiame džiuvėsėlius ir nuolat maišant pakaitiname 3-4 min. Viską suberiame į dubenį. Į švarią keptuvę supilame likusį aliejų ir ant stiprios ugnies greitai apkepiname kopūsto žiedynus, kad gražiai pagelstų. Apkepusius kopūsto žiedynus sudedame į džiuvėsėlius, įberiame druskos, pipirų ir išmaišome. Skanaus.

Komentarai

2013-08-13
Ingrida
Kodel as neradau ziediniu kopusto ar kalafijoru koncervaimas ziemai? As esu nuliudusi. Kaip sakoma visi regeptai yra, bet kokio reikia tai visada NERA!!! Liūdesys

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

cukiniju suktinukai su varske1
Cukinijų suktinukai su varške
Cukinijų suktinukai su varške. Kepintos cukinijų juostelės įdarytos špinatų ir varškės įdaru.
cukiniju ir farso uzkepele
Cukinijų ir faršo užkepėlė
Cukinijų ir faršo užkepėlė. Sluoksniuota pakepinto faršo ir apkeptų cukinijos griežinėlių, svogūnų užkepėlė su fermentiniu sūriu.
cukiniju sklindziai su feta suriu
Cukinijų sklindžiai su feta sūriu
Skanūs, aštroko skonio cukinijų sklindžiai su feta sūriu.
troskintos darzoves
Troškintos daržovės
Troškintos daržovės, įvairių daržovių troškinys su žolelėmis ir prieskoniais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Virdami burokėlius, vandens nesūdykite, nes jame burokėliai praranda daug vertingų medžiagų ir būna ne tokie skanūs.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Nuvalytą, nuplautą ir susmulkintą salierą, cikoriją, obuolį, kriaušę ir pievagrybius tuoj pat pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Vita
Ačiū už receptą. O ar mėsytė nebūna kieta jeigu iškart dedami rauginti agurkai?
Gitana
Labai skanus tortas. Viskas puikiai pavyko.
patiekalu-receptai.lt
Mėsa iškepa tik nereikia stengtis įdaro įdėti per daug, reikėtų šiek tiek suploti, kad gautusi plokščia, plonesnė forma. Sėkmės.
Lolita
O idaras iskepa? Nebuna zalias? Nes pati tesla aliejuje gan greit tampa traski.
Giedre
Super, visa seimyna patenkinta liko Myliu