patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais

ziediniai kopustai su cesnakais ir dziuveseliais Mums reikės:
1 žiedinio kopūsto
5 skiltelių česnako
8-10 valg. šaukštų aliejaus
130-150 g džiūvėsėlių
druskos, pipirų
žiupsnelio cukraus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais.
Žiedinį kopūstą nuplauname po šaltu vandeniu ir išskirstome didesniais žiedynais. Į puodą įpilame vandens, užverdame, įberiame druskos, cukraus, sudedame kopūstą ir paverdame 4-5 min. Išgriebiame į kiaurasamtį, vandenį nuvarviname, kopūstus pravėsiname. Česnako skilteles nulupame ir supjaustome plonomis juostelėmis. Į keptuvę įpilame 5 šaukštus aliejaus, įkaitiname, suberiame česnako juosteles ir kepiname kol įgauna auksinį atspalvį. Vėliau suberiame džiuvėsėlius ir nuolat maišant pakaitiname 3-4 min. Viską suberiame į dubenį. Į švarią keptuvę supilame likusį aliejų ir ant stiprios ugnies greitai apkepiname kopūsto žiedynus, kad gražiai pagelstų. Apkepusius kopūsto žiedynus sudedame į džiuvėsėlius, įberiame druskos, pipirų ir išmaišome. Skanaus.

Komentarai

2013-08-13
Ingrida
Kodel as neradau ziediniu kopusto ar kalafijoru koncervaimas ziemai? As esu nuliudusi. Kaip sakoma visi regeptai yra, bet kokio reikia tai visada NERA!!! Liūdesys

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

keptos cukinijos idarytos farsu
Keptos cukinijos, įdarytos faršu
Keptos cukinijos, įdarytos faršu, svogūnais, kiaušiniu ir apibarstytos fermentiniu lydytu sūriu.
keptos darzoves grietines padaze
Keptos daržovės grietinės padaže
Keptos daržovės grietinės padaže
cukiniju ir farso uzkepele
Cukinijų ir faršo užkepėlė
Cukinijų ir faršo užkepėlė. Sluoksniuota pakepinto faršo ir apkeptų cukinijos griežinėlių, svogūnų užkepėlė su fermentiniu sūriu.
moliugu blyneliai
Moliūgų blyneliai
Moliūgų blyneliai. Skanūs miltiniai blyneliai su moliūgais

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Jei norite pašildyti vakar keptą mėsą, pašlakstykite ją keliais šaukštais šalto vandens ir apkepkite įkaitintuose riebaluose.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Verdant burokėlius, į vandenį įmeskite duonos plutelę - ji sugers nemalonų kvapą, atsirandantį burokėliams beverdant.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)
Lina
Tešla puiki, čeburėkai gaunasi minkštučiai ir labai skanūs. Rekomenduoju!