patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais

ziediniai kopustai su cesnakais ir dziuveseliais Mums reikės:
1 žiedinio kopūsto
5 skiltelių česnako
8-10 valg. šaukštų aliejaus
130-150 g džiūvėsėlių
druskos, pipirų
žiupsnelio cukraus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais.
Žiedinį kopūstą nuplauname po šaltu vandeniu ir išskirstome didesniais žiedynais. Į puodą įpilame vandens, užverdame, įberiame druskos, cukraus, sudedame kopūstą ir paverdame 4-5 min. Išgriebiame į kiaurasamtį, vandenį nuvarviname, kopūstus pravėsiname. Česnako skilteles nulupame ir supjaustome plonomis juostelėmis. Į keptuvę įpilame 5 šaukštus aliejaus, įkaitiname, suberiame česnako juosteles ir kepiname kol įgauna auksinį atspalvį. Vėliau suberiame džiuvėsėlius ir nuolat maišant pakaitiname 3-4 min. Viską suberiame į dubenį. Į švarią keptuvę supilame likusį aliejų ir ant stiprios ugnies greitai apkepiname kopūsto žiedynus, kad gražiai pagelstų. Apkepusius kopūsto žiedynus sudedame į džiuvėsėlius, įberiame druskos, pipirų ir išmaišome. Skanaus.

Komentarai

2013-08-13
Ingrida
Kodel as neradau ziediniu kopusto ar kalafijoru koncervaimas ziemai? As esu nuliudusi. Kaip sakoma visi regeptai yra, bet kokio reikia tai visada NERA!!! Liūdesys

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

cukinijos su cesnaku ir soju padazu
Cukinijos su česnakų ir sojų padažu
Cukinijos su česnakų ir sojų padažu gali būti patiekiamas kaip lengvas daržovių patiekalas arba kaip garnyras.
cukiniju blynai
Cukinijų blynai
Cukinijų blynai. Daržovių blynai su tarkuotomis cukinijomis. Sveikas ir skanus patiekalas.
ziediniu kopustu uzkepele
Žiedinių kopūstų užkepėlė
Žiedinių kopūstų užkepėlė grietinėlės, parmezano sūrio, krienų, muskato riešutų padaže.
pyragas su kopustais
Pyragas su kopūstais
Pyragas su kopūstais. Miltų ir varškės tešlos pyragas įdarytas šviežiais, troškintais kopūstais ir virtais kiaušiniais. Receptas su NUOTRAUKOMIS.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Orkaitėje kepama mėsa bus minkšta, jei prieš dedant ją kepti apšlakstysite romu arba konjaku.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.
  • Veršienos kepsniai greitai sudžiūva, todėl prieš kepant patartina juos aptepti aliejumi.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rasa
Greitas, gal ir skanus tortukas, bet bandysiu i varske det maziau cukraus, juk jau zefyrai labai saldūs.
Renata
Net seilė nutįso, kaip skanu Šypsena kepsiu brolio gimtadieniui, tada parašysiu, kaip sekėsi. Šypsena
Ieva
Nuostabus kotletukai!!! Vietoj svogunu itarkavau morku ir saliero stiebu - puikiai gavosi, butinai kartosim!
Vireja
Prie mesos patiekalu, prie visokiu kotletu, sniceliu ir t.t. tinka baltas padazas arba pievagrybiu Šypsena
Vėjūnė
Labai patiko receptas, labai skanu. Mirktelti