patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais

ziediniai kopustai su cesnakais ir dziuveseliais Mums reikės:
1 žiedinio kopūsto
5 skiltelių česnako
8-10 valg. šaukštų aliejaus
130-150 g džiūvėsėlių
druskos, pipirų
žiupsnelio cukraus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Žiediniai kopūstai su česnakais ir džiūvėsėliais.
Žiedinį kopūstą nuplauname po šaltu vandeniu ir išskirstome didesniais žiedynais. Į puodą įpilame vandens, užverdame, įberiame druskos, cukraus, sudedame kopūstą ir paverdame 4-5 min. Išgriebiame į kiaurasamtį, vandenį nuvarviname, kopūstus pravėsiname. Česnako skilteles nulupame ir supjaustome plonomis juostelėmis. Į keptuvę įpilame 5 šaukštus aliejaus, įkaitiname, suberiame česnako juosteles ir kepiname kol įgauna auksinį atspalvį. Vėliau suberiame džiuvėsėlius ir nuolat maišant pakaitiname 3-4 min. Viską suberiame į dubenį. Į švarią keptuvę supilame likusį aliejų ir ant stiprios ugnies greitai apkepiname kopūsto žiedynus, kad gražiai pagelstų. Apkepusius kopūsto žiedynus sudedame į džiuvėsėlius, įberiame druskos, pipirų ir išmaišome. Skanaus.

Komentarai

2013-08-13
Ingrida
Kodel as neradau ziediniu kopusto ar kalafijoru koncervaimas ziemai? As esu nuliudusi. Kaip sakoma visi regeptai yra, bet kokio reikia tai visada NERA!!! Liūdesys

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

idaryti patisonai su voveraiciu padazu
Įdaryti patisonai su voveraičių padažu
Įdaryti patisonai su voveraičių padažu. Kepti orkaitėje, įdaryti kiaulienos faršu patisonai, patiekti su kepintų voveraičių, svogūnų ir grietinėlės padažu.
keptos cukinijos idarytos farsu
Keptos cukinijos, įdarytos faršu
Keptos cukinijos, įdarytos faršu, svogūnais, kiaušiniu ir apibarstytos fermentiniu lydytu sūriu.
moliugu blyneliai
Moliūgų blyneliai
Moliūgų blyneliai. Skanūs miltiniai blyneliai su moliūgais
ziediniu kopustu uzkepele
Žiedinių kopūstų užkepėlė
Žiedinių kopūstų užkepėlė grietinėlės, parmezano sūrio, krienų, muskato riešutų padaže.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Kepimo skardos turi būti tokio dydžio, kad aplink kepsnį liktų mažiausiai 2 cm laisvos erdvės.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Muledija
Sudomino pasiūlymas įdėti virtą bulvę. Išbandysiu.
Oksana
Katik isbandziau sita receptuka. Is tikro labai skanus varskeciai gavosi, dar priedo dejau vanilinio cukraus ir truputi kepimo milteliu, tai labai purus gavosi. Aciu uz recepta, seima liko patenkinta.
Zuza
Labai skanus plovas gaunasi pagal si recepta, visada verdu siuo receptu Šypsena Aciu.
ekpor
Kazkada esu dares tai nelabai buvo gavesis, o pagal sita recepta gavosi idealus, net nesitiki kad pavyko ir ziauriai skanus. Aciu uz gera recepta Šypsena
Kometa
Plova ar ka ten gaminau pirma karta, pagal si recepta. GUODZIANTIS SKONIS gavosi, kazkas naujo sotaus ir gaivaus. P.S. vietoj paprikos idejau nekepintu pomidoru. mmmm  Myliu