patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Daržovių salotos su jogurtiniu padažu

darzoviu salotos su jogurtiniu padazu Mums reikės:
300 g vynuoginių pomidorų
1 paprikos
1 indelio konservuotų pupelių
1 indelio konservuotų kukurūzų
nedidelės gūželės Aisbergo salotų
kelių svogūno laiškų
Jogurtiniam padažui:
100 ml natūralaus jogurto
20 g šv. kalendros lapelių
1-2 skiltelių česnako
1 valg. š. laimo arba citrinos sulčių
1 arb. š. balto balzaminio acto
30 m alyvuogių aliejaus
žiupsnelio druskos

Gaminame. Daržovių salotos su jogurtiniu padažu
Vynuoginiai pomidorai perpjaunami per pusę. Paprika perpjaunama per pusę, išvalomos sėklos ir supjaustoma nedideliais gabaliukais. Supjaustomos Aisbergo salotos, susmulkinami svogūno laiškai. Viskas sudedama į dubenį, sudedamos konservuotos pupelės, knservuoti kukurūzai ir išmaišoma.

Jogurtiniam padažui: viskas sudedama į blenderį ir sutrinama iki vientisos masės. Pagardinama druska.darzoviu salotos su jogurtiniu padazu 1


Daržovių salotos išdėliojamos į lėkštes, užpilamos jogurtiniu padažu ir patiekiamos. Skanaus.

Komentarai

2013-10-07
Neringa
Labai skanu Šypsena)

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

salotos su greipfrutais ir alyvuogemis
Salotos su greipfrutais ir alyvuogėmis
Įvairių rūšių salotos su greipfrutais, alyvuogėmis bei trupučiu svogūno.
darzoviu salotos
Daržovių salotos
Daržovių salotos su garstyčių, acto, česnako, aliejaus su prieskoniais užpilu.
burokeliu salotos
Burokėlių salotos
Tradicinės, lietuviškos virtų burokėlių salotos su svogūnais, aliejumi ir citrinos sultimis. Receptas su nuotraukomis.
graikiskos salotos
Graikiškos salotos
Graikiškos salotos. Daržovių salotos su alyvuogėm, fetos sūriu, paprika ir šviežiais agurkais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Daržoves ir žalumynus dėkite į puodą vandeniui užvirus, nes taip išsaugosite daugiau vitaminų.
  • Kad duona kuo ilgiau išliktų šviežia, šalia jos padėkite obuolio skiltelę.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Troškindami niekada nesmeikite mėsos šakute ar peiliu, nes pro skylutes ištekės mėsos sultys.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.