patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Daržovių salotos su jogurtiniu padažu

darzoviu salotos su jogurtiniu padazu Mums reikės:
300 g vynuoginių pomidorų
1 paprikos
1 indelio konservuotų pupelių
1 indelio konservuotų kukurūzų
nedidelės gūželės Aisbergo salotų
kelių svogūno laiškų
Jogurtiniam padažui:
100 ml natūralaus jogurto
20 g šv. kalendros lapelių
1-2 skiltelių česnako
1 valg. š. laimo arba citrinos sulčių
1 arb. š. balto balzaminio acto
30 m alyvuogių aliejaus
žiupsnelio druskos

Gaminame. Daržovių salotos su jogurtiniu padažu
Vynuoginiai pomidorai perpjaunami per pusę. Paprika perpjaunama per pusę, išvalomos sėklos ir supjaustoma nedideliais gabaliukais. Supjaustomos Aisbergo salotos, susmulkinami svogūno laiškai. Viskas sudedama į dubenį, sudedamos konservuotos pupelės, knservuoti kukurūzai ir išmaišoma.

Jogurtiniam padažui: viskas sudedama į blenderį ir sutrinama iki vientisos masės. Pagardinama druska.darzoviu salotos su jogurtiniu padazu 1


Daržovių salotos išdėliojamos į lėkštes, užpilamos jogurtiniu padažu ir patiekiamos. Skanaus.

Komentarai

2013-10-07
Neringa
Labai skanu Šypsena)

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

burokeliu salotos
Burokėlių salotos
Tradicinės, lietuviškos virtų burokėlių salotos su svogūnais, aliejumi ir citrinos sultimis. Receptas su nuotraukomis.
ziediniu kopustu salotos su paprika
Žiedinių kopūstų salotos su paprika
Skanios žiedinių kopūstų salotos su paprika, pievagrybiais, putpelių kiaušiniais, česnaku bei prieskoniais.
baklazanu salotos su mocarela ir pistacijomis
Baklažanų salotos su Mocarela ir pistacijomis
Baklažanų salotos su Mocarela sūriu, vyšniniais pomidorais, įvairiomis salotomis ir pistacijomis.
ziediniu kopustu ir moliugu salotos
Žiedinių kopūstų ir moliūgų salotos
Žiedinių kopūstų ir moliūgų salotos

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Silkė bus skanesnė, sultingesnė, jei ją pamirkysite piene arba šaltoje stiprioje arbatoje.
  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Pertrinta daržovių sriuba bus skanesnė, jeigu, baigiant jai virti, įpilsite grietinėlės arba įdėsite sviesto.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Jei agurkai kartūs, nulupkite odelę, kelioms minutėms pamerkite į truputį pasaldintą pieną ir nuplaukite šaltu vandeniu.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena