patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Daržovių salotos su jogurtiniu padažu

darzoviu salotos su jogurtiniu padazu Mums reikės:
300 g vynuoginių pomidorų
1 paprikos
1 indelio konservuotų pupelių
1 indelio konservuotų kukurūzų
nedidelės gūželės Aisbergo salotų
kelių svogūno laiškų
Jogurtiniam padažui:
100 ml natūralaus jogurto
20 g šv. kalendros lapelių
1-2 skiltelių česnako
1 valg. š. laimo arba citrinos sulčių
1 arb. š. balto balzaminio acto
30 m alyvuogių aliejaus
žiupsnelio druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Daržovių salotos su jogurtiniu padažu
Vynuoginiai pomidorai perpjaunami per pusę. Paprika perpjaunama per pusę, išvalomos sėklos ir supjaustoma nedideliais gabaliukais. Supjaustomos Aisbergo salotos, susmulkinami svogūno laiškai. Viskas sudedama į dubenį, sudedamos konservuotos pupelės, knservuoti kukurūzai ir išmaišoma.

Jogurtiniam padažui: viskas sudedama į blenderį ir sutrinama iki vientisos masės. Pagardinama druska.darzoviu salotos su jogurtiniu padazu 1


Daržovių salotos išdėliojamos į lėkštes, užpilamos jogurtiniu padažu ir patiekiamos. Skanaus.

Komentarai

2013-10-07
Neringa
Labai skanu Šypsena)

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

panzanela
Panzanella
Panzanella - baltos duonos salotos. Skrebučių ir daržovių salotos pagardintos užpilu.
baklazanu salotos
Baklažanų salotos
Baklažanų salotos su kepintais svogūnais ir pomidorais.
morku salotos su saulegrazomis
Morkų salotos su saulėgrąžomis
Tarkuotų morkų salotos su saulėgrąžomis ir majonezu. Gaivios ir labai lengvai paruošiamos.
ziediniu kopustu ir moliugu salotos
Žiedinių kopūstų ir moliūgų salotos
Žiedinių kopūstų ir moliūgų salotos

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.