patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Daržovių salotos su jogurtiniu padažu

darzoviu salotos su jogurtiniu padazu Mums reikės:
300 g vynuoginių pomidorų
1 paprikos
1 indelio konservuotų pupelių
1 indelio konservuotų kukurūzų
nedidelės gūželės Aisbergo salotų
kelių svogūno laiškų
Jogurtiniam padažui:
100 ml natūralaus jogurto
20 g šv. kalendros lapelių
1-2 skiltelių česnako
1 valg. š. laimo arba citrinos sulčių
1 arb. š. balto balzaminio acto
30 m alyvuogių aliejaus
žiupsnelio druskos

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Daržovių salotos su jogurtiniu padažu
Vynuoginiai pomidorai perpjaunami per pusę. Paprika perpjaunama per pusę, išvalomos sėklos ir supjaustoma nedideliais gabaliukais. Supjaustomos Aisbergo salotos, susmulkinami svogūno laiškai. Viskas sudedama į dubenį, sudedamos konservuotos pupelės, knservuoti kukurūzai ir išmaišoma.

Jogurtiniam padažui: viskas sudedama į blenderį ir sutrinama iki vientisos masės. Pagardinama druska.darzoviu salotos su jogurtiniu padazu 1


Daržovių salotos išdėliojamos į lėkštes, užpilamos jogurtiniu padažu ir patiekiamos. Skanaus.

Komentarai

2013-10-07
Neringa
Labai skanu Šypsena)

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

morku salotos
Morkų salotos su razinomis
Morkų salotos. Tarkuotų morkų ir obuolių salotos su razinomis, smulkintais riešutais ir medumi.
avokado salotos su apelsinais
Avokado salotos su apelsinais
Avokado salotos su apelsinais pagardintos citrinos ir apelsinų sultimis, garstyčiomis bei alyvuogių aliejumi.
salotos su putpeliu kiausiniais
Salotos su putpelių kiaušiniais
Daržovių ir kivi salotos su putpelių kiaušiniais. Receptas su nuotrauka.
ozku surio ir figu salotos
Ožkų sūrio ir figų salotos
Ožkų sūrio ir figų salotos su anakardžių riešutais, salotų lapais ir citrinos sultimis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Jeigu tešloje yra per daug cukraus, tai kepiniai greit paruduoja ir apdega.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Kad kepamas kalakutas iš visų pusių vienodai iškeptų, o iškepęs gražiai atrodytų, paukščio kojas ir sparnus prieš kepant pritvirtinkite prie kūno.
  • Likusią svogūno perpjautą pusę patepkite bet kokiais riebalais ir svogūnas bus ilgai šviežias ir maistingas.
  • Kad vanilė vienodai pasiskirstytų varškėje, ją ištirpinkite karštame vandenyje (šaltame vandenyje vanilė netirpsta).

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Olga
Be galo geras receptas. Vertas demesio! Nuo visos seimos 10 balu Šypsena
Edita
Tortas labai skanus,tik biskvitas pagal recepta nesigavo. Labai jau daug miltu. Isejo ne tirstas, o birus. Net dejau maziau miltu, taciau vistiek nesigavo toks koks turetu buti. Tada radau iseiti ir pati kepiau kitoki biskvita pagal Kursenu vyniotinio recepta. Tada tortas gavosi puikus  Mirktelti
Oksana
Ir as pameginau, labai skanius  Šypsena  Myliu
Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.