patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Daržovių salotos su pievagrybiais ir fetos sūriu

darzoviu salotos su pievagrybiais ir fetos suriu Mums reikės:
2 pomidorų
2 nedidelių agurkų
180 g konservuotų pievagrybių
1 nedidelio svogūno
180 g juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
100 g fetos sūrio
¼ citrinos sulčių
džiovinto baziliko
džiovinto oregono
alyvuogių aliejaus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Daržovių salotos su pievagrybiais ir fetos sūriu.
Pomidorus, agurkus supjaustome stambesniais gabaliukais. Svogūną supjaustome labai smulkiai, didesnius pievagrybius perpjauname per pusę. Agurkus, pomidorus, pievagrybius, svogūną ir alyvuoges sumaišome, įberiame baziliko, oregono, apšlakstome citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi ir išmaišome.  Salotas dedame į lėkštes, ant viršaus išdėliojame. kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir dar truputį apšlakstome alyvuogių aliejumi Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

avokadu ir pomidoru salotos
Avokadų ir pomidorų salotos
Avokadų ir pomidorų salotos su jogurto, majonezo, smulkinto česnako, citrinų sulčių padažu, pabarstytos tarkuotomis citrinos žievelėmis.
avokado kivi riesutu salotos
Avokado, kivi ir riešutų salotos
Avokado, agurkų, rukolos, kivi ir riešutų salotos - labai maistingos ir sveikos salotos.
baklazanu salotos su grybais
Baklažanų salotos su grybais
Baklažanų salotos su grybais. Baklažanai, pievagrybiai, paprika, graikiški riešutai, špinatai, salotų lapai, prieskoniai. Langvai paruošiamos ir pakankamai originalios salotos.
avokado salotos su apelsinais
Avokado salotos su apelsinais
Avokado salotos su apelsinais pagardintos citrinos ir apelsinų sultimis, garstyčiomis bei alyvuogių aliejumi.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Prieskonius – romą, vanilę, tarkuotas apelsino ar citrinos žieveles – į tešlą dėkite tik tuomet, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Agurkų nelaikykite kartu su obuoliais, nes dėl išsiskiriančių iš obuolių medžiagų, agurkai greičiau vysta.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Jei plakamus baltymus įbersite žiupsnelį kepimo miltelių, putos bus standesnės.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Vida
Šventinę agurkinę verdu būtinai su inkstais. Pastaruosius prieš dedant į bendrą katilą būtinai 3 kartus paverdu kas kart švariame  vandenyje po 10-15 min., kad iš jų išeitų šlapalas (nesibjaurėkite). Po to perpjaunu pusiau ir išimu baltą vidurį. Nuvirtus inkstus tvarkau iš kart kai jie truputį atvėsta. Tada supjaustau nedideliais kubeliais ir beriu į sriubą kartu su agurkais, ir dar paverdu apie 5-10 min. Aišku, verdant inkstus pasklinda nemalonus kvapas, todėl geriau virtuvės duris laikyti uždarytas ir prasiverti langą.
Juozapota
Darau iš luptų virtų bulvių pusė vidutinio puodo, dedu 2 kiaušinius, 3 didelius nenubrauktus šaukštus baltų miltų, krakmolo nededu. Įdarui - 1 kg gabalas kiaulės kumpio be odos, virtas, sumaltas per didelį sieta mėsmale, per tą pačią mėsmalę permalu žalią svogūną, dedu pipirų, druskos, 1 kiaušinį, 1 didelį šaukštą miltų.
Ingrida
Pasaka Šypsena buvau uzmirsus koks skonis ir duona tikrai reikia deti ir nekeisti niekuom kitu, tas skonis neispasakytas mmmm  Mirktelti  Mirktelti
Silvija
Kepu ir aš, tik dar dedu tarkuotą morką ir pakepintos rūkytos šoninės kartu su svogūnais. Gaunasi labai skanus, sultingas, valgė net tie vaikai, kurie mėsos nevalgydavo.
Ingrida
Dabaiginejau virti ceburekus. Pasaka, sunus 4 suvalge iskart. Super!!!!!! Myliu  Myliu  Myliu  Myliu