patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Daržovių salotos su pievagrybiais ir fetos sūriu

darzoviu salotos su pievagrybiais ir fetos suriu Mums reikės:
2 pomidorų
2 nedidelių agurkų
180 g konservuotų pievagrybių
1 nedidelio svogūno
180 g juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
100 g fetos sūrio
¼ citrinos sulčių
džiovinto baziliko
džiovinto oregono
alyvuogių aliejaus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Daržovių salotos su pievagrybiais ir fetos sūriu.
Pomidorus, agurkus supjaustome stambesniais gabaliukais. Svogūną supjaustome labai smulkiai, didesnius pievagrybius perpjauname per pusę. Agurkus, pomidorus, pievagrybius, svogūną ir alyvuoges sumaišome, įberiame baziliko, oregono, apšlakstome citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi ir išmaišome.  Salotas dedame į lėkštes, ant viršaus išdėliojame. kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir dar truputį apšlakstome alyvuogių aliejumi Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

zaliosios salotos
Žaliosios salotos
Žaliosios salotos. Gaivios šviežių agurkų, žaliosios paprikos, žaliųjų alyvuogių, petražolių, krapų salotos.
salotos su agurkais ridikeliais ir graikiniais riesutais
Salotos su agurkais, ridikėliais ir graikiniais riešutais
Salotos su agurkais, ridikėliais ir graikiniais riešutais. Gaivios, lengvai paruošiamos salotos.
ziediniu kopustu ir moliugu salotos
Žiedinių kopūstų ir moliūgų salotos
Žiedinių kopūstų ir moliūgų salotos
darzoviu salotos su jogurtiniu padazu
Daržovių salotos su jogurtiniu padažu
Daržovių salotos su jogurtiniu padažu

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei juos formuodami į vidų įdėsite sviesto gabaliuką
  • Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gamindami ją patepsite garstyčiomis.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Mėta
Man labai patiko taip skaniai išsikepiau, kad um um  Myliu  Myliu
Aldona
Ka reikia deti i tarkius, kad tesla nejuodotu? Tarkuojant bulves reikia sutarkuoti i jas ir pora svogunu - tada nejuoduos ir bulviu tarkiai cepelinams bus skanesni bei kvapnesni.
Jurgita
Patiko
Vida
Labai skanus gavosi balandeliai pagal si recepta, aciu! Šypsena
Jurate
Labai skainiai gaunasi paprikos, aciu uz recepta Mirktelti