patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Daržovių salotos su pievagrybiais ir fetos sūriu

darzoviu salotos su pievagrybiais ir fetos suriu Mums reikės:
2 pomidorų
2 nedidelių agurkų
180 g konservuotų pievagrybių
1 nedidelio svogūno
180 g juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
100 g fetos sūrio
¼ citrinos sulčių
džiovinto baziliko
džiovinto oregono
alyvuogių aliejaus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Daržovių salotos su pievagrybiais ir fetos sūriu.
Pomidorus, agurkus supjaustome stambesniais gabaliukais. Svogūną supjaustome labai smulkiai, didesnius pievagrybius perpjauname per pusę. Agurkus, pomidorus, pievagrybius, svogūną ir alyvuoges sumaišome, įberiame baziliko, oregono, apšlakstome citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi ir išmaišome.  Salotas dedame į lėkštes, ant viršaus išdėliojame. kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir dar truputį apšlakstome alyvuogių aliejumi Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

darzoviu salotos su mocarela suriu
Daržovių salotos su Mocarela sūriu
Daržovių salotos su Mocarela sūriu, pomidorais, agurkais ir kukurūzais.
baklazanu salotos su mocarela ir pistacijomis
Baklažanų salotos su Mocarela ir pistacijomis
Baklažanų salotos su Mocarela sūriu, vyšniniais pomidorais, įvairiomis salotomis ir pistacijomis.
surio salotos su obuoliais
Sūrio salotos su obuoliais
Sūrio salotos su obuoliais, virtomis bulvėmis, agurkais, svogūnais pagardintos aliejumi su prieskoniais.
zaliosios salotos
Žaliosios salotos
Žaliosios salotos. Gaivios šviežių agurkų, žaliosios paprikos, žaliųjų alyvuogių, petražolių, krapų salotos.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kepamos morkos gražiai paruduos, jei į riebalus įbersite truputį cukraus.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Kepamos bulvės bus trapios ir labai skanios, jei jas supjaustytas apvoliosite miltuose.
  • Verdant burokėliuose liks daugiau vitaminų, jei juos virsite pasūdytame vandenyje.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Jei tešla limpa prie rankų, patepkite jas aliejumi.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena
Monika
Pyragas neįtikėtinai skanus. Traškus viršutinis sluoksnis tiesiog super. Pagrindas jam nenusileidžia. Viskas kartu - nepakartojama. Nustebau, kad tokį puikaus skonio pyragą taip greita ir paprasta pagaminti. Ačiū už receptą. Myliu
patiekalu-receptai.lt
Standartinė stiklinė 250ml talpos.
Em
Kokios talpos (ml) Jūsų stiklinė?
Laura
Ipilkite isspaustu apelsinu sulciu, skonis bus nerealus :-)