patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Daržovių salotos su pievagrybiais ir fetos sūriu

darzoviu salotos su pievagrybiais ir fetos suriu Mums reikės:
2 pomidorų
2 nedidelių agurkų
180 g konservuotų pievagrybių
1 nedidelio svogūno
180 g juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
100 g fetos sūrio
¼ citrinos sulčių
džiovinto baziliko
džiovinto oregono
alyvuogių aliejaus

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Daržovių salotos su pievagrybiais ir fetos sūriu.
Pomidorus, agurkus supjaustome stambesniais gabaliukais. Svogūną supjaustome labai smulkiai, didesnius pievagrybius perpjauname per pusę. Agurkus, pomidorus, pievagrybius, svogūną ir alyvuoges sumaišome, įberiame baziliko, oregono, apšlakstome citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi ir išmaišome.  Salotas dedame į lėkštes, ant viršaus išdėliojame. kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir dar truputį apšlakstome alyvuogių aliejumi Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

rukolos salotos su pomidorais
Rukolos salotos su pomidorais
Rukolos salotos su vyšniniais pomidorais, svogūnu, česnaku, parmezano sūriu. Receptas su nuotrauka.
burokeliu salotos
Burokėlių salotos
Tradicinės, lietuviškos virtų burokėlių salotos su svogūnais, aliejumi ir citrinos sultimis. Receptas su nuotraukomis.
graikiskos salotos
Graikiškos salotos
Graikiškos salotos. Daržovių salotos su alyvuogėm, fetos sūriu, paprika ir šviežiais agurkais.
panzanela
Panzanella
Panzanella - baltos duonos salotos. Skrebučių ir daržovių salotos pagardintos užpilu.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Lina
Fu - kas gali valgyti su inkstais? Aš išvis jokių mėsgalių nededu, svogūniuką su morkyte pakepinu ant sviestuko ir valgom su grietine. Laaabai skanu. Visa šeimyna lapnoja Šypsena
patiekalu-receptai.lt
Ne, Ema, kremui želatinos nereikia. Kremas turi šiek tiek įsigerti ir į lakštus.
Ema
O kremui nereikia zalatinos?
Karolina
Tikrai labai skanu ir iskepiau visai šeimai Juokas
anonimas
Kad vedarai netrukinetu ir neisbegtu bei butu grazios apvalios plonos formos, juos reikia prikimstus ideti i verdancio vandens puoda po viena ir su mentele graziai sulyginti kol jie igaus grazia tolygia apvalia mase, isimti ir isdelioti i skarda, bekepant tankiai susmaigstyti su dantu krapstukais ir palikti kol apkeps viena puse, ta pati padaryti ant apverstos puses, rezultatas super gaunasi.