patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Daržovių salotos

darzoviu salotos ziemai Mums reikės:
3 kg pomidorų
1 kg agurkų
1 kg kopūstų
1 kg morkų
1 kg svogūnų
1 kg paprikos
Marinatui:
250 g aliejaus
200 g cukraus
100 g druskos
130-140 ml acto 9 proc.
10 grūdelių juodųjų pipirų
5 lauro lapų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Daržovių salotos.
Visos daržovės nuplaunamos, nuvalomos ir supjaustomos nedideliais gabaliukais. Į puodą supilamas aliejus, suberiamas cukrus, druska, sudedami pipirai, lauro lapai ir užvirinama. Užvirus supilamas actas ir vėl užvirinama. Sudedamos daržovės ir  pamaišant troškinama 20-30 min. Daržovių salotos sudedamos į stiklainius ir sandariai uždaromos. Stiklainiai apverčiami ir palaikomi, kol atvėsta. Iš nurodyto kiekio išeina  apie 6 l daržovių salotų. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

panzanela
Panzanella
Panzanella - baltos duonos salotos. Skrebučių ir daržovių salotos pagardintos užpilu.
salotos su putpeliu kiausiniais
Salotos su putpelių kiaušiniais
Daržovių ir kivi salotos su putpelių kiaušiniais. Receptas su nuotrauka.
cezario salotos
Cezario salotos
Cezario salotos. Tradicinės romaninių salotų lapų, skrudinto batono, Parmezano sūrio salotos su padažu.
avokadu ir pomidoru salotos
Avokadų ir pomidorų salotos
Avokadų ir pomidorų salotos su jogurto, majonezo, smulkinto česnako, citrinų sulčių padažu, pabarstytos tarkuotomis citrinos žievelėmis.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Sukietėjusius lietinius pašildykite garuose ir jie vėl bus kaip švieži.
  • Nuplautą mėsą gerai nušluostykite, nes šlapia mėsa prasčiau kepa.
  • Kad kotletai būtų minkštesni, į faršą įdėkite šaukštą grietinės, sutarkuotą bulvę.
  • Kad kepami vafliai būtų traškūs, vietoj pusės dalies pieno į tešlą įpilkite gazuoto mineralinio vandens.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Rasa
Superine sriuba, papildziau cili pipirais ir galkytem  Šypsena
MindaugasKoc
Nesu megejas pats gaminti, bet pamates si receptuka isbandem su zmona, na ir likom labai patenkinti, tiesiog super. Aciu uz recepta  Šypsena
Ernesta
Labai geras receptas, pagaminau tai valgėme labai skaniai, vyras sake, kad visada tokius gaminčiau kol atsibos
Laima
Super pyragas gavosi Šypsena
Monika
O kiek minuciu sildyt mikrobangeje kopusta? Ir kiek mazdaug gaunasi is tokio kiekio balandeliu ?