patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Graikiškos salotos

graikiskos salotos Mums reikės:
4 pomidorų
1 raudonos paprikos
1 geltonos paprikos
2 šviežių agurkų
1 mėlynojo svogūno
200 g fetos sūrio
150 g juodųjų alyvuogių (be kauliukų)
Užpilui:
5 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus
2 valg. šaukštų citrinos sulčių
raudonėlio, baziliko, druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Graikiškos salotos
Pomidorą supjaustome stambiais gabaliukais, agurkus perpjauname pusiau ir supjaustome griežinėliais. Paprikas perpjauname per pusę, išvalome sėklas ir supjaustome šiaudeliais. Alyvuoges nuvarviname ir supjaustome žiedukais (galima ir pusiau). Keletą alyvuogių pasiliekame papuošimui. Svogūną supjaustome plonais pusžiedžiais, fetos sūrį nedideliais gabaliukais.graikiskos salotos 2
Užpilui alyvuogių aliejų sumaišome su citrinos sultimis, įberiame druskos, pipirų, raudonėlio, baziliko.
Visas daržoves dedame į salotinę, supilame užpilą ir atsargiai išmaišome. Ant viršaus dedame fetos sūrį, suberiam likusias alyvuoges. Graikiškos salotos paruoštos.Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

avokado kivi riesutu salotos
Avokado, kivi ir riešutų salotos
Avokado, agurkų, rukolos, kivi ir riešutų salotos - labai maistingos ir sveikos salotos.
morku salotos su saulegrazomis
Morkų salotos su saulėgrąžomis
Tarkuotų morkų salotos su saulėgrąžomis ir majonezu. Gaivios ir labai lengvai paruošiamos.
panzanela
Panzanella
Panzanella - baltos duonos salotos. Skrebučių ir daržovių salotos pagardintos užpilu.
pupeliu kukuruzu salotos
Pupelių - kukurūzų salotos
Konservuotų pupelių ir kukurūzų salotos su kepintos duonos kubeliais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei kepdami žuvį į keptuvę įdėsite kelis griežinėlius citrinos, jie sugers žuvies kvapą.
  • Kad gražiau atriektumėte labai šviežią duoną, peilį palaikykite verdančiame vandenyje.
  • Verdant daržoves, daugiau vitaminų išlaikysite virdami trumpai ant stiprios ugnies, nei ilgai ant silpnos.
  • Apdžiuvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Virdami žuvį, ilgai nevirinkite lauro lapelių, svogūnų, nes nuo jų prastėja žuvies skonis.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Neringa
Tortas super gavosi, labai skanus ir paprastas padaryti. Myliu
Evgenija
Torčiukas labai skanus kas ragavo visiems patiko. Viska dariau kaip parašyta, gal vos vos subliuško.  Myliu
Reda
Ismeginau si recepta sunaus pirmojo gimtadienio proga. Ir galiu drasiai teigti, kad idetos pastangos buvo vertos galutinio rezultato. Nerealiai skanus tortas.
Joli
Nuostabus ir greitai paruosiamas pyragas, tik viena dalyka pakeiciau, tai antra karta kepdama dejau 100g maziau cukraus, nes toks biskiuka per saldus pirma karta buvo Šypsena
Sandra
Nuostabūs, dėjau dar džiovintas spanguoles, pasakiški sausainiai.  Myliu