patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pupelių - kukurūzų salotos

pupeliu kukuruzu salotos Mums reikės:
1 indelio konservuotų pupelių
1 indelio konservuotų kukurūzų
4 - 5 riekelių duonos
majonezo
druskos, maltų pipirų
svogūnų laiškų, krapų

Gaminame. Pupelių - kukurūzų salotos
Duona supjaustoma juostelėmis arba kubelias ir pakepinama aliejuje. Konservuotos pupelės ir kukurūzai supilami į dubenį (be skyčio), suberiama pakepinta duona, susmulkinti krapai, svogūnų laiškai, pabarstoma druska, pipirais, įdedama majonezo ir išmaišoma. Pupelių - kukurūzų salotos yra greitai paruošiamos ir pigios salotos. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

morku salotos
Morkų salotos su razinomis
Morkų salotos. Tarkuotų morkų ir obuolių salotos su razinomis, smulkintais riešutais ir medumi.
avokadu ir pomidoru salotos
Avokadų ir pomidorų salotos
Avokadų ir pomidorų salotos su jogurto, majonezo, smulkinto česnako, citrinų sulčių padažu, pabarstytos tarkuotomis citrinos žievelėmis.
zaliosios salotos
Žaliosios salotos
Žaliosios salotos. Gaivios šviežių agurkų, žaliosios paprikos, žaliųjų alyvuogių, petražolių, krapų salotos.
baklazanu salotos su grybais
Baklažanų salotos su grybais
Baklažanų salotos su grybais. Baklažanai, pievagrybiai, paprika, graikiški riešutai, špinatai, salotų lapai, prieskoniai. Langvai paruošiamos ir pakankamai originalios salotos.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Persikų odelę lengvai nulupsite - jei juos trumpam panardinsite į verdantį vandenį, o paskui į šaltą.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Vanduo į visus troškinamus patiekalus pilamas ne šaltas, o tiktai verdantis.
  • Norėdami pagerinti barščių ar kitų patiekalų su burokėliais skonį, pirmiausia juos patroškinkite, o svogūnus bei kitas prieskonines daržoves pakepinkite riebaluose.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Jeigu varškė labai rūgšti, užpilkite ją šviežiu pienu, išmaišykite ir palikite valandai. Vėliau perkoškite, kad nuvarvėtų pienas ir varškė taps švelni ir skani.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Virginija
Siandien gaminau čeburėkus pagal šį receptą, aciu jums, be galo skanus!!!!
Dana
Geras receptas - pyragas labai skanus. Dejau maziau cukraus, skonis tapo gaivesnis. Aciu
Simona
Skanus tortas taciau uztrunka ji pagaminti. Pertepimo kremo galetu buti truputi daugiau. Myliu
Milda
Labai skanu. Verta pabandyti. Siūličiau didinti porcijas. Šypsena
Aistė
Labai geras receptas. Paprikos nuostabaus skonio, visi namiskiai giria.Šypsena