patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Pupelių - kukurūzų salotos

pupeliu kukuruzu salotos Mums reikės:
1 indelio konservuotų pupelių
1 indelio konservuotų kukurūzų
4 - 5 riekelių duonos
majonezo
druskos, maltų pipirų
svogūnų laiškų, krapų

Gaminame. Pupelių - kukurūzų salotos
Duona supjaustoma juostelėmis arba kubelias ir pakepinama aliejuje. Konservuotos pupelės ir kukurūzai supilami į dubenį (be skyčio), suberiama pakepinta duona, susmulkinti krapai, svogūnų laiškai, pabarstoma druska, pipirais, įdedama majonezo ir išmaišoma. Pupelių - kukurūzų salotos yra greitai paruošiamos ir pigios salotos. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

kopustu salotos su obuoliais ir vynuogemis
Kopūstų salotos su obuoliais ir vynuogėmis
Baltagūžių kopūstų salotos su obuoliais ir vynuogėmis. Labai lengvos ir skanios salotos.
rukolos salotos su pomidorais
Rukolos salotos su pomidorais
Rukolos salotos su vyšniniais pomidorais, svogūnu, česnaku, parmezano sūriu. Receptas su nuotrauka.
burokeliu salotos
Burokėlių salotos
Tradicinės, lietuviškos virtų burokėlių salotos su svogūnais, aliejumi ir citrinos sultimis. Receptas su nuotraukomis.
salotos su agurkais ridikeliais ir graikiniais riesutais
Salotos su agurkais, ridikėliais ir graikiniais riešutais
Salotos su agurkais, ridikėliais ir graikiniais riešutais. Gaivios, lengvai paruošiamos salotos.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad bulvės greičiau išvirtų, įdėkite į puodą šaukštą sviesto arba įpilkite šlakelį aliejaus.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Atminkite, kad mėsa su kaulu iškepa greičiau negu be kaulo, nes kaulai geriau praleidžia šilumą ir karštis lengviau patenka į mėsą.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Verdant bulves su lupenomis, į vandenį įlašinkite truputį acto, tada bulvės nesutrukinės.

Konservavimas, marinavimas, rauginimas

Karšti patiekalai

Užkandžiai, užkandžių receptai

Salotų receptai

Padažai, padažų receptai

Sriubos, sriubų receptai

Saldūs patiekalai, desertai

Gėrimai, kokteiliai

Naujausi komentarai

Jurida
Aciu labai jums uz recepta, maniskis sake prosta Atas Šypsena Juokas
Algiukas
Apvolioju dziuveseliuose, paskui formuoju. Nededu nei miltu nei krakmolo. Skonis naturalus. Receptas geras.
Rima
Isbandziau, labai skanu gaunasi, aciu uz recepta.
Monika
Skanu. Ši sriuba labai tiršta ir skalsi. Su vyru paėmėm pietų į darbą, tai nereikėjo antro patiekalo, vien sriubos pavalgėm. Sotu.
Laura
Labai skanus agurkurkeliai. Tik as anksciau kai gamindavau marinate nevirdavau agurku o stiklainiuose agurkus uzpildavau ir tada pasterizuodavau. Bet cia dar geriau laiko sutaupymas Šypsena