patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Moliūgų sriuba

moliugu sriuba Mums reikės:
1 kg moliūgo
1 svogūno
60 ml šviežiai spautų apelsinų sulčių
50 g sviesto
2 skiltelių česnako
1 valg. š. šviežio sutarkuoto imbiero
druskos, šviežiai maltų pipirų
saujos išlukštentų moliūgų sėklų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Moliūgų sriuba
Moliūgo minkštimas supjaustomas nedideliais kubeliais. Svogūnas, česnakas smulkiai supjaustomi.  Puode ištirpinamas sviestas, suberiamas svogūnas ir pakepinama 2 min. Suberiamas česnakas, imbieras ir pakepinama dar 1 min. Sudedamas moliūgas ir viskas pakepinama apie 6-8 min. Įpilama 1 l vandens ir ant silpnos ugnies paverdama 15-20 min. Viskas sutrinama blenderiu iki vientisos masės. Supilamos apelsinų sultys, pagardinama druska, pipirais ir gerai išmaišoma. Moliūgų sriuba pabarstoma išlukštentomis moliūgų sėklomis, pagardinama pagal skonį grietine ir patiekiama. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

darzoviu sriuba su farsu
Daržovių sriuba su faršu
Daržovių sriuba su faršu. Cukinijų, kopūstų, pomidorų, salierų, morkų, porų sriuba su mėsos faršo frikadelėmis.
zaliuju zirneliu sriuba su kokosu pienu
Žaliųjų žirnelių sriuba su kokosų pienu
Žaliųjų žirnelių sriuba su kokosų pienu. Aštraus skonio sriuba.
raugintu kopustu sriuba
Raugintų kopūstų sriuba
Tradicinė raugintų kopūstų sriuba virta mėsos sultinyje. Prie kopūstų sriubos patiekiamos virtos bulvės su lupenomis.
trinta bulviu ir surio sriuba
Trinta bulvių ir sūrio sriuba
Trinta bulvių ir sūrio sriuba su kepintais batono skrebučiais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Jaučio kepenis prieš gaminimą rekomenduojama pamirkyti piene, tada jos bus minkštesnės ir skanesnės.
  • Prieš virinant pieną, puodo šonus patepkite sviestu, tuomet pienas neišbėgs.
  • Karšti varškės patiekalai bus skanesni ir nesuirs, jei į varškę įbersite džiūvėsėlių, manų kruopų, krakmolo arba įdėsite bulvių košės.
  • Burokėliai bus minkšti, jeigu apvirtus 10 min. palaikysite po šalto vandens srove, o sultingi ir skanūs - jei virsite nenuluptus ir su šaknelėmis.
  • Kad sultinys būtų skaidrus, jį virkite ant mažos ugnies.
  • Atpjauta svogūno puselė neišdžiūs, jei prieš dedami į šaldytuvą, patepsite ją sviestu ir padėsite ant druska pabarstytos lėkštutės.

Naujausi komentarai

V.S
Ir greitai ir skanu, butent tai ko ieskojau Šypsena
Sandra
Kepu nepirma karta. Seimos megstamiausias. O tesla as kocioju ant kepimo popieriaus tai labai lengva perkelti Šypsena
Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.