patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Raugintų kopūstų sriuba

raugintu kopustu sriuba Mums reikės:
0,5 l raugintų kopūstų
2 l mėsos sultinio
1 morkos
1 svogūno
1 valg. šaukšto sviesto
2 lauro lapų
5 žirnelių juodųjų pipirų
druskos
žalumynų (petražolių, krapų)

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Raugintų kopūstų sriuba.
Į sultinį sudedame raugintus kopūstus, lauro lapus, juodųjų pipirų žirnelius ir verdame apie pusvalandį. Svogūną smulkiai supjaustome, morką sutarkuojame ir pakepiname svieste. Dedame į sultinį, jei reikia įberiame druskos ir paverdame apie 20 min., kol daržovės bus minkštos. Tiekiant į stalą, raugintų kopūstų sriuba pabarstoma susmulkintais žalumynais. Prie raugintų kopūstų sriubos patiekiamos virtos bulvės su lupenomis. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

agurkine sriuba su perlinemis kruopomis
Agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis
Agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis, bulvėmis, morkomis, svogūnu. Virta mėsos sultinyje. Skani ir labai soti sriuba
trinta bulviu ir surio sriuba
Trinta bulvių ir sūrio sriuba
Trinta bulvių ir sūrio sriuba su kepintais batono skrebučiais.
ziediniu kopustu sriuba
Žiedinių kopūstų sriuba
Žiedinių kopūstų daržovių sriuba. Tinka ir pietums ir šventiniam stalui.
darzoviu sriuba su lasisa ir krevetemis
Daržovių sriuba su lašiša ir krevetėmis
Daržovių sriuba su lašiša ir krevetėmis

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Kad varškės masė būtų puresnė, įdėkite virtų sugrūstų bulvių, išplaktų kiaušinių trynių arba baltymų.
  • Kad košė būtų skanesnė ir biresnė, prieš suberiant kruopas į verdantį vandenį įdėkite sviesto.
  • Jautiena greičiau iškeps, jei kepsnį pašlakstysite degtine.
  • Mišrainėms, didžkukuliams, apkepams, plokštainiams labiausiai tinka su lupenomis virtos bulvės.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Kad svogūnai ir porai nebūtų tokie aštrūs, juos sudėkite į sietelį ir perpilkite verdančiu vandeniu arba 3 min. palaikykite pasūdytame ir pasaldintame verdančiame vandenyje, paskui nuvarvinkite.
  • Kepsnio plutelė neatšoks, jei prieš baigiant kepti, šiek tiek padidinsite ugnį.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.

Naujausi komentarai

Toma
Vakar pasidariau, siandien ragavom, labai skanus!! Aciu uz recepta, rekomenduoju isbandyt. Šypsena
Monika
Sveiki. Kepu šį tortą jau ne pirmą kartą. Tiek išvaizda, tiek skonis super. Sulaukiau daug pagyrų iš gimtadienio šventės svečių. Dėkui už puikų, ne tik išvaizda, bet ir skoniu, tortą  Mirktelti
Laura
Gaminau, sauniai pavyko. Žiauriai skanu Myliu  Myliu
Vaida
Viskas gavosi puikiai ir seimynai labai patiko, o man jis per riebus nuo kokoso pieno Šypsena
Arturas
Labai puikus plovas.