patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Raugintų kopūstų sriuba

raugintu kopustu sriuba Mums reikės:
0,5 l raugintų kopūstų
2 l mėsos sultinio
1 morkos
1 svogūno
1 valg. šaukšto sviesto
2 lauro lapų
5 žirnelių juodųjų pipirų
druskos
žalumynų (petražolių, krapų)

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Raugintų kopūstų sriuba.
Į sultinį sudedame raugintus kopūstus, lauro lapus, juodųjų pipirų žirnelius ir verdame apie pusvalandį. Svogūną smulkiai supjaustome, morką sutarkuojame ir pakepiname svieste. Dedame į sultinį, jei reikia įberiame druskos ir paverdame apie 20 min., kol daržovės bus minkštos. Tiekiant į stalą, raugintų kopūstų sriuba pabarstoma susmulkintais žalumynais. Prie raugintų kopūstų sriubos patiekiamos virtos bulvės su lupenomis. Gero apetito.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

saltibarsciai
Šaltibarščiai
Šaltibarščiai. Tradiciniai lietuviški šaltibarščiai su burokėliais.
trinta bulviu ir surio sriuba
Trinta bulvių ir sūrio sriuba
Trinta bulvių ir sūrio sriuba su kepintais batono skrebučiais.
sriuba su briuselio kopustais
Sriuba su briuselio kopūstais
Daržovių sriuba su briuselio kopūstais, bulvėmis, svogūnais, morkomis, paprika, petražolės šaknimi, salierais, kiaušiniais bei grietine.
pomidoru pupeliu sriuba
Pomidorų - pupelių sriuba
Pertrinta pomidorų ir konservuotų raudonųjų pupelių sriuba su morkomis bei česnakais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Nuluptų burokėlių ir nuskustų morkų nelaikykite atvirame inde, nes suyra vitaminas C.
  • Kad agurkai ilgiau išsilaikytų švieži, daugiau nei iki pusės panardinkite į vandenį žemyn nuskinta virkštele.
  • Senų bulvių tyrė bus skanesnė ir puresnė, jei į ją įdėsite išplaktą kiaušinio baltymą.
  • Kepami obuoliai ir kriaušės praras mažiau sulčių, jei prieš kepimą palaikysite juos 1-2 min. karštame vandenyje.
  • Kad verdamos spurgos ar pyragėliai sugertų mažiau riebalų, įpilkite į tešlą šaukštą spirito.
  • Verdama žuvis nesutrupės, jei į vandenį, kuriame ji verda, įpilsite šaukštą acto.
  • Kad lengvai nusiluptų pomidorų odelė, panardinkite juos kelioms sekundėms į verdantį vandenį, po to perliekite šaltu vandeniu.
  • Jeigu obuoliai apvyto - panardinkite juos kelioms valandoms į šaltą vandenį.

Naujausi komentarai

Mėta
Man labai patiko taip skaniai išsikepiau, kad um um  Myliu  Myliu
Aldona
Ka reikia deti i tarkius, kad tesla nejuodotu? Tarkuojant bulves reikia sutarkuoti i jas ir pora svogunu - tada nejuoduos ir bulviu tarkiai cepelinams bus skanesni bei kvapnesni.
Jurgita
Patiko
Vida
Labai skanus gavosi balandeliai pagal si recepta, aciu! Šypsena
Jurate
Labai skainiai gaunasi paprikos, aciu uz recepta Mirktelti