patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tiršta daržovių sriuba

tirsta darzoviu sriuba Mums reikės:
800 g konservuotų baltųjų pupelių
200 g šviežių arba šaldytų šparaginių pupelių
50 g džiovintų pomidorų
5 bulvių
3 svogūnų
2-3 skiltelių česnako
1,5-1,7 l daržovių sultinio
5 valg. š. alyvuogių aliejaus
šlakelio balzaminio acto
pundelio petražolių
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Tiršta daržovių sriuba
Svogūnai, česnakai nuvalomi ir smulkiai supjaustomi. Džiovinti pomidorai supjaustomi kubeliais. Konservuotos pupelės supilamos į kiaurasamtį ir paliekamos nusivarvėti. Bulvės nuvalomos ir supjaustomos nedideliais kubeliais. Petražolės susmulkinamos.

Į puodą supilamas aliejus, įkaitinama, suberiami svogūnai, česnakai ir apkepinama. Suberiami džiovinti pomidorai ir pamaišant lengvai pakepinama. Supilamas sultinys, užvirinama, suberiamos bulvės, saujelė petražolių, pagardinama druska, pipirais ir paverdama 10-12 min. Sudedamos šparaginės pupelės, konservuotos pupelės ir paverdama dar 10 min. Suberiamos likusios petražolės, įpilamas šlakelis balzaminio acto, uždengiama ir paliekama keletą minučių pastovėti. Tiršta daržovių sriuba paruošta. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

pomidoru pupeliu sriuba
Pomidorų - pupelių sriuba
Pertrinta pomidorų ir konservuotų raudonųjų pupelių sriuba su morkomis bei česnakais.
darzoviu sriuba su farsu
Daržovių sriuba su faršu
Daržovių sriuba su faršu. Cukinijų, kopūstų, pomidorų, salierų, morkų, porų sriuba su mėsos faršo frikadelėmis.
moliugu sriuba
Moliūgų sriuba
Pertrinta moliūgų sriuba su svogūnais, česnakais bei imbieru.
saltibarsciai
Šaltibarščiai
Šaltibarščiai. Tradiciniai lietuviški šaltibarščiai su burokėliais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Jei sunku nulupti rūkytos dešros plėvelę, tai pusei minutės panardinkite dešrą į karštą vandenį, tada odelė atšoks ir bus lengviau ją nulupti.
  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Norint iš citrinos išspausti daugiau sulčių, kelioms minutėms pamerkite į karštą vandenį.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Kuo stambiau supjaustysite daržoves, tuo daugiau vitaminų jose išliks.
  • Pjaustydami rokforo sūrį, peilį suvilgykite karštu vandeniu.
  • Kepdami bulves, jas sūdykite tik paskrudusias.
  • Nevirinkite pieno ilgiau kaip tris minutes, nes jis praranda vitaminus.

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu