patiekalu-receptai.lt - patiekalai, maisto patiekalų receptai su nuotraukomis, patiekalų ingredientai, sudėtinės dalys, aprašymai, naujausi patiekalų receptai.

Tiršta daržovių sriuba

tirsta darzoviu sriuba Mums reikės:
800 g konservuotų baltųjų pupelių
200 g šviežių arba šaldytų šparaginių pupelių
50 g džiovintų pomidorų
5 bulvių
3 svogūnų
2-3 skiltelių česnako
1,5-1,7 l daržovių sultinio
5 valg. š. alyvuogių aliejaus
šlakelio balzaminio acto
pundelio petražolių
druskos, pipirų

Ruba.lt - vyriški marškiniai, megztiniai internetu, išpardavimas
Gaminame. Tiršta daržovių sriuba
Svogūnai, česnakai nuvalomi ir smulkiai supjaustomi. Džiovinti pomidorai supjaustomi kubeliais. Konservuotos pupelės supilamos į kiaurasamtį ir paliekamos nusivarvėti. Bulvės nuvalomos ir supjaustomos nedideliais kubeliais. Petražolės susmulkinamos.

Į puodą supilamas aliejus, įkaitinama, suberiami svogūnai, česnakai ir apkepinama. Suberiami džiovinti pomidorai ir pamaišant lengvai pakepinama. Supilamas sultinys, užvirinama, suberiamos bulvės, saujelė petražolių, pagardinama druska, pipirais ir paverdama 10-12 min. Sudedamos šparaginės pupelės, konservuotos pupelės ir paverdama dar 10 min. Suberiamos likusios petražolės, įpilamas šlakelis balzaminio acto, uždengiama ir paliekama keletą minučių pastovėti. Tiršta daržovių sriuba paruošta. Skanaus.

Komentarai

Patiko receptas ar straipsnis? Nepatiko? Palikite savo komentarą.

Jūsų vardas *
Jūsų el.paštas (nerodomas viešai)*
Tekstas *
Šypsena Juokas Liudesys Mirktelti Myliu Nelaiko nervai Nesamone
Saugos kodas (skaičiai paveikslėlyje)*
 
 

Atsitiktiniai receptai su nuotraukomis

trinta morku sriuba
Trinta morkų sriuba
Trinta morkų, pankolių šaknų, vištienos sultinio, svogūnų, grietinėlės sriuba su žalumynais.
raugintu kopustu sriuba
Raugintų kopūstų sriuba
Tradicinė raugintų kopūstų sriuba virta mėsos sultinyje. Prie kopūstų sriubos patiekiamos virtos bulvės su lupenomis.
sriuba su briuselio kopustais
Sriuba su briuselio kopūstais
Daržovių sriuba su briuselio kopūstais, bulvėmis, svogūnais, morkomis, paprika, petražolės šaknimi, salierais, kiaušiniais bei grietine.
saltibarsciai
Šaltibarščiai
Šaltibarščiai. Tradiciniai lietuviški šaltibarščiai su burokėliais.

Ekstra nuorodos

Populiariausi receptai su nuotraukomis

Verta žinoti

  • Žiediniai kopūstai bus itin skanūs, jei juos troškinsite piene.
  • Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant, į vandenį įmesite svogūno galvutę arba keletą skiltelių česnako.
  • Kad razinos vienodai pasiskirsytų tešloje, prieš dedant jas į tešlą pabarstykite miltais.
  • Fermentinį sūrį lengviau sutarkuosite,jei trintuvę patepsite aliejumi.
  • Mėsa bus sultinga, jei kepant ją kelis kartus palaistysite išsiskiriančiu skysčiu.
  • Žiedinių kopūstų nelaikykite šviesoje – jie labai greitai pilkėja ir genda.
  • Kietai virtą kiaušinį lengvai nulupsite, jei tik išvirę tuojau pamerksite į šaltą vandenį.
  • Virta vištiena bus minkšta, balta ir sultinga, jei verdant į vandenį įpilsite šaukštelį citrinos sulčių.

Naujausi komentarai

Sandra
Labai ačiū už receptą, kvepia visi namai. Kadangi aš labai mėgstu aguonas dėjau daugiau, visa kitą pagal receptą. Labai patiko, kad receptas labai paprastas ir greitas, nereikia ilgai terliotis Šypsena Myliu
Jolanta
Ir man patiko, jau produktus susiruosiau neuzilgo eisiu ruosti Šypsena
Oliveris
Tasty. Mirktelti Šypsena 10balu.
Vitalija
Nuostabus receptas is pirmo karto gavosi geras tortas. Dabar visada kepu. Myliu
Natalija
Žiauriai skani aštri indiška sriuba,  siūlau visiem pabandyti tai. Myliu